perjantai 23. syyskuuta 2016

Volume

Kesän alussa meille saapui Redkenin uudet tuuheuttavat hoitosarjat: Beach Envy Volume sekä High Rise Volume. Näitä ihanan freshejä purnukoita on nyt ehitty fiilistelemään kesän yli ja päästy testailemaan moneen päähän. Kyseessä on siis kaksi toisistaan hiukan eroavaa tuuheuttavaa sarjaa, jotka tulivat korvaamaan Redkenin poistuneen Body Full-sarjan.

Redken Beach Envy

Tästä sarjasta löytyy shampoo, hoitoaine ja föönauksen alle tarkoitettu suihke. Sekä shampoo että hoitoaine sisältää filloxanea, joka tuo hiuksiin ilmavuutta ja täyteläistä tuuheutta. Föönaussuihke Wave Aid vimeistelee rakenteikkaan biitsi-lookin ilman suolasuihkeen tuomaa karheutta. Suihketta käytetään kosteaan tukkaan, jonka voi halutessaan kuivata softerin avulla, mutta tuote toimii hyvin myös harjan tai käsien kanssa kuivatessa. Tämä pesusarja ei ehkä ole ykkösvalinta vaalennetulle, rapsakalle hiukselle, mutta luonnostaan liukkaaseen, suoraan tai kiharaan tukkaan se tuo todella kivan ja helposti muotoiltavan rakenteen.


Redken High Rise Volume

Tää sarja on tarkoitettu hennoille ja ohuille hiuksille. Myös nämä pesutuotteet sisältävät edellämainittua filloxanea sekä kohottavia polymeerejä. Shampoo tuntuu pestessä miellyttävältä ja vaahtoaa hyvin. Hoitoaine on todella selvittävä tuuheuttavasta vaikutuksestaan huolimatta, eikä jätä hiuksia takkuisen tai rapsakan tuntuisiksi. Sarjasta löytyy myös föönin alle tarkoitettu Duo Volumizer geelivoide, joka tuo nostetta ja rakennetta hentoihin hiuksiin.

Täytyy sanoa, että meijän mielestä nämä tuoteperheet oli tosi tervetulleita korvaamaan edellisen Body full-sarjan! Onkos kukaan ehtinyt kokeilemaan?

Mukavaa viikonloppua!

Beat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti