torstai 15. joulukuuta 2011

Ponytail

Redkeniltä tuli just uus tuote mikä on tarkotettu nimenomaan poninhäntien tekemiseen. Eli siis kyseessä on kiiltosarjaan kuuluva voidemainen "tahna" (acrylic shape 15) joka muistuttaa aika paljon vahaa, mut ei tee tukasta ihan niin rasvasen/likasen näköstä.
Seuraavassa muutama fiiliskuva style.comista minkälaisiin kampauksiin tää kyseinen tuote on tarkotettu...

Itse tosiaan oon tämmösii kampauksii tehny jonkun verran jo aiemminkin mut tarpeeks kireen pohjan saaminen on ollu aina aika haasteellista. Oon käyttäny yleensä jotain muotoilusuihketta esim. spray starchia jolla oon kostuttanu tukan ihan märäks ja ruvennu harjan kans työstämään siihen muotoa mut ongelmana on ollu aina se et aine kuivuu vähän liian nopeesti ja tukka jää väärään asentoon.


Nyt kun pääsin testaamaan tätä meijän työharjottelija Maijalle ni olin ihan fiiliksissä et onpas ton tukan tekeminen helppoo! Purkissa sanotaan et voi käyttää sekä kosteeseen et kuivaan tukkaan, elikkäs kostutin Maijan tukkaa eka vähän ja levitin tota tahnaa lähinnä hiusrajoille ja föönasin tukan kuivaks. Totesin et mun mielestä tota on aika turha laittaa kosteeseen tukkaan koska se enin kiilto ja pito hävii siitä kun sitä harjailee jne.


Mut tosiaan kuivaan tukkaan kun sitä laitto pienen määrän hiusrajoilta taaksepäin, ni sai kyllä tosi hyvin kaikki irtohiukset jne ojennukseen. Lopuks toki oli "pakko" vähän lakata sitä pintaa kovemmaks mut kuulemma tukka kesti pienessä sateessakin tosi hyvin loppupäivän.


Tästä tuli kyllä ihan ehdottomasti mun yks uus lempparituote mitä voi käyttää aika monenlaisiin kampauksiin ja uskosin et semmoset ketkä pitää tukkaa paljon ponnarilla ja taistelee jollain pinneillä kaikki irtohiukset aina kiinni vois olla aika fiiliksissä tästä tuotteesta!

Koitetaan muuten saada tässä lähiaikoina jonkunlaista postausta muutenkin noista Redkenin tuotteista kun niitä nyt on testailtu tässä jo parisen kuukautta ni on löytyny ihan loistavia uusia (ja vanhoja) lemppareita!

Paavo

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa loistavalta! Just kävin Tytillä leikkauttaa hiukset niin, et ei ihan vähään aikaan ponnaria saa. Heti kun tukka taas menee kiinni, ni täytyypä tuota testata. Redkenin se Wool shake-tuote oli tosi hyvä tällaiseen vähä lyhyempään tukkaan. Ihanaa, kun tulee kaikkia uusia kivoja tuotteita, niin piristävää : )

  VastaaPoista
 2. Pari postaustoivetta! :)

  1. Ois kiva nähä enemmän asiakkaiden tukkia niinku ennen-jälkeen :)

  2. Ombre hiuksista vois tehä jonku postauksen.. ois kiva! :)

  VastaaPoista
 3. Joo koitetaan ottaa enemmän kuvia niin sais ton tyylisiä postauksia tehtyä. Meinaa vaan usein kiireessä unohtua toi kuvailu.

  VastaaPoista
 4. Tykkään blogistanne todella paljon ja olen lukenut jo jonkin aikaa, mutten ole saanut aikaiseksi kommentoida.
  Olisi kiva saada enemmän kuvia kampauksista, vinkkejä ja asiakkaista kuvia, vaikka tiedän että kiireessä se ei aina tule mieleen :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kampauksia! Laitoitko ihan omista hiuksista tohon sun ponnariin ton jutun hiusten "ympärille"? :)

  www.aamihh.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. heips jasminen toi kommentti on näköjään jääny ilman vastausta elikkäs omasta tukasta kun kiepsauttaa tommosen suikaleen ponnarin ympärille niin siitä saa helposti siistimmän ja juhlavamman! =D

  VastaaPoista
 7. hiuksista stailaus apua. millanen mekko teijän mielestä tälläseen kampaukseen sopii? kuviollinen vai yksivärinen, tiukka vaiko väljä?

  VastaaPoista
 8. Mun mielestä tää ponnarikampaus on niin tyylikäs ja simppeli, että sen voi yhdistää monenlaiseen mekkoon tai asuun. Tiukan kanssa itse laittasin :)

  VastaaPoista