perjantai 9. elokuuta 2013

SweatyOnpas ollut hiostava viikko! Vielä kun kolme fööniä pauhaa päällä samaan aikaan, alkaa olla ilman kosteus kohillaan. Joo joo nyt nautitaan kesästä. Mutta ainahan pitää keksiä jotain valittamisen aihetta. Yllättävän nopeasti se kylmä ja märkä syksykin lähestyy. Ollaan jo valmiiksi koitettu keksiä kaikkea mukavaa tuolle ankealle pimeälle ajanjaksolle. Haalittiin kalenteri täyteen koulutuksia ja muita kivoja juttuja! Ja hei, me ollaan merkitty jo firman pikkujoulutkin kalenteriin (niin elokuussa!). Ihan vaan sen takia, ettei meidän kaikki lauantait täyty pelkästään asiakkaista ja koska haluttiin viettää ne jossain tietyssä paikassa. Nyt viikonloppuna voidaan seurata omalta terdeltä käsin kun laumoittain Flow-porukkaa valuu kohti Suvilahtea. Meitä saa tulla moikkaamaan matkalla!

 Hiostavaa perjantaita kaikille ;)

Beat.

PS. Meillä on edelleen tatskaajan ja kynsientekijän haku käynnissä!

4 kommenttia:

 1. Siis aivan hirveetä tää hiostava keli! Suututtaa ja kiukuttaa vaan ku vähänki ulkona liikkuu paikasta toiseen ni hiki puskee jo päälle :(

  VastaaPoista
 2. Teettekö te permanentteja? Mulla on pitkä (alaselkään) ja paksu tukka jossa on luonnostaan vähän lainetta. Pysyisikö tukassani isoilla rullilla tehty permis / pehmennys? Osaisitteko kertoa permiksestä jotain tietoa?

  VastaaPoista
 3. Tytti on niin kaunis... <3

  VastaaPoista
 4. Pia: Niinpä! Mutta ei tää jatkuva sadekkaan hirveen kivaa oo :/

  Anonyymi: Me ei tehdä täälä ollenkaan permanentteja. Niistä kannattaakin kysellä enemmän liikkeistä, joissa niitä tehdään. :)

  VastaaPoista