maanantai 22. heinäkuuta 2013

Klassikon paluu

Mä innostuin tossa joku aika sitten erään kollegan suosittelamana kokeilemaan pitkästä aikaa tätä vanhaa kunnon Silhouette:n kampausnestettä.

Kaikki me entiset ja nykyiset kampaajaopiskelijat varmaan muistetaan tää tuote jo koulusta ja jokasella saattaa tulla sekä hyviä että huonoja muistoja mieleen tämän tuoksusta.


Mutta jokatapauksessa ollaan Tytin kanssa oltu tästä tuotteesta nyt ihan fiiliksissä, koska etenkin näin kampaussesonkina tää on tosi monipuolinen tuote ja käy melkeenpä minkälaiseen muotoiluun tahansa.

Ite käytän tätä usein föönauksen alla kosteessa hiuksessa ja lisäilen tätä vielä kuivaan tukkaan jollon saa aika kivan tuen rautojen alle. Vaikka tuotteen nimessä mainitaan super hold,  niin tuote jättää hiuksiin aika joustavan pidon ja sopivan karheuden.

Perinteisesti tää tuote on siis tarkotettu rullien (sametti/lämpö/tarra) alle mut loistavasti on toiminu myös föönauksessa ja rautojen alla. Erittäin hyvin toimii myös kiharoitten/laineden alla ja pitää ne oikeesti tosi hyvin.

Paavo

(Tää tuote tosiaan ei oo saatu blogin kautta ja tällä hetkellä ei tätä vielä myydä.)

3 kommenttia:

 1. moi! mulla on mustan ruskeat pitkät hiukset. miten saisin tukasta oranssin?? olin n. pulivuotta sitten blondi ja kun värjäsin hiukseni tummaksi, hiusteni laatu parani ja hiukseni kasvoivat. eli miten saisin hiukseni tummasta oranssiksi ilman suurta haittaa?? olen kuullut että värjäyksestä tulee helvettiä monen värinpoiston takia, mutta kertokaa te ammattilaiset että miten teen sen oikeaoppisesti:)

  VastaaPoista
 2. Ahahahaa, jostain syystä nauratti tuo Paavon loppukommentti et btw, kysehän ei ole mainoksesta.

  Tällainen postukseen liittymätön kommentti, eli mitää mieltä Beatin porukka on siitä, rasittaako hiusten föönaus vai suoristus enemmän? Mun on joko pakko föönata tukka suoraksi keskimmäisellä lämpötilalla (lämmin, ei polttava) TAI antaa hiusten ilmakuivua ja sitten käyttää rautaa. Lämpösuojat on käytössä.

  - Kipsu

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Et kyllä taida päästä tommosesta projektista ilman suurta haittaa. Lähtökohtaisesti tummasta on suht helppo päästä oranssiin, koska hiuksia vaalennettaessa ne lähtevät vaalenemaan aina lämpöiseen päin. On paha lähteä täälä neuvomaan, mutta luultavasti sun kannattaisi vaalentaa ensin hiukset haluttuun tummuusasteeseen ja siihen sitten oranssi väri päälle :)

  Kipsu: Kaikki lämpökäsittely hiuksia jonkin verran rasittaa, rauta jonkin verran enemmän. Onkin hyvä valita raudasta ja föönistä yhdellä kertaa vain toinen, niin tukka ei kärsi niin pahasti. Pieni lämpökäsittely tekee hiukselle ihan hyvää, sillä usein hius on ilman niitä vähän liiankin liukas. Kohtuus kaikessa :)

  VastaaPoista