keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Ghd

Me saatin töihin käyttöön tossa about puol vuotta sitten ghd:lta ihan uusinta uutta oleva gold rauta. Kyseessä on siis perinteisistä ghd suoristus/muotoiluraudoista vähän paranneltu versio jossa on vähän entisestään pyöristetymmät kulmat ja kaikkea muuta kivaa... Aluksi oltiin kaikki vähän että mikäköhän tää nyt on kun kukaan meistä ei ollu noin isoa/leveetä rautaa ennen käyttänyt mutta muutaman kerran jälkeen oltiin kaikki löydetty uus lemppari työväline.
Ite ainakin huomasin ensimmäisenä sen et jostain kumman syystä ihan pelkkä suoristaminen tuntu tällä leveemmällä raudalla paljon helpommalta ja nopeemmalta. Myös kiharoiden ja laineiden tekeminen oli ihan huippua ja isosta koosta huolimatta aika lyhyenkin tukan sai mukavasti laineelle. Huomasin myös että tukan sai koholle ja vähän tuuheemmaks kun mitä pienemmällä raudalla.


Seuraavana muutamia esimerkkejä mitä ollaan loihdittu kyseisellä raudalla...

 
Vaikka ollaan oltu ihan fiiliksissä tästä uudesta raudasta toki ite enimmäksene tulee käytettyä "perinteistä" eli keskikokosta ghd:ta sillä se on ainakin omassa käytössä tuntunu kaikkein monikäyttösimmältä. Vielä vähän haaveilen et pääsis testaamaan sitä mini styleria eli kaikkein pienintä rautaa jolla vois saada aika mukavaa pikku kiharaa. =D

Ja tosiaan jos joku nyt innostu tästä raudasta enemmänkin niin meillähän on vielä muutama ghd gold rauta myynnissä muistaakseni kolme keskikokosta ja yks pieni joten ei muuta kun ostoksille! ;)

11 kommenttia:

 1. Herrajumala miten upeet hiukset tossa alimmassa kuvassa on! (Toki upea neitokainenkin) Onko värjäys toteutettu teillä siellä Beatissa? Mitenhän tuommosen saisi itselleenkin...

  VastaaPoista
 2. salkkareitten iida :D

  VastaaPoista
 3. tossa vikassa kuvassahan on salkkareiden iida ! :D saan teiltä parhaimmat neuvot ja tiedot omaan reuhkaani ! :D

  VastaaPoista
 4. Juu "Iida" eli Roosa on niin nätti! Kiva jos meiltä saa vinkkejä johonkin. Sen takiahan tätä blogia pidetään :)

  VastaaPoista
 5. Minkä hintaisia teillä on ne ghd keskikokoiset raudat? :)

  VastaaPoista
 6. Huikeita laineihanuuksia! Oon tulossa teille huomenna päivittään mun polkan, mut nää kuvat sai aikaan pitkien hiusten kaipuun, ounou. Mut ei vaan, polkka on kiva :)

  VastaaPoista
 7. Ghd:n suositushinta on Suomessa 209e eli sen verran se meillä myös kustantaa.

  VastaaPoista
 8. Moikka! Miten kuvailisitte vikan ja tokavikan kuvan hiusväriä :)

  VastaaPoista
 9. Mitenhän noita kuvailisi? :D
  tokavikan kuvan hiuksiin on laitettu paljon kirkasta raitaa ja sen jälkeen tuhkainen sävy taittamaan keltaisuutta.

  Vikassa kuvassa on tyvessä ja pituudessa kullanvaalea väri ja vaaleeta raitaa.. Yleisilme on kullanvaalea ja eloisa.

  VastaaPoista
 10. haluisin JUST tollaset hiukset mitkä on tossa vikassa kuvassa. Oon ite ihan täysblodi, ja värjäsin kaupan värillä ja tulihan siitä vähän tummempi... Osaisitko suositella mitään kaupan väriä mikä olisi lähellä tota? Tai edes merkkiä? Garnier tai Loreal Paris? Kiitos tuhannesti jos voisit auttaa:)

  VastaaPoista
 11. Vikassa kuvassa on aika lämmin vaalee en kyllä kaupan väreistä tiiä mitään mutta kannattaa valita aika lämmin sävy koska jos sulla on oma tukka tosi vaalee niin se tarvii vähän enemmän lämpimiä pigmenttejä. Lorealilla kulta sarja merkataan muistaakseni numerolla 3 eli esim joku 9.3 tai 8.3 vois toimii.

  VastaaPoista