keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Summer Sound 2013

Varsin värikästä porukkaa viime lauantailta. Voi että miten oli aurinkoinen päivä niin sään, kuin fiilistenkin puolesta! Duunien jälkeen pidettiin puljulla jo perinteeksi muodostuneet Summer Sound-etkot muutaman kaiffarin kanssa. Kuunneltiin musaa, valmistauduttiin soundeja varten ja vedeltiin kaikille kirkkaat neon linerit naamaan. Ja itse Summer Soundeissa oli taas oikein loistava meininki! Alkuviikko onkin mennyt toipuillessa...

Beattilaiset

8 kommenttia:

  1. Oih noi teijän rajaukset <3

    VastaaPoista
  2. Mistä Tytin mekko on ostettu ja milloin? Haluun samanmoisen! :)

    Aloitin Tiinasta inspiroituneena maanantaina superdieetin, josko sitä vihdoinkin pääsis raskauskiloista eroon! Katotaan kuis käy! ;)

    VastaaPoista
  3. Erika: Tsemppiä hirveesti koitokseen!!! :)

    VastaaPoista
  4. Moikka! Oon lähössä ulkomaille ja ajattelin teiltä kysyä vinkkiä tuotteista jotka suojais mun pitkää vaalennettua tukkaa auringolta ja joka samalla silottais mun tukkaa ettei se aina suihkun jälkeen olis niin kauheassa takussa!

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: mulle tulee ehkä ekana mieleen Redkenin color extend sun sarjasta semmonen tuote kun sparkling shield. Se on tosi tehokkaasti selvittävä jätettävä hoitoaine jossa muistaakseni on myös aurinkosuoja.

    VastaaPoista
  6. Miten tiina on tehny itelleen noi poskipunat? Millä tuotteilla? Oikea oppisesta poskipunan levityksestä vois tehhä postauksen, kiitos:)

    VastaaPoista
  7. Mulla taisi olla siinä vain aurinkopuuteri, jolla varjostin ja helmiäishohtoinen korostuspuuteri päällä. Jos nyt oikein muistan :)

    VastaaPoista