lauantai 1. huhtikuuta 2017

Kuulumisia


Hei se on kuulkaas kevät nyt! Ollaan niin innoissamme tästä päivän pitenemisestä, että hairahduttiin pitkästä aikaa jopa blogiinkin kirjoittelemaan. Kiirettä on kyllä pitänyt, mutta sehän on ihan perus, joten postaustaukoa ei nyt kyllä ihan sen piikkiin voi laittaa. Syy hiljaiseloon taitaa olla syynä ihan puhtaasti laiskuus ja saamattomuus, joka muun elämän rinnalla ottaa vallan. Mutta hei täällä me vielä ollaan! 

Yksi kevään saapumisen merkki on vaalennusaineen kulutuksen roima nousu, (joka ikinen vuosi) sillä suurin osa halajaa vaaleampaa lookia synkän talven jälkeen. Ollaankin inspiroiduttu viime viikkoina etenkin näistä kevättuulahduksista ja vaalean eri sävyistä. Kesää kohti mentäessä meidän jengille on tulossa pari ihan mahtavaa projektia ja häppeninkiä, joita odotellaan myös innolla. Toukokuussa koittaa myös vuoden parhaat bileet, eli Beatin synttärit. 7 vee - se on jo jotain se! Suunnittelut on jo kovassa käynnissä, sillä näihin kemuihin ollaan panostettu aina täysillä. 

Auringon säteitä hiuksiisi!

Beat.


3 kommenttia:

  1. Jes kiva kun postasitte! Päivittäin käyn kattelemassa josko olis tullu uutta kirjotusta :D oon lukenu blogia alusta asti mutta varmaa eka kerta kun kummentoin jaiks.. aattelin nyt tsempata ja terkut tytille että toivottavasti joskus jatkat bloggaamista! Lupaan kommentoida sielläki jos alat :D

    VastaaPoista
  2. Hei ihan pakko kysyy sulta! Oisin kiinnostunut semmosista "lettipidennyksistä" että letittämällä kuituhiusta omiin hiuksiin ihan koko pää täyteen lettejä hiusten tyvestä asti. En tiiä millä nimellä pitäis kutsua, toivottavasti ymmärsit. Mutta kysymykseni siis on että voiko semmoset käydä laittamassa kampaajalla ja mitä ne maksaa?

    VastaaPoista
  3. Pliiiiis saisko ennen-jälkeen kuvia teiän taiteilemista päistä? :D Vaikkei ois isokaan muutos, niin ois mahtavaa nähdä millaisia taikoja siellä teette ja millasia hiuksia ihmiset nyt kevään korvilla halajaa.

    VastaaPoista