tiistai 8. toukokuuta 2012

Testissä Ms Chic

Saatiin iDHairilta lainaan Ms Chic:in meikkipakki. Ollaan harkittu ottaa jokin meikkisarja meille liikkeeseen, niin nyt olikin oiva tilaisuus päästä myös näitä testaamaan.

Ms Chic on nykyään täysin uudistettu mineraalimeikkisarja, joka ei sisällä allergisoivia aineita tai hajusteita. Tuotteet ovat talkittomia, parabeenittomia (paitsi ripsarit) ja mineraaliöljyttömiä. Ja kaiken lisäksi se on täysin kotimainen! MYÖNNÄN, olin aluksi hieman skeptinen koska Ms Chiciä on ennen myyty kuluttajille muutamissa perus marketeissa pilkkahintaan ja tuotteiden paketit ovat olleet hieman pilipalisia, mutta uudistus on todellakin tehnyt sarjalle todella hyvää ja nyt sen voi luokitella jopa hyväksi semi-selektiiviseksi meikkisarjaksi. :)

"Emme koskaan ota valikoimiimme tuotetta, jota emme olisi itse valmiita käyttämään". Siinä mielestäni hyvä suunnittelijoiden slogan.


Mineral Make Up Primer on kuulemma sarjan "The Tuote". Levitä kevyesti koko kasvoille tai vain paikallisesti rasvoittuvimmille/epätasaisimmille alueille ennen meikkivoidetta.

Mineraalimeikkipuuterit ovat kuin yksilöllisiä taideteoksia
Huulipunia löytyy kahdessa eri koostumuksessa; pigmenttipitoisemmissa ruusuisissa sävyissä ja hoitavemmissa ja rasvaisemmissa nude sävyissä.
Huulikiilloissa riittää peilimäisyyttä. Huulipunistakin saa uusia sävyjä lisäämällä kiiltoja päälle.
Yksi tuote oli mielestäni ehdottomasti ylitse muiden! Undereye Brightener-peiteväri jossa on valokynän ominaisuuksia. Näitä verisuonisia, tummia hirvitys silmänalusia en saa peittoon yleensä kuin Diorin Nude-peitevärillä, valokynällä ja ripauksella irtopuuteria, mutta tämä kyllä toimi yksin! Nimimerkillä, kokeiltu on kaikkea!! Kuvassa vasen puolisko peittämättä ja oikealla puolella koko ylä- ja alaluomi peitetty.
Ajattelin testata sävyjä mitä en itse yleensä käytä meikissä itselläni paljoa, nimittäin lämpöisiä sävyjä! Vihertävä luomiväri ja ripaus kultaa mukana ja poskipuna ja huulipuna ovat myös lämmintä roosaa.


Tässä lopputulosta, ihan freshi mielestäni! Silmienkin luonnollinen väri näyttää mielestäni normaalia vihreämmältä. Yleensä mineraalimeikit ovat hötöisiä ja kevyitä, mutta nämä tuotteet yllättivät kyllä pigmenttipitoisuudellaan ja peittävyydellään, olematta kuitenkaan yhtään raskaita.

Pohjalla Mineral Make-Up Primer-meikinpohjustusvoide. Meikkipohjaksi valitsin Natural Beauty Foundation sävy Light 1N- meikkivoiteen, koska pidän itse voidemaisen meikkipohjan koostumuksesta ja lopputuloksesta enemmän kuin puuterisista. Undereye Brightener-peiteväri oli mun suosikki, jolla sai silmänaluset piiloon, luomivärin pohjustettua ja näppylät peitettyä. Baked Blush sävy Wow poskilla ja Baked Highlighter Powder vaaleanpunainen helmiäiskorostusvärillä saa valoa korostusalueille.

Brow Powder Trio Brunette- kolmisävyinen kulmakarvaväripaletti oli näppärä. Yleensä käytän Joe Blascon vahamaista Ultamatteväriä ja tarkennan kulmakynällä päälle, mutta tällä tuotteella sai puuterisilla sävyillä leikittelemällä aika luonnollisen sävyn ja muodon. Sen vielä mainitsen, että Ms Chicin synteettinen kulmakarvasivellin oli myös todella yllättävä loistoväline! Muut sarjan siveltimet ovat vuohen ja ponin karvaa, lukuunottamatta meikkivoidesivellintä ja huulipunasivellintä.

Baked Eyeshadow sävy Olivia näkyy koko liikkuvalla luomella. Halusin tehdä hieman utuisen mutta luonnollosen varjostuksen. Kulmien alle sipaisin  Baked Highlighter Powderia korostamaan kulmaluuta. Silmänrajaus ylä- ja alaluomella on Pure Liner- rajauskynä, sävy Salmiakki.

Huulissa pohjustuksena hieman Undereye Brightener- peiteväriä ja huulipuna on voidemainen ja hoitava Lip Treat sävy Angel Beige. Huultenrajauksena käytin Pure Liner- rajauskynää, sävy Nejked.


Tällä naamalla leffaan katsomaan Nälkäpeli! :)

Tiina

15 kommenttia:

  1. Oot kyllä kaunis ja tosi nätti meikki tuli :)

    VastaaPoista
  2. hei mulla olis kysymys mikä ei kyllä liity tähän postaukseen vaan ihan hiuksista :D ku te esittelette täällä tuotteita, ni osaisitteko suositella jotain rasvoittuville hiuksille? tai muutenki antaa vinkkejä,koska nykyään pesen hiuksia päivittäin niitten rasvoittuvuuden takia ja tästähän hiukseni kuivuvat kuivumistaan. Miten voisin muutenkin aloittaa hiusten jokapäiväisen pesun lopettamisen, tai mitä tuotteika kannattaisi ostaa niinku esim. kuivashamppoota vai mitä?:D Kiitän jo etukäteen jos hyviä vinkkejä saisin avuttomalle :)

    VastaaPoista
  3. Ottakaa Grimasin tuotteita myyntiin, ne on parhaita!

    VastaaPoista
  4. KIITSA! :) Ja Grimasia oon myös kokeillut ja on ihan jees mielestäni, mutta enemmän teatteri maski :) Sori muuten kirjotusvirheet postauksessa!! huomasin vasta nyt! :D

    VastaaPoista
  5. paljonko toi koko paketti nykyään suunnilleen maksaa?

    VastaaPoista
  6. Ootko ikinä kokeillu Jane Iredalen mineraalimeikkejä? Jos olet mitä olet ollu mieltä? :) Itse olen ihastunut kyseisen sarjan meikkipohjiin.

    VastaaPoista
  7. Moi Noora. Mä en itse oo mikään rasvottuvien hiusten asiantuntija mut ainakin Redkeniltä löytyy Kyseiseen ongelmaan kehitetty shampoo mut en sitä tuotetta ite kauheen hyvin tunne. Mut noin yleensä sitä hiuspohjaa voi pikkuhiljaa opettaa siit päivittäin pesemisestä pois esim kuivashampoon avulla ja jos esim kuukauden pystyis pesee ees vaan jokatoinen päivä niin uskoisin et toi ongelma rupeis helpottamaan.

    Toivottavasti tästä nyt oli jotain apua. =D

    VastaaPoista
  8. Missä noita kysesisä meikkejä myydään?

    VastaaPoista
  9. Sä oot ihan laittoman kaunis! :)

    VastaaPoista
  10. Anonyymi: Koko pakki kaikkine väreineen ja meikkeineen ja tuotteineen on toki arvokas. Tuotteet ovat muistaakseni 15-30e kpl hairatilla jos en nyt ihan läpiä päähäni puhu..

    Tuotteita myydään isommissa kauneuskeskuksissa ja tavarataloissa ja yksittäisissä kauneushoitoissa/kampaamoissa. :)

    Jane Iredale on yksi meikkisarjoista joista olen fiilistellyt kouluajoista asti ja olen joskus miettinyt että sillä olisi ihana tehdä liikkeessä meikkejä.. Mutta se ei taida olla ihan Beatin imagon tyylinen sarja, vaikka ovat tosi ihania <3

    Ja Hannalle kiitos paljon kivasta kommentista :)

    VastaaPoista
  11. Voi Tiina oot todella kaunis :) Ja täytynee kans ottaa noita tuotteita kokeiluun kanssa!

    VastaaPoista
  12. ainakin seppälässä myytin aikoinaan sitä mschic by seppälä -sarjaa, mikä oli ilmeisesti halvempi ja "huonompi" versio tosta alkuperäsestä mschicistä

    VastaaPoista
  13. joo seppälässä on myyty, mut nyt vissiin koko sarja vedetty pois ja uudistus on tässä :) Enkä sanonut että se olisi ollut huonompi, nyt vaan sarja tuntuu paljon laadukkaammalta ja yhtenäisemmältä ja siltä löytyy selkeä linja :D

    VastaaPoista
  14. Pakko huudella väliin täältä tuohon rasvoittuvien hiusten hoitoon liittyen.. elikkäs tosiaan sellanen shampoo mikä on tarkoitettu rasvoittuvalle hiuspohjalle, hoitsikka pelkästään latvoihin tai pelkkä jätettävä. Hiuspohjan syväpuhdistavat kuorinnat auttaa myös (en nyt muista millä merkillä niitä olikaan, mutta useammalla). Mut sitte tää ehkä tärkein mitä oon omassa tukassani ja omilla asiakkailla huomannut.. eli se leikkaus.. leikatkaa kerroksia sinne pitkään tukkaan että se on helpompi itse laittaa, kuivatkaa tukka pääalaaspäin koholleen, käyttäkää isoja kampausrullia ym. millä sen hiuksen saa sieltä hiuspohjasta koholle. siihen vielä yhdistettynä kuivashampoo niin pitäisi olla helpompaa tuon pesuvälin pidentäminen :).

    VastaaPoista
  15. Tykkään niin paljon teijän blogissa siitä, että tulee asiantuntevaa meikki- JA hiusasiaa! Sellainen tukkapostausehdotus, että laittakaa jotain simppeleitä kampauksia vähän lyhyemmille, esim polkkapituisille hiuksille. Vaikka ootteki kaikki pitkätukkasia (paitti Paavo :)) niin eiköhän joku esimerkkipää löydy malliksi ;D,

    VastaaPoista