maanantai 23. tammikuuta 2017

Hair of the day


Aurinko ja aika tekevät tekevät vanhoille raidoille omat tepposensa, tuoden yleensä ei-niin-toivotut- lämpöiset sävyt enemmän esille. Saran viime värjäyksestä oli kulunut aikaa reippaasti yli vuoden verran, ja oma väri kasvanut mukavan pitkälle. Raitoja oli jäljellä enää latvoissa ja vaaleamman osion kellertävä sävy riiteli sen verran oman värin kanssa, että päädyttiin hieman nostamaan raitoja pituuksiin, ja sävyttämään latvoja viileämpään suuntaan. Kasvatusvaiheessa olevista hiuksista myös napsastiin pois pari senttiä kuivempia latvoja. (Sisätiloissa otettu ennen-kuva saattaa hieman hämätä hapsuisuudellaan, sillä hiukset olivat letin jäljiltä!)







Lopputulos on raikkaampi ja luonnollisen beige sävymaailma käy enemmän yksiin oman tuhkaisemman pohjan kanssa. Hiuksissa tiukassa oleva lämmin pigmentti saattaa ajan kuluessa pukata esille, mutta vaaleampien latvojen viileyttä voi ylläpitää esimerkiksi silvershampoolla tai colormaskeilla.

Johtuen myös tämän päivän trendeistä, yhä useampi halajaa pois tyvikasvukierteestä, ja kasvattelee omaa väriään takaisin. Pelkkä oma väri saattaa kuitenkin loppupeleissä näyttää tylsältä, ja moni kaipaileekin siihen pientä freesausta raidoilla tai sävyllä, vaikka varsinaista värimaailmaa ei lähdettäisi hirveästi muuttamaan, tai omaa väriä peittämään. 

Ihanaa viikkoa!

Beat.

2 kommenttia: