sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Widespace After work


Viime viikolla saatiin eräänä iltana vieraaksemme upeita mimmejä vähän erilaisen after workin tiimoilta. Toisinaan yritykset/duuniporukat/seurat hakevat uutta näkökulmaa ja hemmottelua keskenään tai asiakkailleen, joissa meidän jengillä on ilo olla apuna. Tällä kertaa homman nimi oli viettää yritystilaisuuden tiimoilta mukavaa iltaa Beatin tiloissa rennosti jutustellen ja herkutellen, ja siinä lomassa saada meidän jakamia kauneusvinkkejä ja niksejä.

Ilta vierähti vauhdilla, ja beatissa raikasi iloinen nauru koko tilaisuuden ajan. Jokaiselta noin yleensäkin löytyy joku kauneudenhoitoon liittyvä ongelma tai asia johon kaipailee ratkaisua. Vinkkejä ja apuja kaipailtiin etenkin arjen nopeisiin ehostuksiin, hiustyyleihin, sekä pikkujoulu-kampauksiin.  Nämä taitaa kirjaimellisesti tuottaa päänvaivaa erityisesti tähän aikaan vuodesta, kun tuulee, tuiskuttaa ja tukka hautuu pipon alla. 

Ens viikolla olis meidän omienkin pikkujoulujen vuoro, jippii!

Beat.

3 kommenttia:

 1. Loistava Beat-porukka! Hyvää joulukuuta!!

  VastaaPoista
 2. Hei, tarvitsisin ammattitaitoisen Beatin apua! :) Poikaystävälläni on tosi paksu aasialainen hiuslaatu, hänen hiustyylinsä on sivuista lyhyt ja päälaen hiukset hän kampaa aina sivulle geelin avulla. Asumme jenkeissä, ja monet hiustuotteet täällä sisältävät ihmeellisiä kemikaaleja, jotka ärsyttävät hiuspohjaa. Olen tulossa Suomeen jouluksi ja haluaisin ostaa hänelle jotain geeliä missä extra vahva pito. Olisitteko osanneet auttaa? Geelin ei tarvitse olla suomalainen, mutta itse pidän suomalaisista kampaamotuotteista. Tulisin mielelläni käymään liikkeessänne katsomassa vaihtoehtoja. :) Kiitos vaivannäöstänne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, Usein tuotteissa olevat kovat ja vahvat tuoksut ärsyttävät hiuspohjaa. Oletko katsonut löytyisikö esim Cutrinilta tai SIMiltä hajusteettomia geelejä? Noilta kotimaisilta sarjoilta meinaan saattaisi löytyä. Meillä ei näitä sarjoja ole myynnissä, mutta varmasti monesta kampaamosta löytyy!

   Poista