lauantai 17. marraskuuta 2012

Getting ready for the Inspiration

Eilen jäätiin töitten jälkeen puljulle hengailemaan ja kaunistautumaan. Illalla oli nimittäin luvassa paljon puhutut Indiedays Inspiration pileet. Täällä oli rankan viikon jälkeen vähän väsynyttä jengiä, mutta eihän me millään näitä kemuja voitu missata.
Korkattiin glögikausi, pistettii lilaa luomeen (myös Nooran tukkaan) ja suunnattiin Adamsiin.

Tässä meidän loppuillan kuvasaldo, olkaas hyvät! (Meinattiin unohtaa kamera kokonaan puljulle, mutta eihän me sit mitään kunnon bloggaajia oltas oltu, jos ei canoni roiku olkapäällä.) Beatin poppoo poistui kekkereistä jo alkuillasta, vaikka olis tehny mieli jäädä jatkamaan hauskaa iltaa. Meillä oli nääs kaikilla lauantaina aikainen herätys duuniin ja illalla luvassa firman pikkujoulut, joten piti tietenkin kerätä voimia niihin ;) Möööh miksi kaikki kiva sattuu aina samalle viikonlopulle? 
Mutta oli hyvät bileet ja mukava nähdä vanhoja ja uusia tuttavuuksia. Jeee nyt lähetään jatkamaan pikkujouluja. Rattoisaa lauantai-iltaa muillekkin!

Beat.

11 kommenttia:

 1. en oo varma onko postaukseen sopiva mutta,mulla on maanantaina koulukuvaukset enkä yhtään tiedä miten laitan hiukset tai meikkaan omistan puolipitkät,punertavan ruskeat hiukset (jotka tekee ihan mitä ite tahtovat :D) yleensä koulukuvissa hiukset on ollu auki ja miten sattuu kun ei ollenkaan jaksa panostaa heti aamusta:( olisi ihana jos voisitte ehdotella jotain helppoja kamauksia ja tapoja miten laittasin hiukseni kuriin olisi aivan yliihanaa jos viitsisitte autaa kun en itse keksi.. Kiitos jo valmiiksi!<3

  p.s. Tiina sulla on varmaan mailman ihanin koira<3

  VastaaPoista
 2. mutta hyvä RIIKKA tämä blogihan on täynnä kampaus ideoita ja ohjeita :D jos vain viitsisit katsoa kampaukset tunnisteen alta näitä. :D

  VastaaPoista
 3. huomasin kyllä.... mutta kun enhän minä osaa tehä mitään samanlaisia kampauksia kun nämä ammarrilaiset ;)

  VastaaPoista
 4. eihän sitä tiedä jos ei kokeile!! en osaa mäkään kampaukdia tehdä mutta kyllä tämäkin rähmäkäpälä oppi tekemään kalanruotoletin!

  Ja Pipa ei aina oo niin ihana miltä näyttää :D se on pieni kiusankappale, mut useinmiten kiltti poika <3

  VastaaPoista
 5. ehkä vähän säälittävää MUTTA kun suoristusraudallahan pystyy tekemään kiharat olen YRITTÄNTY toisi monesti mutta aina käy niin että latvoihin tulee vaan sellanen 1vaivanen kihara ja se on siinä onko mun raudassa vai tekniikassa vika kun en onnistu sekä pitääkö hiuksiin laittaa sitä enne jotain tiettyjä "tököttejä"??

  VastaaPoista
 6. Oot Tiina mielettömän HYVÄNNÄKÖINEN !!!

  VastaaPoista
 7. ihanaa kiitos :) <3

  en mäkään niitä kiharoita saa raudallavaikka onki GHD ja kalliita tököttejä. Eli eiköhän se oo siitä tekniikasta kiinni, et ei oo vaan hiffannu sitä jotain kädenliikettä.

  VastaaPoista
 8. nooran tukka on upea!!!

  VastaaPoista
 9. Paavo on komistus! Keltaiset housut on niin ROCK!

  VastaaPoista
 10. Heippa! Teillä on aivan mahtava blogi. Haluaisin värjätä ystävälleni liukuvärjäyksen. En ole ammattilainen, mutta olen luova ja saan usein kehuja kampauksistani. Olen myös laittanut usein ystävilleni folioraitoja. Olisin erittäin kiitollinen, jos pystyisitte antamaan vinkkejä, miten liukuvärjäys kannattaisi toteuttaa =)

  VastaaPoista
 11. Anonyymi: Täältä käsin on ehkä vähän hankala ruveta neuvoilemaan, kun ei nähdä hiuksia, haluttua lopputulosta ja värejä mitä olet käyttämässä. Koita selata nettiä niin varmasti löytynee jotain ohjeita :S

  VastaaPoista