perjantai 19. elokuuta 2016

Wknd

Pari viikkoa sitten vietettiin Weekend-festivaalia Kyläsaaressa. Mulla oli pitkästä aikaa vapaa viikonloppu ja innostuinpa itsekkin lähteä viettämään perjantai-illan värikkään festarikansan sekaan. Lyhyen duunipäivän päätteeksi jäin Beatiin valmistautumaan iltaa varten, ja siinä samalla Tytti ideoi mulle ihanat festari-timantit otsaan. Kun katoin ekan kerran peilistä, mietin, että voisikohan nää liimata otsalle joka päivä ennen töihin lähtöä.. Ihanat!
 Fiilisteltiin aurinkoista alkavaa viikonloppua ja mun festarilookkia pienten photoshoottien parissa Beatin takapihalla.
 Kesä, älä lopu vielä, pliis. <3





 







Kaikki kuvat: Tytti.

Hyvää viikonloppua!

Noora.

5 kommenttia:

  1. Upeita kuvia Tytti!!!! Upea Noora !!! ❤️❤️❤️

    VastaaPoista
  2. Hei Noora! Muistan että joskus luin täältä sun vinkin Goldwellin Soft color 10V-vaahtoon. Pystyykö sitä käyttämään joka pesussa hoitsikan sijaan? Ja löytyiskö muita vinkkejä miten ylläpidät tuota täydellistä hopean sävyä hiuksissasi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kymppivee on todellakin toimiva! Mutta mä käyttäisin hoitoainetta sen lisäksi, varsinkin jos hius on takkuuntuvaa tyyppiä. Itse teen sävyvaahtojen kanssa silleen, että laitan vaahdon shampoopesun jälkeen vaikuttamaan hetkeksi, ja ennen huuhtelua lisään hoitoaineen vaahdon päälle, eli en siis huuhtele näiden välissä. :-) Mä oon tehny muutaman postauksenkin tänne blogiin hopean värin ylläpidosta,mutta siis eniten tulee käytettyä Fudgen (maailman parasta) hopeashampoota ja Igoran expert mousse Moonstonea (http://beatissa.blogspot.fi/2015/11/hopee-ei-oo-hapee.html), joka on vähän Goldwellin 10Veetä vastaava sävyvaahto.

      Poista
  3. Kiitos hirveästi vinkeistä ja vastaamisesta viikonloppuna :D Mä muistelinkin että oot tuollasen postauksen joskus tehnyt (itse en silloin vielä ollut hopeahapsi niin ei jääneet tuotteet sen tarkemmin mieleen). Rakastan tätä sävyä hiuksissa, mutta en ole vielä löytänyt muita sopivia tuotteita kuin tuo 10V. Sävy menee helposti kellertäväksi, eikä kärsivällisyys riitä ihan hirmu pitkään vaikutusaikaan... Mutta tota Fudgea lähden siis metsästämään seuraavaksi, tänks! Ihanaa aurinkoista alkavaa viikkoa sinne Beatiin :)

    VastaaPoista
  4. Heips, hei tehkää taas sellainen dream hair-postaus, että millaisesta tukasta unelmoitte itse just nyt? :)

    VastaaPoista