maanantai 20. elokuuta 2012

Löytöjä...

Mä oon viimeaikoina huomannu et katukuvassa ja monissa blogeissa on näkyny kaikenlaisia hiuskoruja yms ponnari härpäkkeitä aika paljon. Oon ollu ihan katkera kun omaan tukkaan ei tommosia voi oikeen laittaa! =P

Tällä viikolla taas yks asiakas tuli joku tommonen magee koru tukassaan ja kysyinkin sit et mistä se on sen hommannu ja töitten jälkeen mun suuntana olikin sit H&M.


Näitähän on siis tosiaan vaikka minkälaisia ja värisiä ja eri kiinnitystekniikoilla ja kaiken lisäks hintakaan ei päätä huimaa.
Ja tosiaan etenkin mua kiinnostaa  testata noita lisäkkeen kanssa käytettäväks esim. ponnarissa jollon lisäkkeen kiinnityskohtaa ei tarvii peittellä muulla kun tolla korulla.


Tää niitti ponnari oli kyl tän kertasista ostoksista mun mielestä magein ja ootan jo innolla et saan sen jonkun päähän laittaa! 

Tossa viikon päästä ois toi Lady Gagan keikka... katsotaan jos joku onnellinen saa ton sinne päähänsä. Jos siitä sais vaikka jonkun postauksen tyyliin "hiuskoru osana kampausta". =D

Hyvää viikon alkua kaikille!
-Paavo

4 kommenttia:

 1. kannatetaan hiukoru osana kampausta ja tosi nopeesti! Olen menossa naimisiin ensi vkolpouuna ja kampaus on suunnittelematta, mutta hiuskoru on! :)

  VastaaPoista
 2. Oon kanssa hamstrannu noita h&m:n ponnarikoruja, ihan parhaita pelastamaan tylsän ja tavallisen ponnarin :)

  VastaaPoista
 3. Voii toi niittijuttu on niin ihana... sitä hypistelin henkassa myös mutta sitten kiinnitin huomiota vieressä kyräilevään parivaljakkoon :D toinen oli testannut tuota omaan ponnariinsa ja saanut sen ihan totaalisen solmuun.. Omalla kohdalla osasin myös niiin kuvitella samaisen tilanteen joten tyydyn toistaseks pitää noita "rinkuloita" joita ei mitenkään voi saada solmuun tukkaan :D

  VastaaPoista
 4. Mä askartelin tosta niittiponnarista ittelleni "rintakorun" lady gagan keikalle siihen se toimi erittäin hyvin! =P

  VastaaPoista