maanantai 24. syyskuuta 2012

Moroccanoil-bileet Kuvamatskua lauantailta Moroccanoilin lanseeraustilaisuudesta. Ei voi muuta sanoa, kuin että hyvät kemut oli IdHair järjestäny! Viihdyttiin pitkään ton suklaaputouksen (ja viinihanojen) ympärillä. Illan kruunasivat upealla laulullaan ihanat Johanna Kurkela ja Hanna Pakarinen. Hei meijän on pakko joskus saada tollanen suklaaputous!


Terkkuja parille meijän blogin lukijalle, jotka tuli moikkaamaan!
Kivaa viikonalkua ;)

6 kommenttia:

 1. Asiaan liittymättä, mulla ois Tytti kysymys niistä sun upeista hunajanvärisistä hiuksista mitkä sulla vähän aikaa sitten vielä oli! :) Oliks se väri ihan suoraan purkista vai käytitkö siihen jotain esim colour maskia, joka piti sen niin lämpimänä ja hyvänä? Niin ja millaisia shampoita ja hoitsikoita käytit? :)

  VastaaPoista
 2. Hei! Kysyisin teiltä hieman siitä kuinka suhtaudutte asiakkaisiin joilla on alopecia. Itselläni todettiin kyseinen sairaus noin vuosi sitten ja tukan ohentumisen vuoksi olen haaveillut tuuhennoksista. Omalla kohdallani sairaus on vielä sen verran uusi ja arka asia, että kampaajalle meno on ollut hirveä kynnys juurikin sen vuoksi etten tiedä kuinka toiset asiaan suhtautuu.

  VastaaPoista
 3. Moikka anonyymi! Mä en itse kyseistä sairautta tunne kovin hyvin mut aika tapauskohtasesti tommosessa tilanteessa mennään. Eli jos sulta on paljon lähtny/lähtemässä tukkaa niin pidennystä ei välttämättä kannata laittaa koska se voi irrottaa hiuksia vielä herkemmin.

  Mut jos hiustenlähtö on hyvin vähästä niin uskosin et siihen jonkunlaisen tuuhennoksen voi tehdä. Kannattaa ihan rohkeesti vaan tulla käymään täällä jos oot miettiny pidennystä/tuuhennosta.

  VastaaPoista
 4. tuli tässä mieleeni että olen kuullut lakan läsäyttävän kiharat joten mitä pitäisi niihin hiuksiin laittaa että kiharat pysyvät? :)

  VastaaPoista
 5. Moikka anonyymi! Yleensä kiharat pysyy parhaiten aika pienellä määrällä lakkaa mutta se vaatii sen että pohjatuotteet on kunnossa.

  Eli jo kosteeseen tukkaan kannattaa laittaa jotain kevyttä tukea antavaa mömmöä ja sit viel kuivaan tukkaan kunnon lämpösuoja jossa voi tarvittaessa olla aika kovakin pito.

  Yleensä kun pohjatuotteet on kunnossa ja omalle tukalle sopivat niin kiharat pysyy aika hyvin kokonaan ilman lakkaa!

  VastaaPoista
 6. ihana tuo karkkisuklaalähde :D

  VastaaPoista