lauantai 19. toukokuuta 2012

Matte Sponge

Meillä on nyt ollu tässä reilun puolen vuoden verran noi Redkenin tuoteet myynnissä/käytössä, ja ihan alusta asti oon ollu tosta Matte Sponge-tuotteesta ihan et "mitä sillä oikeen tehään?" ja kouluttajien ym. neuvojenkaan avulla en oo keksiny sille mitään järkevää virkaa.No, nyt sitten ajattelin tossa viime viikolla ihan mielenkiinnosta kokeilla sitä yhdelle vähän liukas- ja hentohiuksiselle asiakkaalle föönauksen alle. Ajattelin, että se tekis siitä tukasta vähän karheemman ja ns. yön yli nukutun näkösen. Mun yllätykseksi se olikin tosi mukavan tuntunen föönauksen jälkeen. Vähän sama fiilis, kun ois puhtaaseen tukkaan suihkuttanu reilusti kuivashampoota! Tuote vie siis aikalailla kiillon pois hiuksista ja tästä syystä toimii ehkä paremmin vaaleempaan ja raidotettuun tukkaan, missä ei muutenkaan oo niin paljon kiiltoa.

Tässä os muutama fiiliskuva style.comista kun en oo muistanut nyt räpsiä kuvia asiakkaista:


Eli tosiaan, noihin yllä oleviin tyyleihin toi tuote on ihan huippu. Mulla ei nyt mitään step-by-step ohjetta tähän oo, mutta tosiaan ton Matte Spongen kun laittaa kosteeseen tukkaan (tätä tuotettaa saa käyttää huoletta vähän ronskimmalla kädellä) ja föönaa kuivaksi, niin toi kyseinen look on jo melkeenpä siinä. Vielä jos muutamassa osiossa esim piipparilla tai suorisusraudalla kääntää/kihartaa latvoja vähän sikinsokin niin saa viel lisää "sotkuisuutta" aikaan. 
Tää toimii hyvin muuten myös suoran tukan kanssa jos haluu tehä viimeistelystä vähän mattasen/karheen näkösen.

Meiltä muuten on tulossa tässä ihan lähipäivinä synttäripostausta kunhan saadaan karsittua hyvät kuvat bileistä! ;)

-Paavo

3 kommenttia:

  1. Help needed! Mulla on muuten suht suorat hiukset, mutta ohimoilla mulla on ohuita about 10cm pituisia kiharoita hiuksia (jonkinlaisia "vauvahiuksia"..) jotka sojottaa sivulle aina hiusten ollessa kiinni. Osaisitteko suositella jotain tuotetta, millä sais ne kiinnitettyä välttäen sliipattua efektiä? Kiitos jo etukäteen. :)

    VastaaPoista
  2. Hei meil on liikkeessä kans Redkenin tuotteet ja toi on varmaan ainoo purkki jota en oo ikinä käyttäny. Pitää testaa nyt ku sain tän sun vinkin!

    VastaaPoista
  3. Moi nelli. Mä melkeen sanosin et un tapauksessa lakka on paras vaihtoehto koska oikestaan mikä tahansa vaha tai muu vastaava tuote tekee helposti tukan vähän "liimatun" näköseks. Kannattaa valita joku aika kevyt hiuslakka jossa ei ois ihan hirveesti kiiltoa mukana. Ja anonyymi suosittelen kokeilemaan itse ainakin sain tuotteesta paljon enemmän irti kun laitoin sen kosteeseen tukkaan!=D

    VastaaPoista