tiistai 9. heinäkuuta 2013

WANTED!

Moni asiakas on aikojen alusta saakka kysellyt meiltä, miksei meillä ole täällä liikkeessä tatuoijaa kun me kaikki niistä tatskoista niin tykätään. Niinpä, miksi ei?? Ollaanhan me siitä joskus puhuttu ja leikitty ajatuksella. Tilaa ja asiakkaita täältä kyllä sellaiselle löytyisi. Ruvettiin tossa muutenkin funtsimaan syksyä ja tulevaa. Olishan se mukavaa saada tänne vähän uusia tuulia (ja naamoja)! Ollaan myös mietitty että olisi vihdoin viimein kiva saada joku vakkarityyppi tohon kynsipisteelle. 

Eihän se ota jos ei annakkaan, joten nyt etsimme tositarkoituksella

TATUOIJAA

JA

RAKENNEKYNSIENTEKIJÄÄ

 Mikäli omaat toisen näistä edellämainituista ammateista ja tunnistat itsesi seuraavasta, saatat olla etsimämme henkilö: 

Olet ammattitaitoinen. Olet myös reipas, oma-aloitteinen ja joustava. Rakastat työtäsi, innostut uusista haasteista ja pidät yhteisistä projekteista. Rehellisyys ja luotettavuus kuuluvat perusominaisuuksiisi. Haluat pysyä ajanhermolla, oppia uutta ja kehittyä ammatissasi. Pidät huolta henkilökohtaisesta hygieniastasi ja yleisestä siisteydestä. Sinulla on jo omaa asiakaspiiriä. Olet kaikinpuolin hyvä tyyppi ja haluat työskennellä muiden hyvien tyyppien kanssa rennossa ja mukavassa ympäristössä. 

Jos tunnistit itsesi (tai kaverisi), laita maililla avoin hakemus tiina (at) hairbeat.fiNyt meitä ehkä vähän jännittää!

Beattilaiset

5 kommenttia:

  1. oi vähän kiva idea!! toivottavasti löydätte hyvät tyypit :)

    VastaaPoista
  2. Tiina unohdit tosta, että se tuleva kynsi/tatskatyyppi pääsee töihin Suomen parhaaseen kauneusmestaan jossa on heittämällä maailman ihanin henkilökunta!!

    VastaaPoista