perjantai 16. marraskuuta 2012

Coming soon

Kyllä! Kevin Murphyn  Color bugit  ovat saaneet uuden perheenjäsenen. White Color.Bug  rantautuu Suomen markkinoille heti joulukuun alussa. Innolla odotetaan, että päästään testailemaan tätä uutukaista. Laitetaan toki postausta tuotteesta ja sen peittävyydestä, heti kun ollaan itse päästy sitä kokeilemaan.


Oikein kivaa viikonloppua kaikille!

Beat.

4 kommenttia:

 1. Onko sillä oikeati väliä kuinka usein hiuksiaan pesee? Itsellä on nopeasti rasvoittuva päänahka ja olenkin tässä miettiny olenko itse sen "hankkinut" pesemällä päivittäin hiukset? Voiko hiukset totuttaa pidempään pesuväliin? Ei nyt liity postaukseen olleen mutta olen tätä miettinyt vähän aikaan ja googlettamalla olen vain saanut ristiriitaista tietoa.. Kiitos etukäteen :)

  VastaaPoista
 2. Mua kiinnostais postaus hiusten hoidosta, eli miten pestään oikein, saako hoitoaine päässä mennä saunaan, mitä tököttiä mihinkin tukkaan jne. Tällasia yleisiä juttuja :)

  VastaaPoista
 3. Vastausta odotellessa.. :)

  VastaaPoista
 4. Hei tässä on käynyt taas niin että kukaan ei oo huomannu vastata. Pahoittelut!

  Anonyymi: On sillä oikeasti väliä millä sitä tukkaa pesee. Usein esim. markettituotteissa on liian pesevät raakaaineet, jotka vievät hiuspohjasta kaiken kosteuden. Silloin päänahka voi ruveta pukkaamaan rasvaa enemmän. Myös liian useasti toistuvat pesut voivat aiheuttaa saman ongelman. On myös olemassa miedompia shampoita, jotka ovat tarkoitettu päivittäiseen pesuun, mutta se alkaa pitemmänpäälle olla aika rasittavaa pestä tukka joku päivä, vai mitä? Ootko kokeillut kuivashamopoota? Moni on sillä päässyt pidentämään pesuvälejä. Koitetaan tehdä joku postaus aiheesta! :)

  VastaaPoista