sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Kampaamosta kirppis

Jou! viikonloppu meni mukavasti töitä tehden, hyvää ruokaa kokkaillen, pullaa leipoen (no okei paistovalmista sellasta) ja sithän meillä oli tänään puljulla se kirppis. Luulin että mulla tulee myyntiin vaan tyylii yks kassillinen, mutta kun rupesin koluamaan kaappeja ja vaatehuonetta, niin löyty sieltä vähän enemmänki myytävää. Miten sitä aina tulee osteltua hetken huumassa sellasta kamaa, jota ei tarvii?

Saatiin lainaks just tähän hommaan sopivia pöytii, kiitos Mara ;) Tänään aamulla oltiin reippaana kympin aikaan duunissa laittelemassa kamoja valmiiksi. Vähän harmitti kun tuli muutama viimehetken peruutus, mutta tavaraa oli lopuilla myyjillä senkin verran että melkeenpä kaikki pöydät oli täynnä. Ei se määrä, vaan laatu hjehh :D Sain kaupattuu pari takkii, paitoja, toppeja, koruja ja kengät. Mun popothan on minikokoo 35-36 ja moni sitä harmittelikin. Mut jäipähän jotain seuraavalle kerralle..




Mun matkaan lähti näin siisti Niko & Tapsa t-paita


Tää söpö neiti kävi shoppaa Pipan takin.


Pipaki tuli kirppistelee


Tukka mömmöjä jäi sen verran että niitä saa tulla poistamaan tän päivän hinnoilla tosta meijän ikkunalaudalta!

Jos jotain kiinnostaa niin nää Louboutinit kokoa 38 ovat edelleen myynnissä (hp.300e tai tarjota saa) 

Pöydät kasassa ja Beatti taas kampaamon näköinen. Tais eksyy muutamia meijän blogin lukijoitakin paikalle, mikä oli hurjan kiva juttu. Täytyy tosiaan ottaa uudestaan tää kirppari homma. Ens kerral kuitenkin päiväks vois valita lauantain, tahtoo meinaa olla malarian oireita monella sunnuntaiaamuisin. Itekki tykkäilen yleensä hengaa sunnuntait himassa verkkarit jalassa, tekemättä yhtään mitään järkevää. Tänään oli kuitenkin huippumukava päivä ja hyvä meininki. Kiitos viel kaikille myyjille ja muille kirppistelijöille!

Tyts

2 kommenttia:

  1. oon monessakin postauksessa nähnyt teidän tyttöjen päällä aivan ihania ruutuflanelli(?)paitoja ja haluaisin nyt kysyä että mistäs niitä olette ostelleet? :) kauhea kuume saada itsellä samanlainen mutten mistään ole onnistunut löytämään!

    VastaaPoista
  2. Heh mä oon ostanu pari kivaa ruutupaitaa H&M:n pikkupoikien osastolta. Ne on kivan väljiä, edukkaita ja sopii hyvin duunipaidoiksi kun ei haittaa jos vähän sotkee hiusväreillä. :D Onlystä ja Carlingsista oon löytäny myös pari kivaa..

    VastaaPoista