tiistai 12. maaliskuuta 2013

Catwalkkia arkeen

Kävin etsimässä uutuuden viehätystä ja inspiraatiota kevään ja ensi syksyn mallistoista. Yleensähän muotitalot ovat jo kolme askelta trendeissä edellä ja sen näemme muotinäytöksissä. Näyttäisi siltä, että kovin radikaaleja muutoksen tuulia ei ole luvassa, mutta toisaalta on huojennuttavaa tietää, että ne omat perus meikkausrutiinit ja omaa silmää hivelevät tyylit ovat vielä muodissa ja siellä pysyvät :D Silti haluan rohkaista lukijoitamme kokeilemaan edes jotain pientä ja itselle uutta meikkijuttua, ihan vaan siksi että siitä tulee hyvä mieli ja se rikkoo niitä omia samoja rutiineja!

Se kuinka moni löytää oman arkimeikkityylinsä noista kuvista, huutaa hep!

SEEMS NATURAL
Johan saa naturelli meikki uusia vivahteita. Lopputuloksen ei tarvitse olla niin siloiteltu. Söpöt, kevyet pastellisävyt tuovat myös piristystä ja pientä muutosta luonnonkauniiseen meikkityyliin. Häivytetyt alaluomivarjostukset ihonvärin sävyissä antaa myös syvyyttä silmiin. Aion niin ottaa noi Stella McCartneyn vedensiniset sisäkajalirajaukset käyttöön!

STRONG ENTITY
Kissamaisen rajauksen ja punahuulten yhdistelmä on tullut niin jäädäkseen, että sitä ei millään meikinpoistoaineella saa pyyhittyä. Mutta miksi haluaisikaan? Muotitalot käyttävät lookkia aina uudestaan ja uudestaan. Rajauksen paksuus ja pituus ja huulipunan kylmyys tai lämpimyys vaihtelevat aina käyttäjänsä mukaan. Se on ajaton ja vankkumaton, käy tilanteeseen kuin tilanteeseen ja sopii kuin nenä päähän. Piste.

FOCUS ON EYES
Tumma smoky-eye, häivähdys harmaata varjoa, eilisen näköinen look tai vain voimakkaat rajaukset? Jätä huulet toisarvoiseksi, kukaan ei ehdi huomata muuta kuin kauniit ja kohtalokkaat silmät.

LIP PAINTERS
Miten meikittömät (tai melkein meikittömät!) kasvot saa kiinnostaviksi varsin vähällä vaivalla? Jokainen varmaan tiesi vastauksen jo kysymättä. Diorin malleilla oli hauskasti laitetut huulet; vaalenna oma huulen väri hailakammaksi esimerkiksi valokynällä ja sipaise kirkasta punaa vain huulten keskiosaan.

WILD CARD
Jos nyt oikein haluat repäistä... Ei tarvitse varmaan sanoa enempää. :D

Voisin löytää oman meikkaustyylini jopa noista kaikista! Meikkaamista ei tarvitse aina ottaa niin vakavasti ja hulluttelu on hauskaa! Diane von Furstenbergin luonnollista meikkityyliä voisi varioida aika moneen tilaisuuteen. Toinen, mikä sävähdytti oli Roberto Cavallin tummat, isot, savuiset silmät!

Tiina

PS. Jos löytyy meikkipostaus toiveita, niin laittakaahan ideoita kommenttiboxiin, niin voidaan Paavon kanssa varioida jotain kivaa. ;)

Kuvat: style.com

9 kommenttia:

 1. tehkää Paavon kanssa postaus meikistä, joka sopii sekä arkeen, että iltajuhlaan. Ei liian dramaattista, mutta silti näkyvää! :)

  VastaaPoista
 2. Tunnistin noista omiksi kolme meikkityyliä: kissarajaukset + punaiset huulet, toisena vahvaksi punatut huulet + muuten luonnollinen ja kolmantena kevyet rajaukset Furstenbergin tyyliin. Kiva postaus!

  Toivoisin jatkossa teidän versiota just tuosta klassisesta kombosta rajaukset ja punahuulet. Ja teidän suosikkihuulipunia kehiin! :)

  VastaaPoista
 3. Postaus kulmien meikkauksesta :)

  VastaaPoista
 4. hep! Mää tykkään katella ku oot tehny itelles noita meikkejä. Tai siis ne postaukset on kivoi missä on kuvia sun meikeistä. Oot niin nätti!

  VastaaPoista
 5. Mä en osaa rajata silmiä:D. Eli jos sais vinkkiä miten tehdä erilaisia rajauksia:)

  - Kipsu

  VastaaPoista
 6. Cool! Eikös sä Tiina ole tehnyt kans julkkiksien meikkei ja Paavo kans mm. Costume-lehteen :P

  VastaaPoista
 7. Muakin kiinnostais minkälaiset rajaukset sopii minkälaisiin silmiin ja mielellään myös kuvina, että näkyisi erilaiset silmät oikeasti. Sama tietty huulista ois kiva :)

  VastaaPoista
 8. Hei tosi kivoja postausideoita. :) katotaan mitä me keksitään Paven kanssa. Yhdessä tai erikseen.

  Paavo on käynyt Costumessa tekemässä välillä keikkaa ;) Mulla on ollut omia keikkoja :)

  Kulmien muotoilu ja rajauspostausta pitäs alkaa varmaan kehittelemään. Joku on aikaisemminkin sellaisia toivonut.

  Jos saa itse tehdä postaustoiveen, nii mä odotan sellasta postausta itse missä Paavo laittais mun hiukset ja tekis meikit! ehkä hieman oma lehmä ojassa ;)

  VastaaPoista
 9. Olis kiva, jos voisitte tehdä esim. pari kolme erilaista meikkiä valmistujaisiin/ylioppilasjuhliin. Ne kun nyt ovat lähestymässä kovaa vauhtia. :)

  VastaaPoista