torstai 19. huhtikuuta 2012

Something new

Siis nyt me ollaan rakastuttu. Oikeesti. Meille saapui eilen Redkeniltä pitkään odotetut kaksi uutta tuotetta. Molemmat nousivat heti ensikokeilulla lempparituotteiksi. Saammeko esitellä:

             Quick Tease 15  Powder Refresh 01Quick Tease 15 tupeeraus- ja viimeistelysuihke
"Antaa uskomatonta nostetta ja pitoa tyveen tai toimii hiuskiinteen tavoin lukiten muotoilen paikoilleen. Kuin tupeeraus purkissa!
Käyttö: Suihkuta kuiviin hiuksiin läheltä hiusten tyveen antaaksesi uskomatonta pitoa ja ilmavuuta tai 20-30 cm etäisyydeltä lukitaksesi muotoilun mattaisella viimeistelyllä."

Me isojen tukkien ystävät testattiin tätä ihmeainetta omiin kuontaloihimme ja aiheutti kyllä Wou! -efektin. Kun nostaa pääliosan hiuksia ja suihkuttelee ainetta tyveen, volyymia saa niin ettei välttämättä edes tarvitse tupeerata hiusta. Toimi sairaan hyvin myös lakkana ja ei tosiaankaan litistä tukkaa. Suihke ei tahmannut eikä tehnyt koppuraksi ja hius tuntui silti puhtaalta. Tästä tulee hitti!

Powder Refresh 01  aerosol hiuspuuteri / kuivashampoo

" Imee rasvaisuutta hiuksista, neutraloi epämiellyttäviä tuoksuja ja pitää muotoillun tyylin puhtaan tuntuisena ja raikkaana pitempään. Monipuolinen muotoilusalaisuutesi Powder refresh sopii kaikenvärisille ja kaikentyyppisille hiuksille ja tuote sopii myös kampauksen pohjustamiseen. Äärimmäisen kevyt koostumus on erinomaisen helppokäyttöinen ja lähes mahdoton yliannostella.
Käyttö: Ravista erittäin huolellisesti, suihkuta hiuksiin ja harjaa hiukset poistaen tuotteen ylijäämät. Toimii parhaiten hiuksiin, joita ei ole shampoopesty vasta."

Redkeniltä ollaan pitkään kaivattu kuivashampoota. Ei tehtyt tummempaa hiusta sameaksi, niinkuin jotkut kuivashampoot. Tuotteessa ei ole melkeenpä lainkaan pitoa, joten suihke ei sovellu muotoiluun vaan nimenomaan freesaamaan hiukset puhtaamman näköisiksi. Pelastus niille aamuille, jolloin ei vaan jaksa pestä likaista rasvalettiä.  Woop Woop!


Ei ehitty edes vilauttaa tupeerauskampaa hiuksille, niin lättänätukat oli muisto vaan. Ne käyttää saleen tätä ainetta kauniissa ja rohkeissa!

9 kommenttia:

 1. Nää on niiiin mun juttuja ;D hih

  VastaaPoista
 2. paljonko tolla kuivashampoolla on hintaa? =)

  VastaaPoista
 3. Onko toi quick tease ihan myynnissä jo kampaamoissa :-)? vaikuttaa loistotuotteelta!

  VastaaPoista
 4. Tuo Quick Tease 15 kuulostaa just siltä mitä mä tarvitsisin ! Aina jaksais tupeeraa hiuskia.. Paljonkohan kyseisllä tuotteella on hintaa? :)

  VastaaPoista
 5. paljonko nuo tuotteet maksaa?

  VastaaPoista
 6. Suositushinta on noin 29e/ puteli. Tuotteet tuli myyntiin tällä viikolla ja Quick Tease loppui heti. Täyty siis tehä tilaus nopeesti, koska ollaan varmoja et tuote viedään käsistä. :)

  VastaaPoista
 7. Mun on pakko saada tota Quick Teasea! Kamala hinta mutta pakko! <3

  VastaaPoista
 8. kertokaa heti kun tuotetta tulee lisää! pakko saada :D

  VastaaPoista
 9. No nyt sitä tuli lisää muutama purkki!

  VastaaPoista