maanantai 2. heinäkuuta 2012

Heat Styling

Moni onkin jo kaipaillut lähes loppumaan päässeitä Redkenin lämpömuotoilutuotteita. Uudistunut REDKEN Heat Styling Collection saapui vihdoin. Sarja tiivistyi neljään tehokkaaseen lämpömuotoilutuotteeseen ja muutama vanha tuote (mm. monen lemppari Spray Starch 15) poistui. Pari vanhaa kestosuosikkia sarjaan kuitenkin jäi, hieman paranneltuna versiona. Ollaan näitä päästy viime viikosta lähtien testailemaan ja oikein hyvältä vaikuttaa, vaikka pelästyttiin parin loistotuotteen poistumista kokonaan. Tilalle tulleet uutukaiset näyttävät kuitenkin hyvin korvaavan nuo vanhat suosikit. Viikonloppuna uudet tuotteet pääsivätkin heti tehokokeiluun kun väännettiin kampauksia ja kiharoita.

 duo shield 07  -väriä suojaava geelivoide
 "Antaa hiuksille tuplahyödyt yhdellä kertaa: kaksiosainen koostumus auttaa suojaamaan hiuksia lämpömuotoilun aiheuttamilta haitoilta. Antaa hiuksille ryhtiä ja kiiltoa föönauksen aikana. Käyttö: Levitä kosteisiin hiuksiin ja föönaa."

Föönauksen alle aivan loistava "jokapääntuote", eli melkeen tukkaan ku tukkaan. Tuubista tulee mageesti kahta mömmöä samalla puristuksella, jotka sekoitetaan kädessä ja viedään hiuksiin. Tekee mukavan tuuhean textuurin ja helppo föönata harjankin kanssa. Ei tahmaa.


 fabricate 03 -Lämpöktiivinen rakennesuihke
"Ainutlaatuinen lämpöaktiivinen suihke antaa hiukseen lämmön aktivoimaa keveyttä, kontrollia, volyymia ja kiiltoa. Lämpöaktiivinen teknologia mahdollistaa muotoilun ilman tahmaisuutta ja antaa kevyen kosketeltavan viimeistelyn. Käyttö: Suihkuta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja aktivoi lämmön avulla. Sopii hyvin myös suoristusrautojen kanssa."

Tää suihke on ollu markkinoilla jo iät ja ajat, mutta edelleen yksi parhaimmista tuotteista raudan alle ja föönaukseen, kun haluat että hius tuntuu puhtaalta. Jos otsis sojottaa aamulla rasvaisena mihin sattuu, niin tätä suihkaisu ja raudat/fööni kehiin. Antaa hyvän kiillon.


 satinwear 02 -föönausvoide
"Auttaa tekemään föönauksesta helpompaa hiuksista silkkisen ylelliset. Erittäin kevyt lämpöaktiivinen koostumus ravitsee hiusta, vähentää kitkaa föönatessa ja auttaa suojaamaan hiusta lämpömuotoilun haitoilta. Hiukset ovat helpommin käsiteltävät,  kiiltävät ja sileämmät. Käyttö: Levitä kosteisiin hiuksiin ja föönaa."

Kestosuosikki Satinwear on tuote, jonka voi sekoittaa melkeenpä minkä tahansa Redken tuotteen joukkoon. Ei tunnu hiuksessa ollenkaan, mutta todella tekee hiuksista sileämmät. Paras kuiviin ja sameisiin latvoihin ennen föönausta. Me käytetään myös usein leikkauksen alle, sillä tekee hiuksista helpommat käsitellä.


 iron shape 11 -lämpösuojasuihke viimeistelyyn
"Lämpösuojasuihke lämpömuotoiluun auttaa suojaamaan hiusta lämpömuotoilun haitoilta, ja antaa hiuksille sileän, kiiltävän viimeistelyn. Suihkemainen koostumus auttaa pitämään muotoilun pitkäkestoisena, sopii suoristukseen ja kiharrukseen sekä myös erittäin herkistyneille hiuksille. Käyttö:  Levitä kuiviin hiuksiin ja suorista tai kiharra."

Korvaa aika hyvin Spray Starchin, joskin pito on hieman kevyempi. Sopii hyvin niin rautojen kuin lämpörullien alle, eikä tee kiharoista koppuroita. Kokeiltiin tuotetta myös kosteaan hiukseen ennen föönausta ja hyvin toimi siihenkin.


Hyvältä siis vaikuttaa tää uus supersöpö tuoteperhe. Toimivat loistavasti yhdessä ja erikseen. Muistakaa jooko käyttää aina lämpösuojaa ennen muotoilua!

11 kommenttia:

 1. Voi vitsi, pitääki kokeilla jotain näistä seuraavaks! :)

  VastaaPoista
 2. Paljonko näillä on hintaa? :)

  VastaaPoista
 3. Täysin aiheeseen liittymätön kysymys, mutta mitä rotua tuo ihana musta pieni koira-mussukka edustaa? :)

  VastaaPoista
 4. Tää kommenti ei liity postaukseen mitenkään, mutta voisitteko tehä jonkinlaisen juhlakampaus postauksen :)? mulla on rippijuhlat 8,7 ja en keksi mitäään mitä tekisin hiuksilleni. Hiukseni ovat ohuet vähän alle olkapäihin asti pitkät ja kullan blondin väriset :)

  VastaaPoista
 5. Heippa! Haluaisin tietää millainen ripsientaivutin teillä on käytössä? Muistan lukeneeni jostain postauksesta, että joku teistä ei ainakaan käytä tätä metallista hässäkkää, jota marketeista saa. Olen koko meikkausikäni käyttänyt juurikin tätä edellä mainittua ja sitten aina välillä on katkenneita ripsiä niiden normaaleiden tilalla. Olen siis hyvin avoin uudelle kapistukselle! :)

  VastaaPoista
 6. Siis.. puhutaanko nyt samasta koirasta? Tässä kuvassa kun ei ainakaan kovin karvattomalta näytä? :D

  http://beatissa.blogspot.fi/2012/06/brunette.html

  VastaaPoista
 7. hih, nimenomaan juuri siitä koiruudesta on kyse!!

  Perun karvattomia syntyy myös karvallisena versiona aina "vahingossa". Pipalta puuttuu karvattomuuden aiheuttava virhegeeni. Yleensä pienet karvatupsut sallitaan päässä, hännässä ja tassuissa. Muuten nää on sellaisia nahkaisia vain. Tossa lisää tietoa :)

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Perunkarvatonkoira

  Ripsientaivutus kysymykseen: Perus metallinen ripsientaivutin haurastuttaa ripsiä. Nykyään on saatavilla ripsientaivuttimia jotka kuumuuden avulla taivuttavat ripset paremmin kuin perus taivuttajat ja ripsiin ei kohdistu painetta ja puristelua, joka katkaisee ennen aikaisesti ripsiä.

  VastaaPoista
 8. Mulla on käytössä sellaiset muovi taivuttimet missä myös mekaaninen puristus. en kyllä tykkää käyttää niitä kellekkään :D

  VastaaPoista
 9. Kiitos vastauksestasi ripsikysymykseen!:) hyvän taivuttimen etsiminen alkakoon.

  VastaaPoista
 10. Mia: Kannattaa kokeilla, varsinkin jos käyttää paljon rautoja :)

  Anonyymi: Suositushinnat kampaamoissa on 26-30 euron välillä.

  taika: Koitetaan saada aikaiseksi noita kampauspostauksia :)

  VastaaPoista