torstai 26. toukokuuta 2016

L'Oréal Kesämies

Käytiin tossa viime viikolla kattelemassa vähän kesämiehiä. Tai siis niiden hiuksia! Loreal piti kattavan koosteen tämän hetkisestä ja tulevasta miesten hiusmuodista. Kouluttajakonkarit Jari Laamanen ja Jukka Tikkinen esittelivät malleja tuttuun tapaan, ja piristävänä tuulahduksena stagella nähtiin myös True Hairin pojat Antti Moilanen ja Olli-Pekka Pietilä, joiden parturi työskentelyä ei voinut olla ihailematta.
Miesten hiusmuoti painottuu vielä aika lailla lyhkäisiin sivuihin ja niskaan. Lyhyttäkin lyhyempi skinfade jatkaa suosiotaan ja 20- sekä 50-luku jylläävät edelleen muhkeista parroista puhumattakaan. Pikkuhiljaa ollaan siirtymässä myös pidempiin malleihin. Takatukkia, 70-luvun pehkoja ja luonnonkiharoita. Niistä on trendikäs kesämies tehty!

Kaikin puolin mukava ilta. Sopivasti (silmän)ruokaa ja iloista porukkaa.

Beat.


2 kommenttia:

  1. Hei kääks, en löytänyt nettisivuiltanne hintoja ripsienpidennyksille, vai eikö Tiina tee niitä enää? Vai muistanko ihan pieleen että olisi joskus ainakin tehnyt..? Muistelisin että olen tässä blogissa joskus lukenut jonkun postauksen juurikin ripsienpidennyksistä.

    VastaaPoista
  2. Milloin päivitätte taas blogia :(

    VastaaPoista