perjantai 16. joulukuuta 2011

Pörröt kuriin!

 

Tältä mä näytin keskiviikkoaamuna. Enkä aio ees yrittää puolustella mun takaraivon pyörteitä, toi vaan on oikeesti se karu totuus. :-D Mutta joo asiaan.. Mä inhoon omien hiusten pesua. En tiiä mikä siinä on, mut se on mulle sellanen asia jonka aina pitkitän ja pitkitän niin kauan kun vaan voin, eli hätäponnari on mulle melko tuttujuttu. Onneks mulla ei kuitenkaan rasvotu hiuspohja juuri ollenkaan. Kaikkien eri hopeatököttien kanssa läträäminen on vaan niin työlästä vielä ku on tää pidennyskin päässä! Tästä syystä me mun onnekseni keksittiinkin meijän harjoittelijalle aamupäiväks hommia, nimittäin mun pörrötukan parissa!


IHANA Maija siis pesi mun hiukset, teki Smooth Downin tehohoidon, föönas pyörteet piiloon ja suoristi vielä mun pehkon niiiiiiin sileäksi!Mun hiustenpesuun liittyvän asenneongelman siivellä ilmassa on ollut myös innostusta! Ollaan nimittäin löydetty Redkeniltä uus aivan ihana tuote, joka on aika tasapuolisesti yks meijän kaikkien lempparituotteista tällä hetkellä. Color Extend Sun Sparkling Shield. Se on aika jännä juttu, et me ei olla aikasemmin edes kunnolla kokeiltu kyseistä tuotetta eikä tiedetty mitä se oikeesti tekee ja nyt, kun saatiin semmonen testiin niin ollaan kaikki tykätty ihan hirveesti ja tungetaan sitä kaikkien päähän! :-D Tää tuote selvittää erittäin hyvin ja sen lisäks antaa ihan mielettömän kiillon tukkaan! Vihdoin pääsin itekkin nautiskelemaan tän ihanuuden tuomasta kiillosta ja pehmeydestä. ;-) Tätä Sparkling Shieldiä siis Maijakin käytti mun hiuksien selvittämiseen ja silottamiseen föönauksen alle. Tuotetta voi käyttää myös kuiviin hiuksiin.

Kattokaa nyt mikä ero siihen aikasempaan rölliiin!Tälläsellä hemmottelulla oli hyvä aloittaa päivä! Kiitos vielä Maija! :-) Mukavaa viikonloppua kaikille!


8 kommenttia:

 1. pakko nyt kysyä että kun oon miettiny värjääväni liukuvärjäyksellä hiukset, latvat vaaleat ja juuri yms muu ruskealla, niin kuinka se värjäys tapahtuu? kun omat hiukseni ovat vaaleat ja en haluaisi joutua latvoja vaalentamaan, ettei ne kärsi.niin pystyykö juuren ja muut värjätä tummalla ja latvoihin jättää oman värin ? :)

  VastaaPoista
 2. voi että kun tää teidän blogi on ihana :) <3 kamala tukkakateus tosin iskee tätä lukiessa :DD

  VastaaPoista
 3. Noi ekat kuvat on niin lohduttavia! Omallakin tukallakin on toivoa :)

  VastaaPoista
 4. sää oot noora niin nätti!

  VastaaPoista
 5. Khyl on muutos! =D Ja ihana Noora on aina niin söde. Täytyykin hankkia omaan tugeen tota Redkenin mönjää jos ja kun pidennykset ajattelin laitattaa. Kiitos siis vinkistä taas! :)

  Mukavaa viikonloppua koko tiimille!

  VastaaPoista
 6. Haha repesin tolle takaraivokuvalle. Mahtava :D

  VastaaPoista
 7. No tulipa muutosta. Ihana tää teidän blogi!

  VastaaPoista
 8. Voisko tehdä oman postauksen miten tollasen tukan saa! IHANA! Onko sulla pidennykset tossa alla vai omaa tukkaa? Jotenki tosi ihanan näkönen ku noin supervaalee alta..

  VastaaPoista