maanantai 26. maaliskuuta 2012

Peiteoperaatio

Juhlittiin lauantaina pikkusiskon 18-vuotis synttäreitä (Tälläsissä tilanteissa muuten havahtuu siihen kuinka vanha ja raihnainen itse on!). Päätettiin järjestää ihan kunnon reivit, kun meidän pikkuinen on vihdoin saavutanut täysi-ikäisyyden. Tuulin pärstää on täälä blogissa vilahdellut useastikkin. Laitoin syksyllä postausta neidin sivusiiliprojektista. Sidecut tuli näköjään jäädäkseen, ainakaan siihen ei vielä oo kyllästytty..
Nyt kuitenkin juhliin, nätin mekon kanssa haluttiin pistää siili piiloon. Niin iso liuta oli sukulaisia tulossa, ettei haluttu järkyttää mummoja kahvipöydässä moisella huligaanien hiuskuontalolla. Toivomuksena oli (ylläri pylläri) hurjaakin hurjempaa suosiota saavuttanut kiharainen niskanuttura, hieman toispuoleisena. 

Aikaa oli rajallisesti joten väänsin pohjalle ensin nopeet kiharat raudalla. Ei tarvinnut turhaan silotella, koska kampaus sai olla yön yli nukutun näköinen. Toisella puolella oli pidennysten ansiosta tukkaa vähän enemmänkin, joten sitä hyväksikäyttäen sai kunnolla massaa tähän rentoon mutta juhlavaan kampaukseen. Jakauksen paikkaa vaihtamalla sivusiilikin peittyi täydellisesti. Ja säästettiin enot ja mummot shokilta :)

Onnea vielä siskolle <3


Tytti

11 kommenttia:

 1. Ihana nuttura!♥ Ja toi kakku, omomom :)
  www.getnailedlove.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Tää ei nyt liity tähän postaukseen, mutta mulla olis sellanen kysymys et ku mulla on tummanruskeat hiukset ja haluisin kesäksi näitä vähän vaalentaa, ni pitääkö mun tehdä jonkinlainen värinpoisto sitä ennen?
  Ja tiiän, että olisi parasta mennä kampaajalle, mutta nyt ei oo varaa siihen, ni pakko mennä kaupan mömmöillä :/

  VastaaPoista
 3. Jos sulla on värjätty se tukka tummaks (eli ei oo oman värinen) niin siihen täytyy ensin tehdä vaalennus koska jos siihen laittaa vaan vaaleemman värin niin se toimii pelkästään värjäämättömään tukkaan eli luultavimmin sun tyveen. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitte antaa vaalentua kesän aikana ja sitte värinpoisto ja vaalee väri

   Poista
 4. Mulla ois kysymys joka ei liity postaukseen, eli: miten saan laitettua otsatukan siten, että se ei ala hapsottamaan päivän mittaan vaan pysyis paikoillaan ja ois ihanan kiiltävä:D Oon suoristanu sen apunani Super Skinny Serum, ruiskinu siihen aamulla lakkaa ja laittanu vahaa, mutta ei toimi.

  VastaaPoista
 5. Ai että mua ärsyttää selailla teidän blogia. En kestä tätä tukkakateutta! :D

  Ihania hiuksia ja juttuja, kiitos!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Toi otsiksen laittaminen on vähän kinkkinen homma. Varsinkin jos hius on kihara tai otsalla paljon pyörteitä. Itelläni on sama ongelma. Yleensä föönaan otsiksen harjan kanssa, käytän suoristusrautaa jolla hieman samalla taivutan ja suihkasen päälle lakkaa. Illalla se on miten sattuu ja roikkuu rasvaisena otsalla :D

  Erika: Kiitoooos ja mukava kuulla!

  VastaaPoista
 7. todella ätti tuli tuosta kampauksesta ja todella käteävsti meni piiloon tuo siili :P

  VastaaPoista
 8. Mulla on ylioppilasjuhlat joulukuun alussa ja haluisin sinne tällasen nutturan, jota oon ite yrittänyt pari kertaa väsätä, mutta en vaan onnistu.. En oikeen tiiä miten tosta voi tehdä tollasen "sottasen" mutta silti hienon ja juhlavan, niin olisko tähän mahdollista saada ohjeita? Se helpottaisi niin paljon, kun osaisi ite tehdä nopeasti ja hienosti :)

  VastaaPoista