torstai 17. toukokuuta 2012

Weather proof


Joku varmasti on kokenut sen masentuneen mielentilan, kun on värkännyt tunti tolkulla kiharoita ja ulos lähtiessä sade ja kosteus on vienyt ne hetkessä mennessään..

Sexy Hairilta tuli hetki sitten uutuus, jota oli tietenkin pakko saada. Nimittäin suihke joka suojaa kampauksen kurjalta säältä! Monessa hiuslakassa on nykyään kosteussuoja mukana, mutta usein on silti saatu pettyä. Tämä tuote on tarkoitettu vain kampauksen suojaamiseen. Big Sexy Hair Weather proof viimeistelysuihke lupaa olla kuin sateenvarjo pullossa ja suojata föönatut sekä kiharretut hiukset kosteuden vaikutuksilta. Tuote on kevyt, eikä siinä ole minkäänlaista pitoa. Sopii siis kaikille kampauksille. 

Kokeiltiin Weather proofia parille asiakkaalle. Suihke on hyvin hienojakoinen ja helppo suihkia kiharoiden päälle. Eikä tosiaan tuntunut mitenkään hiuksessa. Tuoksukin on miellyttävä. 
Meijän täytyy vielä päästä testaamaan tuotetta ihan kunnolla, tehä megakiehkurat ja lähteä ulos hillumaan! Maahantuoja IdHair.


Beat

14 kommenttia:

 1. haha, enemmän täällä että tarkoin suoristettu kuontalo -> sateeseen -> kas päässäni on melkeinpä afro :DDDDD pitänee siis kokeilla josko tält karmaisevammalta kokemukselta säästyis tän avulla !

  VastaaPoista
 2. Totta, unohtui mainita myös luonnonkiharaiset :D Vois olla kokeilun arvoinen tuote teille myös!

  VastaaPoista
 3. Jos tota suihkuttaa tarpeeksi, niin hiukset ei kastu ikinä siis vai..? :D Voiks tota pestä pois ollenkaan?

  t: Blondi

  VastaaPoista
 4. Sun pitää teemu kokeilla! Laitat pullolisen tota ja meet suihkuun.

  No ei eiköhän se shampoolla lähde ihan hyvin pois!

  VastaaPoista
 5. paljon tollanen maksaa!! ihana! mun on pakkkkko saada :D

  VastaaPoista
 6. ei liity tähän postaukseen mitenkään, mutta voihan teillä huoltaa ripset vaikka ei ole teillä ottanut aiemmin ripsienpidennyksiä tai huoltanut siellä?

  VastaaPoista
 7. Kymysys tiinalle! Olen aiemmista postauksista huomannut, että teet ripsipidennyksiä. Kauanko sinulla meni, että homma alkoi niin sanotusti luistamaan? :) itse kävin vähän aika sitten ripsipidennyskurssin ja tuntuu ettei siitä tule yhtään mitään ( olen siis tehnyt vasta ihan muutamat ripset). Tekeekö harjoitus mestarin tässäkin lajissa? :D

  VastaaPoista
 8. Moenille: Harjoitus tekee nimenomaan mestarin tässäkin lajissa!! Se on aluksi vaikeeta, käsi ei ole vakaa, tuntuu että liimaa tulee liikaa, ripset liimautuu yhteen, ja kaikki sojottaa väärään suuntaan. Mulla meni ekoihin ripsiin ainakin 4 tuntia! Noita ei voi oppia kuin tekemällä.. Ja kouluttajan täytyy olla hyvä ja osata sanoa suoraan ja korjata virheet. Muista: ripsien oma mitta ja paksuus määrää lisäkkeiden pituuden, muista puhdistaa primerilla ja kuivaa hyvin,käytä vähemmän kuin vähän liimaa ja erottele valmiit ripset yksittäisiksi. :)

  ja Anonyymi: Tottakai voit tulla meille huollattamaan ripset, muista mainita varatessasi aikaa että et ole käynyt ennen mun luona, tiedetään ottaa silloin tarpeeksi aikaa.. Kokemus kertoo että aina silloin tulee mielenkiintoisia yllätyksiä ja aika meinaa loppua kesken :D

  VastaaPoista
 9. heippa Beatin ihanat! oon tätä teijän blogia jo jonkin aikaa lueskellu ja mietiskelin,
  että paljonko teillä joku suht perus hiustenleikkuu maksaa? Mua vähän houkuttais meinaan tommonen sivusiili tähän pitkän tukan kaveriks mutta
  en tiiiiä uskaltaako/raaskiiko ja tässä otan nyt ekaa askelta siihen että jos uskaltais.. :D

  VastaaPoista
 10. Moikka! Mulla on tällähetkellä tummanruskeat, lähes mustat hiukset ja haluisin nyt lähteä vaalentaa vaaleenruskeiksi. Värinpoistot vähän hirvittää ni mietin, että saisko raidottamalla vaalenneltua ilman, että se näyttää siltä et on valkosii tolppia mustalla pohjalla? :D

  VastaaPoista
 11. Teemu: Kyllä se ihan shampoopesussa pitäs lähteä :D

  Anonyymi: Hinnasto löytynee täältä http://www.hairbeat.fi/

  Kantsii vielä miettiä kunnolla tota sivusiiliä. Menee meinaa hetki sen pois kasvattamisessa ;)

  Anonyymi: Vaihtoehdot ovat vaalennus tai raidat. Kannattais varmaan tehdä pohjalle kevyt vaalennus, jolla sais pohjaa pari astetta vaaleammaksi. Siihen sitten raitaa pikkuhiljaa. Raidat voi tehdä myös pehmeästi. Vaikea sanoa näin kun ei oo nähnyt sun tukkaa. :S

  VastaaPoista
 12. paljon toi tökötti maksaa? :)

  VastaaPoista
 13. Ei oo tietoo, kun meillä ei ole tätä myynnissä. Luultavasti 10-20 euron välimaastossa :)

  VastaaPoista
 14. Tällaista tuotetta on kyllä kaivattu! Kostea ilma ja mun hiukset on ihan suorana. Viimeisimpiin juhliin väänsin 2tuntia raudalla kiharoita ja ah mikä lopputulos, ihanat kiharat! No tunti siitä, menin kirkkoon (kyseessä oli siis häät) ja takana istuva ystävä kuiskas, hei sulla on ihanat tollaset kevyet kiharat/laineet! voi peekele taatana ku kirosin mielessä... Kiharat "jäi kirkon pihaan"!!!

  VastaaPoista