maanantai 30. heinäkuuta 2012

Summer Sound






Värikästä porukkaa lauantailta! Jäätii työpäivän jälkeen duuniin laittaa tukat tötterölle, maalaamaan naamoja ja maistelemaan raikasta sangriaa. Valmistautumissession (joka vähän taas venähti) jälkeen suunnattiin messukeskukseen Summer Soundeihin.

Ja säähän oli mitä täydellisin! 







Tää tapahtuu aina jossain vaiheessa iltaa tanssilattialla.. Paavo laittaa Nooran tukan :D


Ja sanomattakin selvää että oli ihan huikee (ja hikinen) päivä! Vieläkin kaikilla jalat kipeenä monen tunnin tamppaamisesta.. Et kyl toi yhen päivän lippu oli meijän porukalle ihan tarpeeksi. Kunnon festareihin kuuluu kaatosade, joka tuli onneks vasta myöhemmin illalla. Niin ja todettiin ettei olla ikinä nähty niin paljon Ed Hardya samassa paikassa..

Kivaa viikon alkua kaikille!

Beatin ryhmä rämä

23 kommenttia:

  1. Jos kokeiluhaluisena mällää vaaleaan tukkaan Curryn väristä colormaskia... saako sitä millään kotikonsteilla enää pois? :D

    VastaaPoista
  2. Aikasta huikee porukka!!!

    VastaaPoista
  3. mirette voi olla et se colormaski ei lähe kun vaalennusaineella jos se on kunnolla jämähtäny sinne.

    Toki joku syväpuhdistava shampoo voi myös vähän auttaa. Tsemppiä! =D

    VastaaPoista
  4. Ite vedin kerran tyhmyyksissäni pepperiä blondiin tukkaan ja voin sanoa ettei hevillä lähteny! Monta vaalennuspesua sille tehtiin ja mitä kaikkea... Tässä sitä kuitenkin ollaan taas blondimpana kuin koskaan.. :) tytti, millä sun tukka on laitettu näihin kemuihin? :)

    VastaaPoista
  5. Olin ite kans tuolla bailaamassa koko viikonlopun mutta en onnistun näkee teitä! Ihanat noi Nooran hiukset! Mulla oli sunnuntaina sitä kevin murphyn oranssista colour bugia latvoissa! Oli aika makeen näkönen! Sisko joka valmistuu ens kuussa kampaajaks oli mun luona kylässä ja oli niin ihanaa kun se laitto mun hiukset joka päivä :))

    VastaaPoista
  6. Hei :) mistä kautta saitte vip-liput summer soundiin? Bloginne on ihanan positiivinen, kiitos siitä!

    VastaaPoista
  7. Sanna: Mun kähärät on laitettu laineraudalla :)

    Anonyymi: Ihan ostettiin noi vip-liput kun tavalliset oli loppunu :D

    VastaaPoista
  8. Mahottoman kaunista porukkaa!

    VastaaPoista
  9. Moi,
    Oon nyt bloginne löydettyäni lukenut sen vauhdilla läpi ihan koukuttuen. Hyviä vinkkejä, ihania hiuksia ja ihania tyylejä, ah! kiitos inspiraatioista:)

    Teiän hiuksiin ihastuneena oon alkanu harkitsee noita ompelupidennyksiä. Ensinnäkin kai sellaset voi laittaa luonnonkihariin hiuksiin? jos kuitenkin pääsääntösesti suoristelee tukkaa ja pitää nutturoilla ym..? JA jos teille tulis laittaa niin kannattaako siis tulla ensin vaan käymään(eli onks teillä aikaa jutella siellä extempore?:-)) vai varata joku aika et katottas mitä homma mun kohdalla pitäs sisällään? Vai onks järkevintä esim varata värjäysaika ja siel suunnitella juttuja? ja sitteen milläköhän aikataululla teiltä saa aikoja et tietää miten kerää rahat hiusten laittoon?:)

    Tämmösiä vaan,
    moi ja ihanaa elokuuta!

    terkuin Evy

    VastaaPoista
  10. Moi Evy!

    Näin tekstin muodossa on tietenkin vähän hankala ymmärtää mimmonen tukka sulla on mutta tosiaan pidennyksen kanssa on yleensä helpointa edetä sillein et tulee meillä täällä käymään. Kannattaa toki ensin soittaa ja varmistaa et jompikumpi pidennysten tekijä on paikalla.

    Mitään aikaa ei tommoseen tarvii varata kunhan ei vaan oo hirvee kiire kun tulee täällä pyörähtämään.

    Toinen vaihtoehto on varata väri (+leikkaus) aika ja siinä yhetydessä kattoa minkälainen pidennys tukkaan sopis yms.

    Toivottavasti selvensi nyt asiaa yhtään! =D

    VastaaPoista
  11. Moi,
    kiitos kyllä selvensi!:) en ees yrittäny selittää tukastani ku aattelin et menee liian vaikeeks mut aika tavallinen raidallisen vaalea pitkähkö tukka mulla on.. lähinnä just toi on hyvä tietää et voi tulla vaan käymään tosta vain mut et kannattaa soittaa ennen sitä:)

    mietin nyt vähän miten teen kun ei viel tuntus olevan värjäystarvetta joten saatanpa tulla piipahtamaan lähiaikoina ja soitan ennen sitä!:)Saako muuten siinä suunnitteluvaiheessa suurinpiirteisen arvion siitä, mitä tulis maksamaan pidennykset omaan tukkaan? Vai selviääkö se vasta ku ne on tehty?

    Evy

    VastaaPoista
  12. Yleensä suunnittelu vaiheessa saa suht tarkan arvion hinnasta. Hinta siis yleensä riippuu siitä kuinka monta riviä tukkaa laitetaan ja toki vähän myös rivien pituudesta. =D

    VastaaPoista
  13. Joo se hinnan koostuminen onki mulle selvinnyt noista aiemmista postauksista ja kommenteista ku oon tätä blogii selannu:) Kiitos tiedosta! Palaan asiaan ennemmin tai myöhemmin!:-)

    Evy

    VastaaPoista
  14. olisiko vinkkejä miten saisi pidettyä punaisen tukan punaisena:D tietty väri aina kuluu pois, mutta hyviä vinkkejä kaivattaisiin!
    ps. love your blog. tää on niin positiivinen blogi, et laittaa hymyn huulille:)

    VastaaPoista
  15. Kysymykseni ei tähän postaukseen millään tavalla liity, ja tätä on kyselty varmaan sata kertaa ennenkin, mutta.. Millä värillä Nooran tyveä värjäiltiin sillon kun sillä oli se liukuvärjäys? (itselle haussa samanlaista, tuhkanvaalea tukka jo pohjalla) ;) niin ja oliko niskaosion tyviväri yhtä pitkälti kuin pääliosassa? (eikä esim pääliosan tyvi 10cm ja niska 5cm?)

    VastaaPoista
  16. Heips anonyymi! elikkäs punaseen tukkaan suosittelisin sävyttävää hoitoainetta joka ois mahdollisimman kirkkaan punanen! Sillä pystyy vähän estämään värin haalistumista värjäysten välissä mut tyvikasvua sillä ei tietenkään pysty värjäämään. =D

    VastaaPoista
  17. Anonyymi: Nooran tukkaan laitettiin tyveen silloin muistaakseni Echosin 8.1 + 7.1. Mahollisimman tuhkasta vaaleanruskeeta. Niskassa tais olla tyviväri yhtä pitkällä kun päälläkin, mutta hiusrajoille tehtiin vähän kirkasta raitaa. Toivottavasti jeesasi yhtään :)

    VastaaPoista
  18. Kiitos, kyllä jeesasi!
    Tänään kyllä jo töissä vähän kattelin noita tupsuja (olen itsekin keväällä valmistunut pa-ka), ja 8.1 ainakn päädyin itsekin. Meillä vaan on noi wellan värit töissä joiden tuhkavärit on aina päässä tosi mielenkiintosia. :(

    Koska oon ihan super tarkka mun päästä, ja tosiaan aika uus alalla, niin jaksaisitteko vielä tähän vastata.
    Mulla on tosi voimakas punapigmentti ja omaa tukkaa saa aina ihan lahjakkaasti tappaa että siitä saa hopeanvaalean, muuten jää keltaiseksi. Jos nyt kuvitellaan että isken päähän jotain tyyliin 8.1 niin eihän se pamahda ihan vihreeksi jo vaalennetuista kohdista? omaan maantienharmaaaseen 7-8 tyveen varmaan meneekin kivasti mutta arvelluttaa toi vaalee.
    niin tai yks vaihtoehto olis ihan vaan varata teille aika kun ei noi työkaveritkaan oikeen tota liukuvärjäystä hallitse. :D

    Mutta kiitos jo tosta edellisestä vastauksesta! Ymmärrän että teillä on muutakin elämää kun vastailla täällä satoihin tukkakysymyksiin päivässä :)

    T: Nooran liukuvärjäyksen perään kysellyt anonyymi

    VastaaPoista
  19. Heips taas anomyymi! Elikkäs riskinä tosiaan on et vaalee latva nappaa ton tuhka sävyn vihreeks mut itse joskus wellan värejä käyttäneenä lähtisin tota liukuväri toteuttamaan kevytvärillä eli colour touchilla.

    Etunä kevytvärissä on se että se ei vaalenna pohjaa jollon haalistuessana väri ei mee punerytavaks/oranssiks. Muistaakseni colour touchissa on sävy 7/89 tai vastaavanlainen 8/81 jotka ei pahemmin taita vihreeseen vaan lähinnä harmaaseen jollon vaalennetut kohdat ei pitäis napata vihreeks vaan enemmänkin harmaaks.

    Ite käytän ton tyyppisene liukuväriin lähes aina redkenin kevytvärejä joko shades glossia tai cremeä ja esim sävyjä 07T ja 08T. Niillä en ainakaan oo saanu kellekkän vihreetä tukkaa! =D

    VastaaPoista
  20. kiitos paavo! :-) taidan uhrata eka pidennystupsuja ennenkuin omaan päähän laitan...
    mutta ihan superisti kiitos, katsotaan miten käy!
    saiskohan noita redkeneitä jostain tukusta? ihan vieras värisarja tosin :-)
    t:kyselevä ano

    VastaaPoista