maanantai 24. lokakuuta 2011

Satatuhatta!


Me Beatin jengi ollaan super ilosia. Tänään kun meni rikki 100 000 vierailua meijän blogissa! Sehän on hurjasti enemmän kun mitä oltais osattu kuvitella. Kiitoksia teille jotka ootte jaksanu käydä meidän löpinöitä lukemassa, koska tää blogijuttu tuntuu sen ansiosta paljon merkityksellisemmältä (ja motivoi tietenkin enemmän kuin se että vaan meidän mutsit käy täältä vakoilemassa mitä ollaan puuhattu). Täytynee kiittää myös kivoista kommenteista :) 


Meistä olis hurjan kiva tietää ja saada kommenttii että ketä tätä blogia lukee (niitten meidän äitien lisäks). Sen verran ollaan kärryillä et tiedetään lukijoiden joukosta löytyvän ainakin meidän asiakkaita, frendejä ja jonkin verran alan opiskelijoita. 


Joten kuka sielä ruudun toisella puolella oikein istuskelee? Jos ei muuta halua itsestään paljastaa niin ainakin mistä päin, millä alalla ja minkä ikäinen oot..? 

Halit! T:Beat.

71 kommenttia:

 1. Raumalta, 21-vuotias ja kolmiperhepäivähoitaja. :)

  Voi kun pääsisi joskus sinne leikkauttamaan hiukset. :) Taitaa olla vain turhan pitkä matka :P

  VastaaPoista
 2. löysin eielen illalla tämän blogin ja tulipa sitten selattua se kokonaan läpi! tykkään ihan hirmusesti! varmasti jtkossakin tulen aktiivisesti täällä vierailemaan :)

  ps.Tytin hiukset!! tuommoset minullekin!<3 :D

  terveisin Personal Trainer Oulusta

  VastaaPoista
 3. Moi Beatilaiset! Täätä Turusta käsin teitä seuraa yks 22-vuotias masu, eli mainonnan suunnittelijaksi opiskeleva tyttö, joka eksyi muutamien blogikäänteiden jälkeen seuraamaan mielenkiinnolla, kui persoonallisen blogin saattekaan aikaan :)

  VastaaPoista
 4. Mä oon ainaki käyny pari kertaa asiakkaana :) Kiva seurailla teijän touhuja blogin puolella! Ootte niin ihanan pirteitä :)

  VastaaPoista
 5. heii! Mie olen lapista, 18v. ja opiskelen viimistä vuotta lukiossa. Tykkään tän blogin hyvistä kuvista, kaikista meikki ja hiusvinkeistä ynmynm! :) Koko blogi on kiva!

  VastaaPoista
 6. mii mii mii 21, vantaalta ja asiakaskin olen :>

  VastaaPoista
 7. Olen ex-parturi-kampaaja, vaatekaupan somistaja, 28-v helsinkiläinen, pienen tytön äiti, sisustushirmu ja shoppailija. :) löysin bloginne jo heti tuoreeltaan huhtikuussa (en muista mitä kautta, olisiko ollut blogilista?). Mulla on saman näköinen tuttu joka on myös Noora nimeltään ja PK. Luulin ensin että hän on teillä duunissa, mutta selattuani juttujanne totesin, että väärä henkilö :). Jäin kuitenkin koukkuun ihaniin ja elämäniloisiin juttuihinne! Paljon onnea ja asiakkaita toivon tulevaisuuteenne! <3 =D

  -M-

  VastaaPoista
 8. Pirkanmaalta 20v! sosiaali-ja terveysalaa opiskelen ja oon erittäin kiinnostunut kauneudesta ja muodista! ootte upeita! :>

  VastaaPoista
 9. Oululainen kampaaja,itse ollut alalla jo kymmenen vuotta:). Mielenkiintoinen blogi käyn viikoittain lukemassa. Ihana liike ja työntekijät teillä:)

  VastaaPoista
 10. Mä oon 24v, asun parin kilsan päästä liikkeestänne ja olen entinen kampaaja, nyt opiskelen uutta alaa. Luen ihan mielenkiinnosta, kun ala on silti lähellä sydäntä :)

  VastaaPoista
 11. Moikka :)
  Olen 17-vuotias ja opiskelen Turussa parturi-kampaajaksi toista vuotta.
  Hirmu kiva lukea alan juttuja ja muutenkin mimmosia teidän työpäivät on. Teijän parturi-kampaamo on hirmu inspiroiva. Juuri tommoseen parturi-kampaamoon haluan joskus ite töihin :)

  VastaaPoista
 12. teidän blogi on IHANA. niin symppis. :) ja liike vaikuttaa mageelta! löysin tänne muutaman mutkan kautta, ja olen rakastunut tytin hiuksiin. <3 olen 22vuotias helsinkiläinen, taloushallinnon alalla työskentelevä nainen/tyttö. Keep up the good work!

  VastaaPoista
 13. Moikka!
  Mä oon 22-vuotias ja Vantaalta (tosin ens viikolla Espoosta). Oon joskus kauan sitten käyny Nooralla leikkauttamassa hiukset. Nyt opiskelen itse parturi-kampaajaksi, aloitin tänä syksynä. (:

  VastaaPoista
 14. Hei!

  Susan 27-vee ja koiruli Aysha täällä taas hei :) Käytiin moikkaa teitä silloin kirppispäivänä. Työskentelen Helsingissä turvallisuusalalla ja asustelen Vantaalla.

  Intohimona hiukset ja meikki.

  Seuraan blogianne koska ootte persoonallisia ja bloginne meininki on rento ja täältä saa hyviä vinkkejä hiuksiin:)

  -Susan

  VastaaPoista
 15. 22vuotias kotiäiti ihan tästä vantaalta, osaksi opiskellut parturi-kampaajaksi =D

  VastaaPoista
 16. mooi, oon tyttö 15 vuotias, Rovaniemi

  VastaaPoista
 17. Moi!

  Enpä ole ikinä tänne tainnut aiemmin kommentoidakaan. Olen 23-vuotias parturi-kampaajaopiskelija Kankaanpäästä, Länsi-Suomesta. Olen myös työskennellyt nyt kesäkuun alusta asti kampaamossa ja rakastan tätä alaa, joten siksi päädyin bloginne lukijaksikin. :) Kiitokset kovasti kivasta blogista siis!! :)

  VastaaPoista
 18. Heippa Beatin väki! Olen teidän lukijanne ollut melkeimpä alusta asti. Bloginne on tosi kiva ja varsin vaihtelevat postaukset. :) Jatkakaa samaan malliin!

  VastaaPoista
 19. 20-vuotias nainen Pohjois-Pohjanmaalta, tehdastyöläinen joka haaveilee ammatista kauneudenhoidon parissa :) Teidän blogi on ihana, oon saanu paljon hyviä vinkkejä!

  VastaaPoista
 20. moikkis! asustelen kalliossa, työpaikka melkein Beatin vieressä(vakuutus kiemuroiden parissa), joten aivan loistavaa että löytyi loisto kampaamo läheltä kaikkea :) Beatissa on mukavaa ja pirtsakkaa porukkaa :)special kiitos Paavolle, mun pelastava "tukka enkeli" :)

  VastaaPoista
 21. 19 vuotta, kauppakorkeassa toisen vuoden opiskelija, pääaineena markkinointi, helsingissä torstai-ilta viiva maanantaiaamu ja maanantaista torstaihin turussa! kiva bloggen hej allihopa!

  VastaaPoista
 22. Moikka moooi, oon Oonis 18v abi Turusta:) Rakastan kaikkea kaunista :DDD :D tykkään tykkään blogistanne ja oon muutaman kerran mennyt kampaamonne ohi Hesassa ollessa ja aina tullu sellanen Ooooh mikä mesta fiilis, keep up the good work guys :))

  VastaaPoista
 23. seinäjoelta, tavallinen lukiolaistyttönen, 18 vee! :-)

  VastaaPoista
 24. Moromoro! Alusta lähtien blogia seuraillut, 22-vuotias sosiaalialan opiskelija Etelä-pohjanmaalta. :)

  VastaaPoista
 25. Itä-Suomesta 21v sosionomiopiskelija. Blogistanne saa hyviä vinkkejä! Kuvat ja kirjoitukset ovat aina niin pirtsakoita :)

  VastaaPoista
 26. 19-vuotias urheilualan työntekijä ja välivuotta pitävä opiskelija Helsingistä moikkamoooi! :)
  -Miitu

  VastaaPoista
 27. 26-v, Tre, yliopisto-opiskelija. Löysin tänne kai Papun blogin kautta muistaakseni :) Huippu blogi, täytyy joskus varata aika kun oon tulossa siel päin käymään :)

  VastaaPoista
 28. jostain blogimaailman kiemuroista eksyin joskus kuukausia sitte blogiinne ja ihastuin heti! ihania tyttöjä ja poikia tietty!

  23 vuotias tyttö tampereelta :)

  VastaaPoista
 29. 19- vuotias parturi-kampaaja opiskelija Oulusta, tosin paka ura jääkin sitten tähän opiskeluun allergian takia :/ mutta life goes on! Jatkakaa te vain samaan malliin :)

  VastaaPoista
 30. Heippa, oon kohta 20v, oulun lähistöltä ja haluaisin sisustus alalle opiskelemaan. Hiukset kiinnostaa kovasti ja oon päättäny että jos joskus tarviin hiusten laittoo tai leikkausta Helsingissä niin tuun sinne. :D

  VastaaPoista
 31. 22-vuotta
  Turku
  parturi-kampaaja
  maskeeraaja
  Teiltä saa inspiraatiota omaan duuniin
  Ja haave oman liikkeen perustamisesta taisi lähteä täältä.
  Jonain päivänä...

  VastaaPoista
 32. 17-vuotias poika Turusta joka opiskelee parturi-kampaajaksi. Teijän blogii on kiva lueskella ja saa täältä kaikkea kivaa tietoakin :) !

  VastaaPoista
 33. Oulusta 21-vuotias tyllerö. Opiskelen kaupan alaa, mutta tämä blogi on hauska ja saattaais saaha inspistä omaan päähän ja sen väriin :) nii ja papupatan kautta löysin lukemaan teitä.

  VastaaPoista
 34. Moi!
  Täällä Tamperelainen tehosairaanhoitaja, ikä 26v.
  En tiedä mitä kautta tänne olen eksynyt, mutta aina tulee käytyä kurkkaamassa teidän kuulumiset :)
  Kiva blogi ja kivan rento meininki teidän puodissa!

  VastaaPoista
 35. 20 -vuotias neiti Espoosta, joka tällä hetkellä on töissä ja aikoo vuoden päästä mennä opiskelemaan restonomiksi :)

  VastaaPoista
 36. 20-vuotias Jyväskylässä asuva opiskelija. Restonomiksi pitäisi joskus valmistua :) Papupata-blogin kautta tänne eksyin. Olen muuten maailman laiskin/huonoin/tylsin hiustenlaittaja, mutta kummasti nämä jutut kuitenkin kiinnostaa :D Ihailen naisia, joiden hiukset on joka päivä kauniisti!

  VastaaPoista
 37. 22v. Alunperin Helsingistä, nykyään Jyväskylässä vaikuttava kulttuurialan opiskelija. Oon käyny vuosi sitten pari kertaa asiakkaana, mutta löysin blogin vasta pari viikkoa sitten. Ihana meininki!

  VastaaPoista
 38. Oon 25v. helsinkiläinen toimittaja ja piipahtanut pari kertaa teillä laittamassa peusani kuosiin. Tykästyin hyvään meininkiin ja työhön. Ja Pipaan tietysti. :)

  Blogista on kiva seurata, mitä teille kuuluu ja mitä osaatte erilaisille hiuskilel tehdä. oon myös saanut usein uusia kampausideoita itelleni. Eli keep going. (viimeksi opsikelin tuon kalanruotoletin)

  VastaaPoista
 39. Olen pian 17 vuotta täyttävä tyttö Turun suunnasta ja olen lukion ekalla, enkä siis opiskele parturi-kampaajaksi mutta tykkään laittaa omia hiuksia ja testailla erilaisia meikkejä, eli oikeestaan harrastuspohjalta, mutta teidän blogi on aivan mahtava :)!

  VastaaPoista
 40. 17vuotias(joulukuussa 18jee!) espoolainen tytsy. Oon teillä kerran käyny ja tulen ehdottomasti käymään uudestaan! Teillä on siellä niin ihana ilmapiiri ja onhan se pipakin huisin hurmaava.
  Oon jo melko pitkään lukenu blogia ja taisin tänne eksyä blogista nimeltä papupata :)

  VastaaPoista
 41. Helsingistä, 22 v, vaate-alalla. Jja teidän tuleva asiakas :)) jännittää !! Tsemppii blogiin!

  VastaaPoista
 42. Kaustiselta, marraskuussa 15 vuotta :))
  Oon lukenut nyt jo jonkin aikaa teidän blogia, ja pakko myöntää että aivan ihana ♥

  VastaaPoista
 43. Olen 24 v tyttö tampereelta, itsekkin parturi kampaaja. Löysin teidän blogin kun etsin parturi-kampaaja blogeja. Kaikista löytämistäni, just tää on paras. Ihan huippu.

  VastaaPoista
 44. 17vee lukiolainen järvenpäästä, löysin tän papun blogista jonkun aikaa sitten ja oon ihan koukussa! keep up the good work :)

  VastaaPoista
 45. Minäkin kyllä luen teitä aina, ihan vaan tiedoks, mut en kerro mun nimee teille! :D

  VastaaPoista
 46. Hei vaan,

  Suski täällä teille huutelee. Vielä Helsingissä asuva (muutto ulkomaille), 20v ja tuleva matkaopas. (:

  VastaaPoista
 47. Alusta saakka lukijana 23v lastenhoitaja.Kosmetologiopinnot kesken.Hiukset melkein pakkomielle,meikistä ja muodista puhumattakaan ;) Ihanan piristäviä päivtyksia.Ihanaa kun nautitte oikeasti siitä mitä teette työksenne.Paavon bongasin Britneyn keikalta istumakatsomon puolelta :D
  Hyvät oli bileet vai kuis Pavella?

  VastaaPoista
 48. Käyn aina välillä vilkuilemassa "mite teille kuuluu", samoihin aikoihin oltiin koulussa opiskelemassa, ja vissiin samaan aikaan valmistuttiinkin :) Itelläni todettiin just enne valmistumista nivelreuma, ja kampaajantyöt jäi niille teille, vaikka kotosalla niitä ja ripsiä teenkin sit urakalla :) Voi kun tästä vielä sais ammatin!

  VastaaPoista
 49. 18 vuotias, parturi-kampaaja opiskelia, pirkammaalta :) Ihana tuntuinen kampaamo teillä!! :)

  VastaaPoista
 50. Täällä seurailee teidän mahtavaa blogia 24-vuotias lähihoitaja Jyväskylästä. Parturi-kampaajan koulutus löytyy taustalta ja ehkä juuri siksi tulen aina uudestaan ja uudestaan ihailemaan teidän blogia :).
  Jatkakaa samaan malliin!

  VastaaPoista
 51. Raumalta 17-vuotias lukiolainen:-) tykkään tosi paljon lukee teiän blogia koska oon ite kans kiinnostunu tästä alasta mut raumalla vaa on niin vaikeeta päästä parturipuolelle koska sinne otetaan vaan 7 ja hakijoita on aina iha hirveesti! Ois niin siistii joskus päästä tulemaa sinne teille vaikka matka on kyllä vähän pitkä. Ootte kaikki tosi mukavan olosia persoonia ja teidän liike on nii pirtsakan olonen!!:)

  VastaaPoista
 52. täällä lueskelee 17-vuotias urhelulukiolainen Vantaalta, itse asiakkaaksi asti en ole vielä päässyt, mutta ehkäpä tulevaisuudessa! :) Jatkakaa samaan malliin hyvältä näyttää ja kuulostaa!

  VastaaPoista
 53. 20 vuotias tyttönen Oulusta. Haaveena maskeerajatutkinto + parturi-kampaaja tutkinto :)

  VastaaPoista
 54. Täältä päästä löytyy 20 vuotias tytönheitukka Itä-Suomesta. Opiskelen liiketaloutta, mutta salaisena haaveena on aina ollut tehdä töitä meikki -ja hiushömpötysten parissa ;--) Ootte ihania, postailkaa ihmeessä useemmin hih!

  VastaaPoista
 55. 22-vuotias tyttö punavuoresta. Valmistun jouluksi alalle ja oonki mielenkiinnolla seuraillu teidän blogia, koska Beat ois ihan täydellinen paikka tehdä duunia jatkossa :)
  -Nin.

  VastaaPoista
 56. 20 vuotias tyttö satakunnasta. eksyin tähän blogiin papun blogin kautta ja jäin koukkuun. teillä on hyvä postaustahti ja ootte mahtava porukka! eihän teidän juttuja voi olla lukematta!

  VastaaPoista
 57. Olen 23-vuotias terveydenhoitajaopiskelija. En ole muoti- ja kauneusblogien fani, mutta tämä on mielestäni paljon enemmänkin kuin tyhjänpäiväistä hiuslöpinää. Tällä hetkellä olen luvattoman rumatukkainen, joten odotan innolla makeover-kisaa Beatissa jonka voisin voittaa... ;) Vaikutatte hyviltä tyypeiltä ja kulloisenkin trendiaallon harjalla ratsastavilta ammattitaitoisilta kampaajilta, joten vaikka en Helsingissä asukkaan, yritän joskus löytää tieni käsittelyynne.

  VastaaPoista
 58. Tuhannet kiitokset kaikille näistä kommenteista! On ollu ihana lukee näitä ja saada vähän osviittaa siitä ketä meidän juttuja seurailee. <3

  Tyhjä arpa: Mainitsemasi makeover-kisan voisi pistää korvantaakse! ;)

  VastaaPoista
 59. Hei,
  täällä yksi savonlinnalainen opiskelija joka eksyi teiän blogia lukemaan!

  ihania kuvia, kivaa tekstiä, taidan lisätä kirjanmerkkeihin ja ehkä joskus tulla kyläilemään. :)

  VastaaPoista
 60. Jyväskyläläinen opiskelijatyttönen täällä lukee teidän blogia. Opiskelen aivan toista alaa ja sattumalta joskus eksyin tänne teidän blogiin ja koukutuin täysin. Miten herkullinen kampaamo ja ihania tukkataikoja teette asiakkaille, pääsispä joskus käymään teillä! :D

  VastaaPoista
 61. 21-vuotias nainen ja opiskelen stylistiksi. teiltä saa kivoja uusia vinkkejä ja muutenkin teidän blogia lukee mielellään teidän loistavan asenteen vuoksi. tsemiä sinne!

  VastaaPoista
 62. 17-vuotias tyttö ja opiskelen lukiossa :-) eksyin teijän blogiin vahingossa joskus papun blogin kautta! Ja sen jälkeen oon seuraillu! Teijän kampaamo on ihana!!!

  VastaaPoista
 63. Mä stalkaan teitä :D Ihan hyvässä mielessä ihailen :P

  VastaaPoista
 64. Moi, löysin erään toisen ihanan blogin (http://veranoverano.blogspot.com/) kautta tänne ja selailin ensitöikseni koko bloginne sisällön läpi. Ihania vinkkejä ja kuvia mistä ammentaa inspiraatiota, erityisesti kampauspostaukset on kivoja, koska itsellä loppuu aina välillä mielikuvitus omien hiusten kanssa!
  Kiitos siis ihanasta blogista ja toivottavasti jatkossakin tulee postauksia tiheään :)

  t. 24vee sairaanhoitaja Tampereelta

  VastaaPoista
 65. Kiva kuulla ja tervetuloa mukaan :)

  VastaaPoista
 66. Heejppaheei!
  Päädyin teijän blogiin ihan sattuman kautta, kaveri oli omassa blogissaan (enoughismore.blogspot.com) laittanut linkin tänne colour bugeista kertovaa postaukseen. Niimpä nyt hurahdin teijän blogiin ja oon lueskellu koko illan, kun huomasin että täällähän on oikeesti asiaa :-)
  Olen kohta 18-v lukiota käyvä tyttönen Sipoosta, ja oon ihan kynsifriikki 8) muutenkin ulkonäöstä kiinnostunut, ja pitkä tucca kun on niin tulee aina siihenkin väsättyy kaikkee ja täältä sain heti jo tokassa postauksessa törkeen hyviä vinkkejä! tänks! possenne vaikuttaa mukavalta, ja vaikka oman ihanan vakkarikampaajan Keravalta oonki löytäny niin voishan sitä joskus teidänki luona piipahtaa =) (ainaki joskus hamstraamassa niitä colour bugeja jos en muualta löydä!!)

  VastaaPoista
 67. Löysin tän blogin sattumalta, kiinnostuin heti lukemaan tätä ja pakkohan tää oli selata loppuun asti, olen tampereelta ja 15-vuotias. Kiinnostunut hiuksista ja kynsistä, toivottavasti joskus sais tästä alasta ammatin!

  VastaaPoista
 68. 17 vuotias tyttö hämeenlinnasta maalausalalta ! kui mageeeet sivut teillä ! tehkää toki enemmän noita helppoja kampausvinkkejä kiinnostais tehä itte joskus jotain vähän kivempaa ku pelkkä ponnari tms... :)

  VastaaPoista
 69. 21-vuotias ruotsinkielen opiskelija Jyväskylästä :)

  Oon tässä suunnitellu jonkinsortin puolikalju meininkiä ja eksyin blogiinne Tuulin hiusmuutoksen myötä :) Todella kivanoloinen blogi ja nyt vähän harmittaa, että 5. päivä oon suuntaamassa Snadiin, mutta oon menossa kampaajalle jo nyt 29.12. :P Mutta jospa joku kerta onnistuis tulla piipahtamaan teidän puotipuksussa! :)

  VastaaPoista
 70. Pistänpäs itseni tähän jonon jatkoksi. 20-vuotias koulunkäyntiavustaja ja eläinkauppias Helsingistä :) Papupatan kautta aikoinaan hoksasin Beatin, ja nyt uutta kampaamoa etsiskellessä (vanha vakkari lopetti...) muistin teidät! Täytyypä alkaa varailemaan aikaa vaikka jo heti tälle kuulle! :)

  VastaaPoista
 71. 26-vuotis psykiatrian parissa työskentelevä ja Salossa asuva nainen, joka haaveilee täydellisistä hiuksista ja täydellisestä kampaamo käynnistä..

  Valitettavasti vielä tähän ikään mennessä ei ole yksikään kampaaja reissu osoittautunut täyden kympin arvoiseksi..Mielenkiinnolla alusta asti blogianne seurannut ja haaveilenkin että jonain päivänä uskaltautuisin tilaamaan ajan "muodonmuutokseen" tai ainakin käyntiin jossa ammattilainen katsoisi minulle parhaiten sopivan mallin ja sävyn!

  Siihen asti, tavataan blogissa! :) Hyvää syksyn/talven jatkoa!

  VastaaPoista