tiistai 6. syyskuuta 2016

Choppy BobTää nyt sitten viimein meni ja leikkas rouvatukan, niin kuin moni muukin hääkampaukseen hiuksiaan säästellyt tuore vaimo (tai Paavohan sen oikeastaan saksi). Olinhan mä suunnitellut tätä jo alkuvuodesta lähtien, mutta koska häät. Kun päivittäin suorittaa samanlaisen operaation monelle asiakkaalle, alkaa kuin vahingossa himoitsemaan itselleenkin jotain uutta. Nyt syksyn kynnyksellä aika tukan pätkäisyyn tuntui vähintäänkin järkevältä ratkaisulta, sillä kesän ja vaalennusten kuivattama katkeileva reuhka suorastaan huusi sitä. Tässä sitä nyt ollaan lyhyttukkaisena kolmikymppisenä rouvana (kuulostaapa kauheen vanhalta!), ja voin kertoa että 10 vuotta pidennyksen kanssa eläneenä pää tuntuu hiukka kevyeltä ja olo erittäin freesiltä. Uusi fleda on kerännyt kovasti kehuja, ja jotenkin tuntuu että kaikki muut (meidän talkkari, picnicin työntekijä ja tarhan tädit), on asiasta enemmän shokissa kun minä.

Tykkään uudesta reippaasta lookista erittäin paljon, mutta saas nähdä kuinka nopeasti iskee kaipuu pitempään lettiin (vai iskeekö se kenties enää ollenkaan?). Pitkät hiukset oon mieltänyt aina jollain tavalla omaksi tavaramerkikseni, mutta hei vaihtelu virkistää, ja tukka kasvaa takasin. Välillä pitää vähän repästä.


Ja ei, mulla ei tällä hetkellä todellakaan ole ikävä tätä.


Tytti


9 kommenttia:

 1. Oi miten ihana tukka! Mäkin pätkäsin viime syksynä oman tukkani ja olo on tuntunut sen jälkeen tosi freesiltä. :)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä tosi kiva omastakin mielestä. Vielä ei oo alkanut kyllästyttämään ja olo tuntuu nimenomaan freesiltä :)

   Poista
 2. Millä väreillä tätä on värjätty? Niin ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa tukka on raidoitettu ja tyvi värjätty viimeksi kesäkuussa ja nyt leikkauksen yhteydessä päähän heitettiin päälle Redkenin kiiltosävy olaplexin kanssa. Väri ei oikeastaan muuttunut tuosta, mutta kiiltoa tuli kyllä. Haaveilen jostain ihanasta mansikkablondista :)

   Poista
 3. Mä ihailin tätä tukkaa jo sun instassa. Aivan upealta näyttää! Millä olet tehnyt nuo laineet? SUoristusraudalla, kihartimella vai jollain rullilla? Entä onko tämä nyt kokonaan omaa tukkaasi vai onko sulla jotain tuuhennoksia?

  -Kipsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Laineet tähän on tehty kiharruspuikolla, mutta saman tapaiset pystyy loihtimaan myös suoristusraudalla. Tämä on kaikki ihan omaa tukkaa, ja on tosiaan aika vapauttava tunne olla ilman lisäkarvoja :)

   Poista