torstai 7. maaliskuuta 2013

Violet


Beat.

PS. Beattia voi seurata nyt myös Instagramissa tunnuksella hair_beat :)

11 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja voi että Noora olet kaunis. Hyvää naistenpäivää Beatin naisille!

  VastaaPoista
 2. Hei! Voisitteko tehdä postauksen ylikasvaneen otsiksen kanssa kamppaileville, esimerkiksi kampausideoita ja sitä miten otsiksen saisi aseteltua piiloon. Kannattaako sitä ohentaa, jos kannattaa niin miten sen saisi saksilla tehtyä itse? (=

  VastaaPoista
 3. Kiva idea. Yritetään keretä tehdä jotain aiheeseen liittyvää postausta :)

  VastaaPoista
 4. Moikka, mun kysymys ei nyt liity mitenkään tän postauksen aiheeseen, mutta kokeillaan jos saisin vastauksen.. :)

  Eli olen lähdössä kuukaudeksi eurooppaaa kiertämään ja tarvitsisin hyvän shampoon & hoitsikan matkaan mukaan! Mun tukka on luonnostaan vaalea, pitkä ja paksu, ongelmana ulkomailla on aina se, että hiukset tuntuu kuivilta, karheilta ja takkuuntuu helpommin (syynä suihkun vesi? Aurinko?) etsin siis jotain sellaista shampoota mikä tekee hiuksista pehmeät ja helppohoitoiset. Mukana mulla aina kulkee moroccon oil, mut sekään ei tunnu missään pelastavan tilannetta.
  Kiitos kovasti jos osaatte auttaa!

  VastaaPoista
 5. Heippa.

  Mistä tukkurilta tota Kromaskia saa ja millaisia kokemuksia teillä siitä on? Meillä on liikkeessä ollut Revlonin Nutricolorit, mutta sattuneesta syystä niitä ei enää tuoda maahan... Ois siis hakusessa joku hyvä sävyttävä hoitsikka, jonka vois myydä myös asiakkaalle mukaan!

  VastaaPoista
 6. Ihanan sävyinen blondi tuossa ylimmässä kuvassa. Päätin pitkästä aikaa värjätä kotona hiukseni.. blondasin, mutta oma väri on myös vaalea. Hiuksista tuli oranssehtavat, enkä pidä niistä. Mikä avuksi???

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Esimerkiksi Redkeniltä löytyy montakin hyvää vaihtoehtoa. Ihanan pehmeiksi hiukset tekee kosteuttava sarja All Soft. Jos tukka on oikein karhea, Smooth Lock (silottava sarja, jonka pesutuotteet sisältävät myös lämpösuojan.) Sitten esimerkiksi tosi selvittävä ja silottava sarja on Pureology Super Smooth. Ota mukaan myös joku kosteuttava naamio ja syväpuhdistava shampoo ja käytä niitä vaikka kerran viikossa jos paljon tulee uitua :)

  anniina: Ollaan tykätty Inebryan naamioista ihan hirveesti. Varsinkin silvermask on todella suosittu. Niissä on paljon vahvemin pigmenttiä, kuin esim KC:n Maskeissa. SKY Groupista saa :)

  Anonyymi: Ounou! Noin siinä saattaa välillä käydä kotivärikikkailuissa... Ilmeisesti hiuksistasi ei tullut tarpeeksi vaaleat, joten jos tahdot tuollaisen kylmän sävyisen tukan, täytyy hiuksesta vaalentaa melkein kaikki pigmentti pois ja sitten taitella viileämmällä sävyllä. Eli nyt vaan lisää vaalennusta peliin!

  VastaaPoista
 8. Hei! Mistä noita violetti harjoja saa?:)

  VastaaPoista
 9. Tangle Teezereitä vai noita pyöröharjoja? Teezereitä saa meiltä ja toi toinen harja on Miraculoussilta :)

  VastaaPoista
 10. Ne pyöreä harjat, ok, kiitos tiedosta:) ja ihana blogi teillä!:)

  VastaaPoista