torstai 27. joulukuuta 2012

Before & After

 Kun noita ennen ja jälkeen-kuvia meidän asiakkaista välillä pyydellään, päätettiin kaivella duunikoneelta alkutalven nopeasti räpsästyjä otoksia. Liukuväriä pyydellään vieläkin ihan hirveesti ja monet tahtoivatkin synkempien ilmojen myötä luonnollisia ja syvempiä sävyjä hiuksiinsa.
Ja kyllä meillä käy täällä myös miehiäkin asiakkaina, mutta jostain syystä herroista ei löytynyt koneelta oikeen mitään materiaalia. Pitää varmaan koittaa tehdä samanlainen postaus erikseen miehistä ja tietenkin kevään tuomista vaaleammista kuontaloista. Kuhan vaan muistettais räpsiä noita fotoja töitten lomassa...

Beat.

10 kommenttia:

 1. Itse kun syksyn aikana heittäydyin blondista brunetiksi, niin olisi kyllä kovin kiva jossain vaiheessa nähdä sellasia ruskeista vaaleiksi kuvia ;)

  VastaaPoista
 2. Ihania muutoksia kaikki! Milläköhän väreillä tuo kolmas ylhäältä on tehty, onko enää mitään muistikuvaa? :D Haaveilen itse samanmoisesta, niin olis sit vinkkiä antaa omalle kampaajalle :) Terkuin, Verkku

  VastaaPoista
 3. Voisitteko tehdä jutun hiustenvärjäysvaihtoehdoista ihmisille, jotka ovat allergisia hiusväreille? Itse olen ilmeisesti allerginen kyseisille aineille, koska pääni kutisee ja kirvelee hiuksia värjätessä ja sen jälkeenkin, mutta en haluaisi palata omaan harmahtavaan väriini.

  Satu

  VastaaPoista
 4. Pystyykö permanentin tekemään hiuksiin jotka on 13cm olkapäistä vielä pitemmät?? oon nimittäin aina haaveillu kiharoista mutta en aina jaksas väsätä yöks lettiä ja en osaa tehä suoristusraudalla kiharoita ja en omista kiharrinta :D ja en tarkota sellasta afro tukkaa vaan sellasia niikun suoristusraudalla pystyy tekemään (jos osaisi :D)

  VastaaPoista
 5. Kuinka paljon teillä maksaisi hiusten liukuvärjäys?

  VastaaPoista
 6. ois kyl jeessii tulla teille joskus asiakkaaks ootte niin asiantuntevia ja hyviä työssänne, mutta asun aika kaukana :D

  VastaaPoista
 7. Siis eihän se ole este vaan pieni hidaste!!! :D heh.

  VastaaPoista
 8. Moikka!
  Olen miettinyt jonkin aikaa tuota hiusten liukuvärjäystä, mutta haluaisin pitää oman tyvivärin. mietin vain miltäköhän tulos näyttäisi, jos liukuvärjäys alkaisi aika ylhäältä?

  VastaaPoista
 9. Vähän riippuu omasta pohjasta, ja siitä miten vaalea latvasta on tarkoitus tulla. Netistä löytyy aika hyvin inspis kuvia :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos vastauksestasi (: Mistähän hintaluokasta puhutaan pitkien hiusten liukuvärjäyksen kohdalla? Tulisin toki käymään :)

  VastaaPoista