lauantai 21. huhtikuuta 2012

Mieleni halajaa..

Kultakutreja..

Ei taas löydetty minkäänlaista yhteistä aikaa Nooran kanssa omien karvojen laittoon, joten päätettiin mennä viettämään sunnuntaina puljulle "omienhiustenpäivää". Tyvikasvua pukkaa ja kieltämättä uus tukka piristäis mieltä. Oon fiilistelly kuvista viimekesän kullanvaaleeta pehkoa ja totesin että ei tästä taaskaan mihinkään pääse, kesällä mun on oltava jonkinsortin blondi! Tai voi olla että kesä näytti kuvista niin kivalta, että se pitää saada tänne ja äkkiä. Ehkä se tulee nopeemmin jos saan kesätukan? Katotaan mitä me Nooran kanssa keksitään. ;)

Tyts

9 kommenttia:

 1. http://imageshack.us/a/img196/1247/tumblrm1il1fgpkf1qdrgh2.jpg

  olisko mitenkään mahdollista saada tutoa tollasesta kampauksesta, pliiis! :-) ja millähän nuo kiharat on mahdettu tehdä?

  VastaaPoista
 2. Mistä tuo viimeisen kuvan farkkushortsihaalarisysteemi on? :D Näyttää tosi kivalta!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Luulisin et noi kiharat on tehty varmaan jollain kiharruspuikolla. Toi on kyllä sievä kampaus. Katotaan jos saatas tutorial aikaseks :)

  Hantta: Farkkushortsihaalarisysteemi on ostettu kolmisen vuotta sitten Lontoon Zarasta. Ja se on tosi kiva!

  VastaaPoista
 4. hei voisitteko tehdä postauksen ylioppilaskampauksista? ei oikeen itellä ideat riitä..

  VastaaPoista
 5. Oletteko huomanneet oma väri takaisin -trendiä? :)

  VastaaPoista
 6. Tota ylioppilas/valmistujais kampauspostausta on kyselty, niin täytyy kattoo jos kerettäis sellainen värkkäämään. :)

  Nyt on väreissä ollut pitemmän aikaa muotia luonnolliset ja lähelle omaa sävyä olevat värit. Moni sitä omaa kasvattelee ja välillä käy niin että lopulta kyllästyy siihen omaankin väriin :D

  VastaaPoista
 7. Hei mulla olis yksi kysymys, joka ei liity tähän postaukseen kyllä mitenkään :D Mulla on aika pitkät ja mielestäni huonokuntoiset hiukset, jotka takkuuntuu auki ollessaan. Jos teen kiharat, ne eivät ajan kanssa lässähdä vaan takkuuntuvat. Meinaako tämä sitä, että hiukset on jo niin huonossa kunnossa, että auttaa vain sakset? :D Olen kokeillut hiuksiin jätettävää hoitsikkaa kampaajan neuvosta, mutta ei auta :/

  VastaaPoista
 8. Noi on kyl aivan ihanan väriset! :) mulla kasvaa nyt omaa väriä tota luokkaa ku viimesessä kuvassa :D luonollinen kultakutri ;)

  VastaaPoista
 9. Heips anonyymi

  Kannattaa tarkistaa sen jätettävän hoitsikan lisäks myös pesu ja hoitotuotteet eli jos tukka takkuunttu paljon niin yleensä kosteuttavat tuotteet auttaa siihen hyvin. Eli jos sulla on esim kovin proteiinipitoset (rakennepaikkaavat) tai tuuhentavat pesutuotteet ne takuttaa tukkaa helposti vaan lisää.

  VastaaPoista