perjantai 30. maaliskuuta 2012

Amsterdam

No joo vihdoin sitä reissupostausta! Kesti hetki saada kokoon kaikkien kameroista ne julkasukelpoisimmat kuvat..

Me Beatin misut oltiin siis parisen viikkoa sitten viettämässä viikonloppua syntisessä Amsterdamissa. Matkakavereina meillä oli messissä Maija ja Tuuli. Vähän isompi tyttökööri siis.
Pari päivää vierähti shoppaillessa, syödessä, kaupunkia katsellessa ja muutamaan otteeseen eksyessä.. Luntahan siellä ei kaduilla näkyny ja lämpöasteitakin oli yli kymmenen. Ihana keväinen Amsterdam!
Käytiin perus kanaaliajelulla, punastenlyhtyjen alueella ja käveltiin ihan sikana niin nähtiin kaupunkia oikeen kunnolla. Oli vähän väsyneitä tyttöjä reissun jälkeen..

Damissa riittää nähtävää, shoppailtavaa, huvittelua ja iloisia ihmisiä. Hyvä kohde myös vähän lyhkäsemmällekkin visiitille, sillä kaupunki ei ole kauhean iso.
"siskokset" 


Jos on isommalla köörillä damiin joskus menossa, niin kannattaa katsastaa tämä. Ihan mieletön majotus! Lähellä keskustaa, siistit, tilavat ja nätit huoneet, hyvä aamiainen, oma keittiö ja hinta ei todellakaan kirpaise.

Tässä haaveillaan jo seuraavasta reissusta ;)

Hyvää viikonloppua <3

7 kommenttia:

 1. hollannissa kannattaa hypätä amsterdamista junaan ja suunnata mm. haagiin ja rotterdamiin :)

  VastaaPoista
 2. Meillä oli vaan pari päivää aikaa olla reissussa, joten ei olis ehtiny Damia pitemmälle lähteä. Ehkä ens kerralla sitten :)

  VastaaPoista
 3. Onko Tuulilla tollanen smiley ? :)

  VastaaPoista
 4. Onko Tuulin hiukset kiharettu ihan vaan loivasti suokkarilla? Oon meinaan yrittäny tehdä ton näköstä tukkaa varmaan miljoona kertaa ja koskaan ei onnistu kunnolla hah.
  Jos sais jotain vinkkejä ni ois tosi kiva !:)

  VastaaPoista
 5. millä värillä nuo tytin hiukset on värjätty? oon paka opiskelija niin ymmärrän ihan värikoodit yms :)

  VastaaPoista
 6. Viimeksi taidettii miksata Chenicen 7S, 8BG, 8N ja 9D
  Pitää aina laittaa monesta tuubista et olis mahollisimman hankalaa :D

  VastaaPoista