torstai 13. kesäkuuta 2013

NEON.BUG Inspiration

 Kuva Kevin Murphy
Heti kun neonkeltainen COLOR.BUG saapui Suomen markkinoille, mun oli aivan pakko käydä sellainen ostamassa. Tämän jälkeen se pyöri varmaan kolme viikkoa meidän duunin tiskillä, josta se siivottiin kaapin pohjalle odottamaan sille sopivaa tilaisuutta. Toki kävin välillä sitä hypistelemässä ja taisinpa joskus jonkun asiakkaan tukkaan vähän testailla, mutta kaappiinhan tuo mokoma meinasi lopulta unohtua. Kunnes. Näin tuon ylläolevan kuvan! Olin juuri sopivasti lähössä viettämään synttäreitä Berliiniin, joten neonötökkä oli tietenkin ykkösenä pakkauslistalla.


Color.bugin alle kannattaa laittaa jonkin muotoilutuote, jotta tuote tarttuisi ja kiinnittyisi paremmin. Vahaa pohjalle levittämällä saa todella intensiivisen värin ja kuivashampoota käyttämällä lopputulos on kevyen pastellinen. Tietenkin unohdin ottaa reissuun mukaan kaikki muut tukkamömmöt lakkaa lukuunottamatta, mutta väri nappasi hyvin tahmeahkoon eilisen päivän harjaamattomaan baaritukkaan (etenkin vaaleimpiin kohtiin). Jauhemainen koostumus tekee hiuksiin kivan volyymin ja rakenteen, joten päälle suihkutin pelkkää lakkaa, kun ei tosiaan muuta ollut matkassa. Ens kerralla täytyy sitten pistää paremmat mönjät pohjalle, niin lopputulos on kirkkaampi. 

Jotain kuitenkin kiinnostaa, joten lisättäköön vielä että väri nappasi hyvin myös vaatteisiin, mutta lähti pesussa pois. Entäs vaalennetut hiukset? Pidennyskarvaa ei saa syväpuhdistavalla shampoolla jynssäillä (joka tässä tapauksessa olisi ollut paras vaihtoehto), niinpä jouduin vaahdottamaan kuontaloni useaan otteeseen, jotta sain kaiken värin pois. Lähti kuitenkin! Tiina tosin väitti että mulla on jossain vielä jäljellä vihreä raita.. 

Tytti

PS. Onko joku jo testannut uutta SHIMMER.BUGia?


3 kommenttia: