maanantai 10. kesäkuuta 2013

Tanning Party

Mikä olis hauskempi tapa viettää frendien kanssa aikaa, kuin käydä yhdessä ruskettumassa? Beattilaiset paahtaa duunia melkeimpä koko kesän, joten noi ihanat helteet meinaa mennä meiltä sivu suun. Onneksi on suihkurusketusteltta!!! Meinaan nää kalkkunanvaaleet koivet ei näytä shortseissa kovinkaan edustavilta.

Tanning Partyt eivät taida olla vielä monenkaan tietoisuudessa, mutta olen huomannut että joka kesä kysyntää on aina enemmän ja enemmän. Johtuneeko ihmisten lisääntyneestä tietämyksestä auringonoton ja solariumin haittojen suhteen, tiedä siitä? Mielestäni se on kuitenkin hyvä asia, että ihmiset ottavat enemmän suihkurusketuksia; mikä olisi nimenomaan turvallisempi tapa saada hyvännäköinen ja pitkäkestoinen päivetys.

Rusketusbileet voidaan pitää n. 4-12 hengen ryhmille. Oli kyseessä sitten kundien tai mimmien polttarit, synttärit tai viikonlopun bileisiin valmistautuminen, suihkurusketusbileistä saa ainakin hauskan kickstartin bileillalle ja menofiilikselle! Rusketuksien tekoaikana voi esimerkiksi nautiskella virvokkeita ja pikkupurtavaa ja ottaa vain rennosti.No hei, onhan tää vähän vitsikkään näköistä ja näissä tapahtumissa yleensä nauru raikaa yhä kovempaa, mitä tummemmiksi rusketukset kehittyvät. Suosittuja ohjelmanumeroita ovat yleensä olleet rusketusrajojen vertaileminen, kuka uskaltaa ottaa sen kaikista tummimman rusketusvärin ja kemujen loppupuolella arvotaan kuka joutuu ensimmäisenä astumaan ovesta ulkomaailmaan sen näköisenä! Tummemmassa hipiässä tuntuu hampaatkin valkaistuilta! Onneksi lopputulos ei tule kuitenkaan olemaan noin huomiota herättävä, vaan pesun jälkeen tasoittuu kauniiksi ja aidon oloiseksi.

Enemmän informaatiota suihkurusketuksesta löytyy täältä. Tanning Partyja voi tiedustella Beatin numerosta 09-4289 0990.

Aurinkoista alkuviikkoa! ;)

Tiina

2 kommenttia:

  1. Hei mitä värisävyä te käytitte itelle?

    VastaaPoista
  2. Paavolla taisi olla 18 %, mulla 10 % ja Tytillä ja Nooralla 12%??

    VastaaPoista