perjantai 11. toukokuuta 2012

Chromatics koulutus

Mulla oli keskiviikkona Redkenin puolesta järjestetty Chromatics värikoulutus tuolla Lorealin tiloissa kampissa. Aamu alkoi mukavasti aamiaisella (olin kylläkin jos syöny kotona mutta mansikat ja kahvi maistu oikeen hyvälle =P ).


Aamupäivällä meillä oli about tunnin mittanen tiivis paketti tän uuden värin teoriaa. En nyt kauheen laajasti rupee sitä selvittämään mutta värissä ehkä "mullistavin" teknologia on se että se on kestoväri joka kuljettaa värin mukana hiuksen sisälle proteiineja ja tästä syystä se tekee hiuksesta huomattavasti vahvemman tuntusen. Toinen teknologia mikä tässä värissä on erikoista on sen öljyyn perustuva värjäys eli ei avaa hiusta ihan niin paljon kun perinteinen kestoväri koska värissä oleva öljy "puskee" pigmentit hiuksen sisään.


Mun "työkirjassa" ei ollu tän teoriaosuuden jälkeen kyl yhtäkään merkintää! =P


Tässä on nyt siis kyseisen värin ulkoasu. Mun mielestä ihan mageen näkönen vaikkakaan sillä pakkauksella ei mulle sinänäsä mitään merkitystä ole.


Maija tuli mulle sitten lounaan jälkeen värimalliks ja olinkin jo etukäteen vähän suunnitellu et tummenetaan pikkusen Maijan tukkaa kuitenkin jättäen se selkeesti ruskeaksi, joten värien valinnan suhteen ei mitään suurempia yllätyksiä tullut. Yläpuolella tosiaan "ennen" kuva.


Tässä on Redkenin kouluttaja Timon taiteilema väriresepti kompaktisti seinällä.


Mun mielestä ehkä isoin ero tässä värissä verrattuna muihin mun käyttämiin väreihin on massan koostumus, joka on aika liisterimäinen siinä olevan öljyn takia. Mun makuun se oli aika hankala levittää etenkin pituuksiin ja latvoihin. Väriä siis oli aika hankala kammata ja kouluttajan mukaan se kampaaminen ei muutenkaan oo kovin kannattavaa koska se vie sitä värimassaa helposti pois. 

Bonuksena värissä on tietenkin se että jos ammoniakki ärsyttää omaa nenää/hajuaistia paljon niin tässä värissä sitä ei oo joten se ei tuoksu oikestaan miltään.


Tässä ois nyt sitten lopputulos. Mä en muistanu ottaa omaa suoristusrautaa mukaan, joten noi laineet on väännetty vähän väkisin jollain hyvin mielenkiintosella Moserin raudalla mikä sieltä studiolta löyty. 

Mut tosiaan väristä tuli mun mielestä kyllä oikeen hyvä ja aikalailla toivotun värinen. Muutos nyt ei tällä kertaa ollu mikään kovin dramaattinen mutta kyllä se väri semmosen 1-2 astetta tummu ja kiilto oli tietenki entiseen verrattuna parempi.


Tän koulutuksen perusteella en vielä ihan täysin vakuuttunu tosta väristä etenkin sen koostumuksen takia, koska se oli mun mielestä vähän liian hankala levittää. Mut mikäli ne värin lupaamat 2x vahvemmat hiukset pitää oikeesti paikkansa niin voihan tota harkita ainakin yhtenä lisätyökaluna omissa värjäyksissä.

Pitää nyt kysellä Maijalta muutaman pesun jälkeen et miltä se tukka ja väri on tuntunu.

3 kommenttia:

  1. Meille kans tuli nyt jonkin aikaa sitten noi chromatics värit, itse oon tykänny kovin kun niillä on omasta mielestä tosi hyvä harmaanpeitto ja hiukset tuntuu jotenkin paljon vahvemmille värikäsittelyn jälkeen. Sävyt on kyllä tosin muuten tosi paljon vaaleampia kuin color fusion -sarjassa. Ainakin chromaticsilla N-sarjan sävyissä saa melkeen ottaa aina asteen tummemman kun mitä on color fusion-sarjassa käyttäny :>

    VastaaPoista
  2. Juu mä itseasiassa huomasin noitten tummuuksien kanssa saman jutun vaikka color fusionkin on taas monia muita sarjoja vaaleempi mut toi chromatics on siitäkin viel vähän vaaleempi. Tosi jännä kyllä koska kuulemma sen nimenomaan pitäis olla vähän tummempi/syvempi kun color fusion! =S

    VastaaPoista
  3. Oi ihana tukka Maijalla!!! <3 löytyyköhän tosta mulle mustempaa kuin mustin sinimusta?? :D

    VastaaPoista