tiistai 10. huhtikuuta 2012

Pääsiäismaanantai

Olipa ihana ja rentouttava muutaman päivän miniloma! Pääsiäisen vapaapäiväilyt sai tosin riittää jo maanantaina. Pikkuhiljaa ruvettiin näköjään kaipailemaan takas työmaalle, koska löydettiin toisemme puljulta. Noora tuli laittamaan Viivin hiuksia ja Tiina tekemään räpsyhuoltoa Tytille ja Annalle. Naamoista revittiin samalla pois kaikki ylimääräset ei toivotut karvat. Pehmeä paluu arkeen siis. Pipa oli tietenkin messissä viihdyttämässä meitä!
Neitien räpsyt tosiaan kaipas huoltoa! Ihmeteltiin miten toi Tiinan työvalo saa ihon noin karseen näköseksi?! No onneks on edes ripset kunnossa..
Tänään sitten palailtiin ihan oikeisiin töihin. Kevät ja tää valoisuus on upeeta! Ei olla ihan vielä saatu terassia pihalle, mut kohta vois tosiaan olla aika..

Vapun kemuihin jos halajaa päivettyneempää hipiää, muistutus vielä RUSKETUSRIEHASTA !
Aurinkoista loppuviikkoa <3

7 kommenttia:

 1. Kauan Tiinalla menee ripsihuollossa aikaa ? Jos on esim noin vähän ripsiä kuin alussa ?

  VastaaPoista
 2. puolisentoista tuntia suurinpiirtein jos ei mitään ylläreitä ilmaannu :)

  VastaaPoista
 3. Oi, toivottavasti luette näitä kommentteja! Sillä mulla on nyt niin paljon kehuttavaa ettei varmaan tila riitä.

  Oon siis aivan totaalisen rakastunu teihin ja teidän meininkiin! Just tollasesta menosta tykkään, rentoo mutta ammattimaista otetta. Teidänlaisia ei ole kyllä muita tässä maassa. Aivan ihania!

  Mun unelma on aina ollut kampaajaksi tuleminen, sen aionkin tehdä kun (jos) saan ylioppilas lakin tänä keväänä. Haluisinkin kysyä että missä te ootte kouluttautunu kampaajiksi tai mitä suosittelisitte ?

  Ja vielä, tunnutte kaikki älyttömän symppiksiltä, ihanilta ja rennoilta tyypeiltä, jatkakaa samaa tahtia ja blogia on niiiin ihana lukea. Sain oikeen lisäpotkun mun kampaajaunelmalle!

  Kiiitoooos :)

  -Heidi

  VastaaPoista
 4. Wau! Kiitos aivan ihanasta kommentista =) Upeeta jos ollaan onnistuttu inspiroimaan sua. Tollanen opiskelupostaus on tulossa jossain vaiheessa!

  VastaaPoista
 5. mää haluisin nähdä enemmä kuvaa Nooran kruunusta!! Aivan ihanan näkönen! :P

  VastaaPoista
 6. Paljonko näissä kuvissa on huoltoväli? :)

  VastaaPoista
 7. Huoltoväli riippuu ihan henkilöstä ja omista ripsistä ja siitä minkä pituisia ja paksuisia kuituja laitetaan, mutta Tytillä huoltoväli on ollut 5-6 viikkoa ja noissa ylemmissä kaverini ripsissä 4-5 vkoa. :)

  VastaaPoista