perjantai 23. kesäkuuta 2017

Perinteinen Juhannuspostaus!

Taas on se aika vuodesta kun aurinko ei laske ja grillit kaivetaan esiin. Jossain päin sää on lähes kesäinen ja jossain saatta sataa lunta. On siis Beatin jengin perinteisten Juhannuspostauksen aika:


Juhannusta vietän tällä kertaa Himoksella. Kolmee päivää festareita on kivaa vaihtelua perinteiseen mökkijuhannukseen.

Paras juhannusherkku on kuiva omenasiideri! Myös festareiden ruokakojut tarjoaa herkkua joka lähtöön.

Kesällä aion käydä festareilla ja ottaa rennosti, enkä mieti liikaa. Loppukesästä olisi tarkoitus käydä myös jossain reissussa.


Juhannusta vietän mökillä Inkoon lähettyvillä perheen ja läheisten kanssa. Luvassa grillausta, ulkoilua ja perinteistä Juhannusmeininkiä.

Paras Juhannusherkku taitaa tänä vuonna olla flanksteak chimichurrikastikkeella uusien perunoinen kanssa. Ja Sangria kuuluu aina Juhannuspöytään!

Kesällä aion tehdä vähemmän duunia ja nautiskella. Odotan innolla roadtrippia lappiin.


Juhannusta vietän mökillä
Keski-Suomessa. Vietetään samalla serkun kolmekymppisiä isommalla porukalla.

Paras juhannusherkku on
Letut mansikoilla ja jätskillä !

Kesällä aion ottaa rennosti ja nauttia. Toivottavasti on lämmintä!


Juhannusta vietän tänä vuonna Helsingissä. En oo aikuisiällä ollut täällä Juhannuksena joten odota mielenkiinnolla mitä "Stadin Juhannus" pitää sisällään.

Paras juhannusherkku olkoon tänä vuonna vaikka skumppa. Omaa grilliä ei löydy mutta onneks moni ravintola on auki juhannuksenakin niin ei varmasti jää nälkäseks.

Kesällä aion ottaa rennosti ja nauttia kaikistä hyvistä säistä mitä sattuu tulemaan. Vielä ei oo kesälle mitään reissua joten toivotaan mahtavaa kesäsäätä tänne kotimaahan!


Mahtavaa Juhannusta kaikille.
Beatin tyypit

2 kommenttia:

  1. Kivoja suunnitelmia :-) itsekin päätin jäädä Helsikiin juhannukseksi, ei oikein jaksanut tehdä tänä vuonna mitään isoja suunnitelmia. Toistaiseksi olen ollut hyvinkin tyytyväinen tähän valintaan :-)
    https://veeramatilda.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Upea BEAT!! Ihana uusi tiimi!

    VastaaPoista