torstai 27. syyskuuta 2012

Uusia tuotteita


Meille tuli tällä viikolla taas uus "kuorma" Redkeniltä ja siinä samassa tuli pari uutta tuotetta. 
Meillä ei vielä kauheesti oo kokemuksia näistä, mut tuoksut on ainakin molemmissa oikeen kivat!


Meil ei oo ennen oikeestaan ollut noita miesten tuotteita myynnissä, mut nyt me innostuttiin tästä uudesta clean brew-shampoosta joka on inspiroitunu oluesta. Sekä purkin muotoilu että itse tuote (ainakin joidenkin mielestä) on olut(pulloa) muistuttava. "Äijäshampoo" sisältää mm. mallasuutetta, oluthiivauutetta ja appelsiininkuoriöljyä ja sopii kaikentyyppisille hiuksille. Tähän mennessä ei oo mitään erityistä mainittavaa kun että kivan tuoksunen (ei siis haise bisselle) ja riittoisa tuote. Hyvin tuntuu pesevän hiukset puhtaaks.


Toinen uus tuote on suoristavaan ja silottavaan sarjaan kuuluva two smooth 03. Tää on kevyesti silottava tuote joka samalla vahvistaa hiuksia. Eli tuote käy hyvin myös hennompaankin hiukseen tekemättä sitä mitenkään liian litteeksi tai raskaaksi. Tästä purkista siis tulee yhdellä painalluksella kahta eri tuotetta jotka miksataan keskenään kädessä.
Tuoksu on tässäkin tuotteessa kivan raikas ja parin käyttökokemuksen perustella silottaa kyllä hiusta kivasti, mut ei kuitenkaan tee sitä mitenkään lättänän tuntuseks.

Pahoittelut sumeista kuvista mutta ainakin saatte käsityksen minkä näkösistä purkeista on kyse.
Ja tosiaan jos jollain on jo enemmän kokemuksia näistä uutuuksista niin laittakaa ihmeessä kommenttia! 

-Beat

4 kommenttia:

 1. millasia juhlakampauksia voisi tehdä tukkan, joka yltää hieman korvan alapuolelle? jotai mitkä onnistuu kotonakin :)

  VastaaPoista
 2. Kotioloissa tommonen aika lyhyt tukka on varmaankin helpoin vaan silottaa esim lakan kanssa siistiks ja esim takaraivolta kohottaa kevyesti tupeerauksella tms... tosin leikkaus vaikuttaa ton pitusessa tukassa tosipaljon mitä voi/kannattaa tehdä.

  Mun mielestä lyhyhköstä tukasta saa helpoiten juhlavan kun laittaa jonkun hiuskoristeen tai esim jonkun mageen pannan siihen.
  Voitais koittaa kehitellä jotain postausta tästä aiheesta! =D

  VastaaPoista
 3. Btw, oottekos huomannu että teillä on yli 10 000 lukijaa viikossa! :) http://www.blogilista.fi/blogi/beatissa/66286

  VastaaPoista