lauantai 18. toukokuuta 2013

3-vee!

Viime lauantaina heitettiin päälle blingblingiä ja pistettiin pulju bilekuntoon. Beatin synttäreitä vietettiin jälleen aurinkoisessa säässä (joka oltiin vartavasten tilattu), hyvien ystävien ja asiakkaiden kanssa. Tarjolla oli loistavan seuran ja musiikin lisäksi pientä purtavaa ja Ufoa, Biitin kuuluisaa boolia unohtamatta.
Alkudrinkiksi nautittiin Batterystä ja Ufo Blasteroidista mixattu Hulk. Bileiden kohokohdat olivat ehdottomasti Beatin oma Harlem Shake (ehkä uskalletaan joskus julkaista se tääläkin..) ja harjoittelijamme Eeron tekemä videokooste meidän viime vuoden parhaista paloista. Ilta oli oikein onnistunut ja upeaa että niin moni pääsi juhlimaan kanssamme! Oltiin aika innoissamme kun saatiin kunniavieraaksemme upea Sexy Hairin Jenifer.  
  Iso kiitos kaikille ystäville, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille kuluneesta vuodesta!

Kuvat Pauliina. Lisää otoksia juhlista löytyy myös Teemun ja Jasminen blogeista.
Bilesponsoreina toimivat The Ufo Shot ja Digilisko

Beattilaiset 

9 kommenttia:

 1. Nyt kun on kesä tulossa ja monilla tulee rippijuhlia, niin voisitteko tehdä postauksen helpoista mutta näyttävistä kampauksista? Jotain jonka voisi tehdä ripille pääsevälle nuorelle tytölle :)

  VastaaPoista
 2. joo se herätti paljon huomiota ja hilpeyttä :D

  VastaaPoista
 3. Onnea paljon teille ja ihanalle kolmivuotiaalle beatille!

  Sellaista ajattelin lähteä kysymään (yrittänyttä ei laiteta heh-heh), että :

  Valmistun kesäkuun ensimmäinen ylioppilaaksi ja joudun itse kustantamaan mekkoni ja juttuni juhliini, joten valitettavasti minulla ei ole varaa mennä laittamaan hiuksiani kampaajalle. Mietin, olisiko mitenkään mahdollista jos joku porukastanne voisi laittaa tänne blogin puolelle ohjeistusta miten voisi tehdä itse jonkinnäköisen toiselle sivulle tulevan lettikampauksen (juhlissa on kuitenkin lakki päässä)? Omat hiukseni ovat hyvin ohuet ja puolipitkät, rinnoille asti ylettyvät, ja kun kampausten teosta tulee kyse olen melko peukalo keskellä kämmentä :/

  Kiitos hurjasti jos tällainen mitenkään teiltä kiireen keskellä onnistuisi! Ja hyvää kesää! :)

  VastaaPoista
 4. Harlem shakee blogiin ja sassiin!

  VastaaPoista
 5. Moikka!
  Miten teidän liike mahtaa olla auki tällä viikolla? Ajattelin poiketa käymään, kun hiukset kaipaa kipeästi uudistusta!:)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Koitetaan keretä tekemään jotain kampauspostausta. Kannattaa myös selata noita vanhoja postauksia, sillä kivoja vinkkejä saattaa löytyä niistäkin :)

  Anonyymi: Ehkäpä vielä joku päivä..

  Anonyymi: Meidän aukioloajat riippuu ihan päivästä. Kyllä meillä yleensä töissä on joku noin kuuteen asti. Seuraavat vapaat ajat tosin menee reilusti kesäkuun puolelle :S

  VastaaPoista
 7. ihana toi tiinan tuge!! hei mul ois postaus toive! kun teillä näyttäis noita tatskoja olevan enemmänki ku vaan pari ni haluisittekohan tehä postauksen niistä, vaikkei ne tukkajuttuihin liitykkään :)

  VastaaPoista
 8. Tollasta on toivottu ennenkin. Ehkä voitas ;)

  VastaaPoista