tiistai 14. toukokuuta 2013

Sexy Hair Rocks!

Viime viikolla kävästiin katsastamassa uusia tuulia IdHairilla Sexy Hair Rocks! -illassa. Koulutuksen pitivät Sexy Hairin Jani ja Losista juuri Suomeen saapunut upea Jenifer. Meidän porukan oli taas pakko päästä paikalle, sillä kaksikon viime kertainen koulutus oli niin superhauskaa katseltavaa ja kuunneltavaa. 
Eipä tarvinnut taaskaan pettyä! Vaikka töiden jälkeen madeltiin puoliunessa koulutukseen, ei sielä kauaa keritty haukotella, kun oli taas niin hilpeet jutut ja meiningit. Ehkä meille pari tukkaniksiäkin jäi mieleen hyvien vitsien lisäksi...


Ja hei.. Pahoittelut viime aikoina vallinneesta blogin hiljaiselosta. Ollaan vain yksinkertaisesti oltu ihan överi kiireistä ja väsynyttä porukkaa. Toukokuu on yleensäkin töissä aikamoista hässääkkää ja siihen vielä päälle kaikkien omat harrastukset, kiireet ja Jutan Superdieetit. Viime viikko meni Beatin synttärikemuja järjestäessä, Beatin synttärikemuja juhliessa ja Beatin synttärikemuista toipuessa. No nyt on juhlat juhlittu ja voidaan taas pikkuhiljaa palata normi arkeen. Tai ehkä meidän vähän pitää vielä toipua, sen verran hyvin juhlineita harmaita naamoja oli alkuviikosta töissä. Mutta ihanaa kun on vihdoinkin kesä!

Beattilaiset

2 kommenttia:

  1. Kuka teistä on jutan dieetillä? :) täällä meinaa kans yks innokas dieettaaja ;)

    VastaaPoista
  2. Minä ja Paavo :D toista viikkoa mennään.

    VastaaPoista