torstai 25. heinäkuuta 2013

Summer Liners!

Jos tekee välillä mieli repäistä, niin hae lisäpiristystä kesämeikkiin hauskoilla rajauksilla! Monet kokevat silmämeikin tekemisen ja esimerkiksi luomivärin käytön liian vaivalloisena, tai tuntuu ettei se sivellin oikein istu käteen, mutta silti aika monen vakkari meikkausrutiineihin sisältyy kuitenkin silmänrajaukset. Kannattaa rohkeasti lähteä kikkailemaan eri väreillä ja koostumuksilla! Hilerajaukset rantabileisiin, hempeät panstellilinerit treffeille tai miksei räväkkyyttä duunipäivään sateenkaaren väreillä?

Tässä muutama helppo rajaustekniikka. Jos meikkipussistasi löytyy makeen värisiä luomivärejä ja silmänrajauskyniä (mitä oot aina halunnut käyttää, mutta et tiedä miten!) ja luomivärin rasiassa tulee myös mukana aina ne turhat minimaaliset vaahtomuoviapplikaattorit, sulla on jo hyvin välineet kasassa rajauksen tekemiseen. Astetta haastavampaan rajaukseen tarvitset mustan nestemäisen rajaustussin ja uskaliaimmat kokeilee myös hilerajausvärejä. ;)

Ennen kuin lähdet taiteilemaan, pohjusta silmäluomet ensin hyvin luomivärinpohjustusvoiteella tai meikkivoiteella ja tamppaa mattapintaiseksi puuterilla. Ilman pohjustusta rajaukset eivät levity kunnolla tai pysy pitkään luomella.

Double Liner
Silmänrajauskynä: Lancôme Le Crayon Khôl sävy 010 Blanc
Nestemäinen rajausväri: Sensai Liquid Eyeliner sävy Black
Luomiväri: L'orèal Hip Matte Shadow Duo sävy 907 Striking
Alarajaus on tehty paletin harmaalla sävyllä
Tässä rajauksessa tarvitset tarkkaa kättä. Piirrä ensin paksu rajaus yläluomelle valkoisella silmänrajauskynällä. Kynä voi olla myös samanvärinen kuin käyttämäsi luomiväri. Taputtele sitten luomiväri vaahtomuoviapplikaattorilla kauttaaltaan kynän päälle. Sen jälkeen piirrä mustalla nestemäisellä rajaustussilla samanlainen rajaus noin puoliväliin värikästä kynärajausta. Tee nestemäinen rajaus pienissä osissa, kannattaa aloittaa ihan ripsen tyvestä ja piirtää molemmat silmät samaan vaiheeseen, ja paksuntaa rajausta vähitellen. Nestemäistä rajausta on nimittäin vaikeaa korjata sotkematta! Lisää tarvittaessa alarajaus.


Glitter Liner
Glitter-rajausväri: Sleek Glitter Eyeliner sävy Caribbean
Silmänrajauskynä: Lancôme Le Crayon Khôl sävy 031 Indigo Paris
Alarajaus: Gosh Velvet Touch Eyeliner Waterproof sävy Pretty Petrol
Tarvitset värikkään silmänrajauskynän ja samaa väriä olevan nestemäisen glitter-rajausvärin. Sävyjen ei tarvitse olla täysin samat. Piirrä haluamasi paksuinen kynärajaus yläluomelle ja levitä sen jälkeen päälle glitter-rajausväri. Kynärajauksen reunan ei tarvitse olla tasainen, tarkoitus on saada pohjasävy glitter-rajaukselle. Mitä useampia kerroksia levität, sen kimaltavampi lopputulos. Hileet näyttävät aika makeiltä myös mustan silmänrajausvärin päällä!


Soft Liner
Silmänrajauskynä: Gosh Tropical Eyepencil sävy 102 Lemongrass
Luomiväri: NYX Single Eyeshadow sävy Light Green
Kaikista helpoin rajaustyyli tehdä! Piirrä ensin tasapaksut rajaukset haluamallasi värisellä kynällä ylä- ja alaluomen ripsirajaan. Rajauksen ei tarvitse olla tasainen ja mitä paksumman rajauksen teet, sitä näyttävämpi lopputulos on. Painele tajauksen päälle luomiväri vaahtomuoviapplikaattorilla. Intensiivisin väri on näin ripsen tyvessä ja häivyttyy rajoja kohti. Voit hieman sipaista valkoista kynää myös sisäkajaliksi tehostamaan muita värejä, ja silmän muoto suurenee.


Intense Liner
Silmänrajauskynä: Make Up Store Eyepencil sävy Sweet Dreams
Luomiväri: L'oréal Color Appeal sävy 50 Natural Pink
Alarajaus: Maybelline Define-A-Liner sävy Ebony Black
Tämä rajauksen voi jo melkein mieltää luomivarjostukseksi. Valitse mätsäävä luomiväri ja rajauskynä yhdistelmä. Väritä koko silmäluomi luomivakoon saakka kynällä. Tarkista, että muoto on symmetrinen molemmissa silmissä. Rajausta voit jatkaa niin pitkälle kuin haluat silmän ulkonurkasta. Taputtele luomiväri vaahtomuoviapplikaattorilla kynän päälle. Mitä enemmän kerroksia lisäät, sitä intensiivisempi väri tulee. Rajat saavat jäädä tarkoiksi, joten yli menneet luomivärit voi pyyhkäistä meikkisienellä tai vanupuikolla kevyesti pois. Tähän paksuun rajaukseen voi yhdistää tumman ohuen rajauksen ihan ripsirajaan, jolloin syntyy kiva kontrasti.


Miksi kynä ja luomiväri, eikä vain jompikumpi?

Tällä yhdistelmällä saa kaikkein kirkkaimman ja intensiivisimmän lopputuloksen. Yhdistelmä on myös vedenkestävä, mutta lähtee silti vesiliukoisen meikin poistoaineella. Kynät ovat hieman rasvaisempia ja vahamaisempia, ja luomivärit puuterisia, joten ne kiinnittävät toisensa samanlailla kuin puuteri ja meikkivoide. Yksinään vahamainen kynä on päivän mittaan levinnyt pitkin silmäluomia ja luomiväri taas on niin ohutta, että päivän mittaan se kuluu nopeasti pois. Monissa luomiväreissä väripigmentti näyttää todella tummalta kun se on puristettu pieneen rasiaan, mutta kun sen levittää luomelle, on lopputulos todella halju. Valkoinen silmänrajauskynä luomivärin alla tekee väreistä todella puhtaita ja kirkkaita. Jos käytät taas samanväristä kynää kuin luomiväri on, lopputulos on intensiivisempi ja tummempi. Erisävyisiä luomivärejä ja rajauskyniä voi myös yhdistellä keskenään, jolloin saat ihan uusia värejä!!

Nää lainerit menis läpi vaikka tämän viikonlopun Summer Soundeissa. Beatin ryhmärämä suuntaa nokkansa myös sinne!

Tiina

14 kommenttia:

 1. Vau! Sie oot niin taitava! Nyt mieki opin vähän et miten noi rajaukset pitää tehä kun ei oo kovin vakaa käsi niin aina ennen on näyttäny että ensimmäistä kertaa meikkaisin.. Super hyviä kuvia ja vinkkejä, kiitos niistä ja hyvää loppu kesää teille kaikille! :)

  VastaaPoista
 2. Vau, näyttää ihan älyttömän hyvältä! Vaikken itse ehkä olisikaan tarpeeksi rohkea kokeilemaan..

  VastaaPoista
 3. Janina: Meikin voi onneksi aina pestä pois ;) voit yllättyä jos koklaat!

  VastaaPoista
 4. apua! nyt äkkiä kertokaa mitä väriä tähän tytin tukkaan on lyöty (saan ostettua tukuista tarvittavat). mulla on ollut jäätävä tukkakriisi, halut on blondista viininpunaiseen ja mustaan, mutta nyt taisin keksiä ratkaisun tähän haalistuneeseen ombreen!! KELTAINEN!

  auttakaa mua orpoa.

  ps. löysin teidän huippisblogin äskettäin, jään lukijaksi ;)

  VastaaPoista
 5. niinjoo tosiaan. tässä se kuva

  http://1.bp.blogspot.com/-kKaJXiX_eSI/UR9u1CmOHBI/AAAAAAAAEn8/iYLrybDTpwE/s1600/v10.jpg

  !!

  VastaaPoista
 6. Noi keltaiset rajaukset on tosi upeat!Ja toi vihreäkin iski, mut toi sininen glitter-hirvitys on nounou.

  Kiva kun tulee erilaisia vinkkejä:).

  - Kipsu

  VastaaPoista
 7. Wau! Sulla on aivan upeat silmät! Itselläni on sen muotoiset silmät, etten ole oppinut miten saisin jatkettua rajausta "silmän yli" niin, että se näyttäisi kauniilta.. Olen kade!

  VastaaPoista
 8. Glitter-hirvitys :D :D :D kaikki noi rajaukset on toteutettavissa millä värillä tahansa, jos haluaa varioida oman näköiseksi.

  Jos silmän muoto tuntuu siltä, että rajauksen häntä "valahtaa", niin älä vedä rajausta silmän ulkonurkkaan asti, vaan piirrä yläviistoon vaikka puoli senttiä ennen ulkonurkkaa!

  VastaaPoista
 9. Ihan mahtavia vinkkejä. :) Nää vois olla hyvää vaihtelua ainaiseen peruskajaalirajaukseen (mikä tuppaa meikäläiselle ilmestymään joka aamu silmaluomille :D).

  VastaaPoista
 10. Aivan ihania rajauksia :) Teen itse rajaukset nestemäisellä linerilla, mutta väriä tarttuu aina myös ripsiin, ja sitten niitä täytyy olla putsailemassa ennen ripsivärin laittoa, ja lopputulos ei ole siistein mahdollinen. Osaatko kertoa vinkkejä miten ripsiä voisi rajausta tehdessä "väistellä"?

  VastaaPoista
 11. HMmmm.. Pistit pahan. Mullakin tarttuu nestemäinen rajaus ripsiin melkeinpä aina. En tiedä kannattaisiko koittaa rajata kynä mahdollisimman yläviistossa vai silmä kokonaan kiinni? Itse oon harjannut ylimääräiset värit pois ennen ripsaria. Tais sitten kokeile laittaa rajaus ripsivärin jälkeen, se ei silloin vaikuta enää ripsivärin laittamiseen? :)

  VastaaPoista
 12. Todella upeita meikkauksia!! <3 Ihanan pirteä etenkin tuo keltainen rajaus :)

  VastaaPoista