maanantai 1. helmikuuta 2016

Hair touch up

Meillä on täällä jonkun aikaa ollut Beatissa näitä Lorealin Hair touch up tyven häivytys suihkeita. Kyseessä on siis lähinnä vaaleamman tyvikasvun häivyttämiseen/piilottamiseen tarkotettu suihke. Pelastaa hyvin viimeset viikot ennen tyviväriaikaa. Sävyvalikoima on vielä ainakin aika suppee mutta sopii hyvin lähes kaikille tummatukkasille. Sävyt on vähän viileän puolella eli kovin punertaville ruskeille näistä ei välttämttä oo apua. Parasta tässä tuotteessa on mun mielestä sen helppokäyttösyys. Pieni suihkaus jakaukseen ja tyvikasvu on piilossa.
Loppukevennyksenä vielä mun muutaman viikon takainen Antti Tuisku look kaverin synttäreiltä. Värjäsin mun tukan tolla mustalla Hair touch upilla. Hyvin toimi lyhyeen tukkaan mut purkki tyhjenee aika nopeesti jos koko tukkaa rupee värjäilemään. Suosittelen siis edelleen lähinnä tyven piilottamiseen tätä tuotetta. =P

Paavo


3 kommenttia:

 1. Heippa! Ajattelin kysyä ammattilaisilta apua mun järkyttävään tukkaongelmaan :-D eli sain päähänpiston laittaa värinpoiston päähän ja tehdä itse ombren (olimpa typerä taas :-D) jonka jälkeen mun tukka oli ihan oranssi.. kokeilin tätä sitruunavaalennusta ja sain ihanan vaaleantukan, kunnes menin laittamaan tyveen Coffee -Color Maskia ja jotenkin se sit tarttu pitkin tukkaa myös latvoihin ja niistä tuli vihreät :-D oon kokeillu kaikkia ketsupista syväpuhdistavaan ja se ei vaan irtoa millään. Mun tukka on aivan järkyttävässä kunnossa, joten miten mä voisin saada näistä vaaleanvihreistä kohdista vaaleanruskeat?
  Sitä Coffeeta olis tuolla kaapissa ja ajattelin jos lsittaisin sitä hoitoaineeseen (tummanruskea -> vaaleanruskea) voisikohan se auttaa? :-D kampaajalle oon menossa heti kun budjetti antaa myöten, mutta nyt olisi kiva pitää töissä tukkaa myös auki välillä eikä hävetä tätä reuhkaa. Kiitos superisti vastauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä nyt herran jumala laita enää sitä Coffee Color Maskia! :D Se on niin kylmä sävy, että menee helposti vihreäksi, eikä sitä kylmyyttä saa siitä pois vaikka lantraisi kuinka paljon hoitsikkaa tahansa.
   Nyt kannattaa ostaa jokin lämpimän sävyinen tai jopa punainen Color Mask (Copper/Mandarin tms.) ja varovasti sillä titrata vihreyttä pois.

   En oo kampaaja, mutta vastaan tähän siksi, että itse olen kamppaillut saman ongelman kanssa. Iskin siis viileähköön vaaleanruskeaan violetin suoravärin, ja huokoisimmat osat nappasi siitä niin tiukasti, että meni vihreäksi. Sen jälkeen ollaankin sitten titrailtu vihreyttä pois fledasta... :D

   Poista