keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Linnatukka

Eilen me tavalliset tallaajat saatiin taas kurkkia telkusta Linnan juhlien upeita (ja ei niin upeita) pukuja. Kampaajana tietenkin tulee väkisinkin seurattua tarkoin myös hiuksia, varsinkin jos joukossa sattuis vilahtamaan oma kampaus.

Kävin päivällä töissä tekemässä muodostelmaluistelija Linnean linnanjuhlatukan. Laitoin neitokaisen hiukset kyseisiin kemuihin myös viimevuonna ja nyt oli mukava taas lähteä miettimään minkä tyylinen kampaus tänä vuonna duunataan. Kutsu juhliin tulee vain kolmea viikkoa aikaisemmin, joten aikaa valmisteluihin ei hirveästi jää. Ensin pitää löytää puku. Linnea kertoi että siinä täytyy olla tosi ripeä, sillä Suomessa ei montaa juhlapukuliikettä ole ja eikä valikoima niissä myöskään ole parhain mahdollinen. Kaikki näteimmät puvut menevät tietysti ensimmäisinä. Eikä mekkoa kannata etukäteenkään hankkia, jos ei ole varma tuleeko kutsua. Kun puku on selvillä, mietitään hiukset, meikki ja muut asusteet.

Vuosi takaperin tehtiin nutturamainen lettisysteemi (vau hienosti selitetty, eikö?) joka ei kyllä kauheen hyvin näy alla olevasta kuvasta, mutta niin kaunis oli tuo viimevuoden puku että oli pakko laittaa kuvaa :)

Linnean tän vuoden puku oli tyyliltään hyvin romanttinen, joten siltä pohjalta ruvettiin suunnittelemaan myös kampausta. Molemmilla oli mielessä rento niskalle painottuva nuttura ja oltiin heti samoilla linjoilla. Letit ovat Linnean mieleen (jes kaikki varmaan tietää että mä oon hullu lettifriikki!) niin mietittiin että jos saatais kampaukseen ujutettua myös jotain lettimäistä.. Viikkoa ennen juhlia värjättiin hiukset ja kokeiltiin kampausta. Sivut laitettiin löysähkölle ranskikselle ja sama teema jatkui myös toispuoleisessa niskanutturassa. Kampaukseen ei tarvittu lisäkkeitä tai valkkeja, sillä Linnealla on niin hyvin tukkaa omasta takaa.


Niin kaunis neitokainen, vai mitä? Oon kyllä vahvasti sitä mieltä että noin juhlavaan tilaisuuteen pitää laittaa tukka kiinni, jos se vain suinkin yltää. Kamalaa kattoa roikkuvia hiuksia iltapuvun kanssa tai hiuksia joita ei oo tyyliin viitsitty edes pestä! Joukossa näkyi tänäkin vuonna myös ne toiset ääripäät jotka oli ängetty täyteen kaikkea ja liikaa kaikenlaisia härpäkkeitä..
Mielestäni upeita kampauksia näkyi mm. Jenni Vartiaisella, Veera Heinosella ja Maria Jungnerilla. Mitkäs oli teijän tukkasuosikkeja?

T

11 kommenttia:

 1. Hyvin sopii tuo kampaus mekkoon ja muutenki elegantti kokonaisuus :)

  VastaaPoista
 2. hyvä tyttii!!! :) t. jenni-neiti ;D

  VastaaPoista
 3. Ihana nuttura. Jenni Vartiaisella oli kanssa kaunis tukka, mut pukua hehkutetaan ehkä vähän liikaa.

  VastaaPoista
 4. En tahdo ymmärtää niitä naisia, jota ei vaivaudu laittamaan sitä tukkaansa sinne linnaan! Siellä oli joku tantta, joka oli varmaan kotona värjännyt punasella tukkansa ja vetänyt ne taakse sellasella isolla hainhampaalla. YÖK!

  On muuten ilo katella näitä urheilijanaisia linnassa, niillä on niin törkeen hyvä ryhti ja kantaa ittensä kyllä niin kauniisti! Oikein onnistunut kokonaisuus Linnealla :)

  VastaaPoista
 5. Eipä ollut kovin kummonen kampaus. Ehkä luonnossa sitten paremman näköinen kuin kuvissa...

  VastaaPoista
 6. vauu sairaan hieno tytti !!

  VastaaPoista
 7. moi beatin tyypit!

  mulla on pikku ongelma, nimittäin herkkä (ja kuiva) päänahka. selvästikään näin talven tullen se tykkää vielä vähemmän kaikista mun kokeilemista shampoista ja hoitsikoista. osaisitteko te ihanat suositella jotain hyvää shampoo + hoitoaine komboa tälläselle tukalle? ja hyvä tuoksu olis plussaa, vai onko mun pakko luopua kaikista ihanan tuoksusista hiusjutuista tän typerän päänahan takia? :(

  VastaaPoista
 8. Vähän aiheen vierestä, mutten tiedä missä kysyä :D. Kuuluuko teidän pidennys(ommel)hintoihin myös itse karvat vai onko hinnaston arvio pelkälle työlle?

  VastaaPoista
 9. ihana! ps . saisko pikkujoulu postausta ;) t.hanhi

  VastaaPoista
 10. Heips anonyymi eli siis sun ongelma kuulostaa siltä että sulla on vähän herkkä/kuiva hiuspohja varsinkin talvisin ja en usko että sun mistää tuoksuista tarvii luopua sen takia. Eli siis ihan loisto tuote tommoseen ongelmaan on Redkenin soothing balance shampoo ja ainakin mun asiakkaat jotka on sitä käyttäny on saanu hiuspohjan tosi nopeesti kuntoon!

  hoitsikka kannattaa valita sit ihan tukan mukaan eli jos se on kuiva ni kosteututsta ja jos purkkatukka ni sit protskuu! =D

  ja Miina pidennyksen hintaan sisältyy siis karva! =D

  VastaaPoista
 11. Olen menossa naimisiin ja puku ja hiuskoristeita on jo hommattu... Voisitteko tehdä postauksen, jossa olisi erilaisia juhla/hääkampauksia (pitkiin hiuksiin tehtyjä erityisesti) ja mielellään sellaisia missä on joku koriste? Mihin kohtaan päätä/hiuksia se koriste kannattaa laittaa(kampauksesta riippuen tietysti...) ja kaikkea sellaista vinkkiä kaipailisin :)

  VastaaPoista