keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Hair of the day

Ette voi edes kuvitella miten paljon vei aikaa, verta, hikeä, värinpoistoja, hermoja, vaalennusta, suoraväriä ja pidennyshiusta päästä tähän lopputulokseen. No toi veri oli kyllä vähän liiottelua, mutta pointti oli kuitenkin se että tää tukka oli kovan homman takana. Nyt on tyynyliinat liilana..

Tässä vielä ennen- kuva Tiinan reuhkasta

 Beat

PS. Muistutuksena vielä, että etsimme tähän joukkoon iloiseen tatuoijaa ja kynsiteknikkoa.

41 kommenttia:

  1. Upeet hiukset!♥ Oon itekki miettiny että pitäiskö kokeilla violettia mutta en oo vielä tästä punasesta uskaltanu luopua. :-) Sopii sulle tosi hyvin!

    VastaaPoista
  2. Vaau, sopii sulle tosi hyvin!!

    VastaaPoista
  3. Upea tukka!:) Ja pakko sanoo, et näytät kesälläkin laihtuneen paljon, hieno homma!:)

    VastaaPoista
  4. Heheiheihei mistä tuo kaulakoru? :)

    VastaaPoista
  5. Pauliina, Anonyymi 1, Mia, Rita ja Salla: Kiitos <3 kaikki kehut voi suoraan toimittaa Tytille koska se on taikuri.. ja kuka muukaan kuin se jaksais tunteja duunata siskonsa tukkaa. <3

    Tuija: Sulle käy kyllä toi kirkkaanpunainen tosi kivasti! Violetti tekee niin kylmäksi piirteet et vähän epäröin aluksi, mutta nyt digaan tätä ihan kybällä! Ja en uskalla pestä varmaan ollenkaan ettei väri lähde :D

    Anonyymi 2: se superdieetin ruokavalio on pysynyt päällä, ja viikonloppu herkuttelut ja humputtelut jääneet. Ja herkkujen merkityskin on vaihtuneet! Sipseistä hedelmäsalaattiin :D hitaasti lähtee mut varmasti kyllä ja olo on tosi hyvä. Nyt paino normaali-ihmisen painoindeksissäkin :) katotaan mihin mä vielä tästä innostun, reenitkin maistuu ihan erilaiselta ja oon oppinut juoksemaan lenkeillä. Pieniä saavutuksia mut voittaja olo!!

    Anonyymi 3: Koru on Spirit Storesta ALE-myynneistä. Saattaa vielä löytyä ;)

    VastaaPoista
  6. AIvan ihanat hiukset! Sopivat kantajalleen niin hyvin!

    VastaaPoista
  7. Pakko kommentoida etta tosi hieno väri! Kampaajana kiinnostaisi mitä väriä/värejä hiuksiin on käytetty ja miten saitte noin hyvin vaalennettua tuon pohjan? Tää teidän blogi on todella inspiroiva, jatkakaa samaan malliin!

    VastaaPoista
  8. Pohjahan oli kulahtanut musta, josta purattiin ensin pigmenttiä värinpoistolla, siihen päälle pari vaalennuskertaa, ja siihen päälle vielä rutkasti raitaa. Lila väri on elumen VV@all ja Directions plum+neonblue. Tattista!

    VastaaPoista
  9. Vau! Miten teidän hiukset kestää näin radikaalit muutokset vähän väliä?

    VastaaPoista
  10. En kestä, upea!!! Oon just tommosta väriä miettiny itekki talveks! :)

    VastaaPoista
  11. I-H-A-N-A-T hiukset!!!!! otteko muuten koskaan miettiny että ottaisitte oppisopimuksella jonkun sinne opiskelemaan :)

    VastaaPoista
  12. Nyt noita kommentteja satelee niin paljon että kaikille tasapuolisesti KIITOS <3. mä oon ihan lovena mun uuteen kuontaloon <3

    VastaaPoista
  13. Nyt mä olen kateellinen. Oon netistä ihastellut kaikkia pastellinsävyisiä hiuksia ja muita yhtä kivoja kesätukkia. Koska olen värjännyt vuosia mustalla, en saanut pohjaa vaalennettua tarpeeksi. Tyydyinpä siis punaiseen hiukseen. Voisin poiketa joskus sinne teidän liikkeeseen kun siellä on tuollaisia tukkataikureita! :)

    VastaaPoista
  14. Anonyymi 12.25: Ei ne tukat aina kestäkkään näitä rääkkäyksiä! Käytetään ainakin loisto hoitotuotteita ;)

    Joanna: Sulle kyllä sopis tollanen väri ihan mielettömän hyvin, eli siitä vaan tukkaoperaatio suunnitteille!

    Anonyymi 16.43: Meillä ei valitettavasti ole mahdollisuutta tällä hetkellä ottaa oppisopimusoppilaita, kun on vain nuo kolme kampaamopaikkaa ja kaikki niistä ovat jatkuvassa käytössä..

    VastaaPoista
  15. IHANA tukka. Siis vau! Sopii äärettömän hyvin tiinaan kauniisiin silmiin. Mutta tiinan tukka näyttää jo niin kuluneelta tossa alemmassa kuvassa, että ehkä tukka tykkäis enemmän hoivasta kun väristä..

    VastaaPoista
  16. ihan mielenkiinosta miten pitkään toi suihkurusketus kestää?? ja AIVAN IHANAT HIUKSET!<3

    VastaaPoista
  17. Hah :D mulla oli letit edellisenä yönä päässä ja sen takia näyttää noin "kärsineeltä" toi tukka.

    Suihkurusketus pitäisi pysyä iholla about pari viikkoa. Se edellyttää sitä, että ihoa hoidetaan myös sen parin viikon aikana :D Kuivempi ihoisilla saattaa vähän vähemmän aikaa :)

    VastaaPoista
  18. Heippa!

    Tämä ei liity nyt aiheeseen, mutta olisiko teillä suositella nuorelle miehelle tuotteita, huolena on hiustenlähtö?

    VastaaPoista
  19. mua kiinnostaa, että tarviitteko siihen erikseen jonkun luvan että teidän tiloissa toimii tatuoija? vai voiko kuka vaan (liiketiloissaan) ryhtyä periaatteessa tatskaajaksi ilman lupia :--D mutta joo ois hauskaa jos teillä olis myös tatskaaja, mut kannattaa varmaan laittaa ilmotus jonnekkin muuallekin kun teiän blogiin jotta sellanen löytyis!

    VastaaPoista
  20. Anonyymi: Voit kokeilla esim. Nioxin-hiustenhoitosarjaa. Jos hiusten lähtö on erityisen voimakasta, kannattaa käydä lääkärin puheilla.

    Anonyymi: Kyllä siihen tarvitaan luvat ennen perustamista. Täytyy esim olla riittävästi neliöitä yhtä asiakaspaikkaa kohden. Tatskaaja vastaa toki itse siitä, että sillä on hygieniajutut sun muut hoidossa.
    Ollaan me muuallakin huudeltu kuin täälä blogissa. Olispa tosiaan kiva jos sellainen löytyis!

    VastaaPoista
  21. Upee tukka! Mua kiinnostais tietää, että kun oon ite värjännyt hiuksia mustaksi jo ainakin 5 vuotta, niin onko mun "mahdollista" enää vaihtaa väriä vaaleaan ilman että hiuksista putoaa puolet pois? Hiukseni ovat siis TODELLA ohuet ja lasimaiset, ja pituutta on hieman yli olkapäiden. Kuvittelisin, että värinpoistot ei tee hyvää ohuelle tukalle..

    VastaaPoista
  22. Hei olisin kiinnostunut laitattamaan teillä lettipidennykset, mutta onko mahdollista teillä saada ne Simply Naturalin hiuksilla? :) Aiheuttaako lettipidennykset samalla tavalla allergiaa kuin teippi ja sinettipidennykset?

    VastaaPoista
  23. Anonyymi: Tollaset käsittelyt eivät tosiaan tee ollenkaan hyvää tukalle. Sun hiuslaatu ja lähtötilanne kuulostaa juurikin siltä, että en lähtisi ainakaan kerralla tollaista projektia toteuttamaan..

    Anonyymi: Onnistuu pidennys myös Simplyn hiuksella (vain kalliimpaa kuin b*long). Lettipidennyksessä päähän lisätään oikeastaan vain lankaa, joten jos sille ei ole allerginen, ei ongelmia pitäisi olla. Toki kaikki ylimääräinen mitä hiuspohjaan ängetään, saattaa aiheuttaa toisille kutinaa yms, mutta näihinkin löytynee omat ratkaisunsa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kuinka paljon kalliimmaksi tulisi pidennysten laittaminen simplyn tukalla? :)

      Poista
  24. Noista hinnoista kannattaa tulla keskustelemaan paikan päälle, niin osataan paremmin kartoittaa kuinka paljon tukkaa sulle tulee :)

    VastaaPoista
  25. heippa! teidän blogi on mun blogilempparit-postauksessa, toivottavasti ei haittaa että nappasin täältä pari kuvaa kollaasiin, ilmottakaa mulle toki jos haittaa, niin otan pois! :-)

    http://idarau.blogspot.fi/2013/07/milta-nayttaa-taydellinen-blogi.html

    VastaaPoista
  26. Heh, ei haittaa! Ollaan vaan otettuja :)

    VastaaPoista
  27. Upea tukka. Sekä ennen, että jälkeen!! :)

    KickstartMyHeartIina

    VastaaPoista
  28. Ihana tukka - mäkin haluun! Parturi-kampaaja-opiskelijana kyselen: Missä ajassa toteutitte muutoksen? Itellä on 6-7 tummuudella punainen tukka (monen vuoden värikertymät pituuksissa..), vähän hirvittää projektiin ryhtyä, mut violetti tukka ois saatava.. ;)

    VastaaPoista
  29. Henna Eveliina: Tarkoitatko monta tuntia värjäykseen kului? Väri taidettiin muuttaa ihan yhdessä päivässä. Vaalennuksia tehtiin ensin kaksi ja vielä siihen päälle raitaa ennen suoraväriä. Jokaisen hius vaalenee yksilöllisesti, mutta tuohon 6-7 tummuisen pohjan luulisi vaalenevan suht helposti. Maltti on valttia ;)

    VastaaPoista
  30. Miten vaalea pohjan pitää olla, että pääsisi samankaltaiseen lopputulokseen, tuliko direction värit viimeisenä tuon elumen värin päälle, sinne tänne vai kaikkiin hiuksiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pohjan kannattaa olla mahdollisimman vaalea, ainakin 9-10 tummuusasteinen. Mitä enemmän värissä on jäljellä keltaista/oranssia/lämpöä, taittaa se liilaa huonompaan suuntaan. Tähän on laitettu elumenia ja directionsia vähän sinne tänne :)

      Poista
  31. Kaksi vuotta myöhemmin... nyt mulla on vihdoin tämmöset latvat :D Tuli mieleen, että ylläpiditkö jollain tietyillä tuotteilla tai värinaamioilla tota väriä hiuksissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että milläköhän mä sitä ylläpidin!! Muistan silloin käyttäneeni ainakin KCn Plum Color maskia, mutta kyllä se nopeasti pesuissa haalistuu. Varsinkin kun on punapigmenttiä paljon niin aika nopsaan väri haalestuikin todella rusehtavaksi. Noin kirkas liila toi tukka oli vain silloin, kun se värjättiin beatissa kuukauden välein. Mutta kunnon suoraväreillä tollasen lopputuloksen saa. Mulla ei muistaakseni ollu tossa alla mitään muuta vaalennusta kuin muutama raita.

      T: Tiina

      Poista