tiistai 3. heinäkuuta 2012

Summer Twists

Nopeista nopein kampaus kiireisiin aamuihin ja niille joiden sormet eivät letin tekoon taivu on kieputtaa etuhiukset sivuille. Loput hiukset voi jättää auki, laittaa ponnarille tai kyhäillä pikaisen nutturan. Helppoja kampausohjeita kun aina kovasti kysellään, niin tässä kiva simppeli kampaus arkeen ja miksei juhlaankin: (ei keksitty parempaa nimeä..)


Sivuponnari kieputuksilla

1. Hiukset voi jättää suoraksi, mutta juhlavamman kampauksesta saat tekemällä pohjalle lainetta vaikkapa suoristusraudalla. Jakaus oman maun mukaan keskelle tai sivulle.

2. Aloita toiselta sivulta. Kieputa hiusta sisäänpäin ja etene kohti niskaa. Kiinnitä osio työntämällä pinni hiusten väliin.


3. Toista sama toiselle puolelle, mutta jätä tämä puoli lyhyemmäksi ja kiinnitä punos jo korvan taakaa. 

4. Kerää kaikki hiukset käteen lähelle toisen puolen hiusrajaa ja kiinnitä löysähkölle poninhännälle. Löysytä keskelle "reikä" josta pari sormea pääsee läpi.

5. Vedä ponnarista tulevat latvat reiästä ja kiristä kampaus.

6. Voit repiä varovasti hiuksia saadaksesi hieman muhkeutta takaraivolle. Viimeistele lakalla.

Ja valmista!
Hiukset voi jättää näin ponnarille tai tehdä niistä nutturan. Helppo ja nopea arkiaamuun ja siistimmin laitettuna käy hienompiinkin kekkereihin. Samalla tekniikalla saa nätin puoliponnarin tekemällä kampauksen ylemmäs päälliosan hiuksiin ja jättämällä alaosan vapaaksi. 

1 kommentti: