keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Hopee ei oo häpee!

Mä oon jo muutamaan otteeseen tänne blogin puolelle vinkannut siitä, kuinka ylläpidän ja hoidan mun hopeita hiuksia (Tässä pari vanhaa postausta, jotka pisti silmääni Silver Goos &Fudge Violet ). Nyt oon kuitenkin jo jonkun aikaa käyttäny mulle uutta tuotetta, josta on vaan pakko postata!

Edelleen mä suosin tuotteita, joissa on paljon pigmenttiä. Oon vuosien varrella laiskistunut tukkani kanssa sen verran, että mitä helpomalla pääsen hopean ylläpidossa niin sen parempi. Nyt on löytynyt tuote, joka riittää yksinään, eikä jokaisella pesukerralla tarvii läträtä kymmentä eri hopeamömmöä!

Igora Expert Mousse 9,5-12 / 9,5-1

Igoran hoitava vaahtoväri. Ihan sairaan hyvä! Sävy Moonstone on oikeasti harmaa, eli jos haluat viileän valkoiset hiukset, en suosittele kokeilemaan. Mä tykkään tästä tuotteesta juuri sen harmauden takia. Vaahtosävy on helppo levittää pestyyn, pyyhekuivaan tukkaan. Suositeltu vaikutusaika värin freesaamiseen on 3-5minuuttia tai mikäli haluat vielä syvemmän sävyn niin anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. Tällä tuotteella on pelastettu monet keltaiset pidennykset, joihin ei muut mömmöt ole tehonneet!

Kuvassa näkyy myös toinen Expert Mousse Pearl, joka on huomattavasti pehmeämpi sävyltään. Itse en huomaa harmaahapsuissani juuri mitään eroa tämän vaahdon jäljiltä, mutta kyseinen vaahto voisi olla hyvä ylläpitotuote niille luonnollisemmille viileän vaaleille.

Igoran Expert Moussea löytyy monissa muissakin sävyissä ja tummuuksissa, joten tää on hyvä värinfreesaus tuote lähes minkä värisille hiuksille tahansa!Tää hopeahapsu pakkais nyt Igoran moussen matkalaukkuun ja lähteepi huomenna "kesälomalle" Kalifornian lämpöön! ;-) Heippa!

Noora.

6 kommenttia:

 1. voiko tuo moonstone vetää hiukset lilaksi? Juuri sitä en haluaisi...

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä, tuota haluankin heti kokeilla!

  VastaaPoista
 3. kuulostaa just mun hiuksia varten tehdyltä! mistä tota saa?

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Esmes tuolta http://www.akanepumpuli.fi/tuote/schwarzkopf-igora-expert-mousse/

   Poista
 5. Anonyymi1: Käsittääkseni Moonstone sävy on nimenomaan aika puhtaan harmaa eikä juurikaan taita liilaan.
  Anonyymit2&3: Meillä ei oo ihan tarkkaa tietoa missä näitä tuotteita myydään mutta varmaankiin joissain kampaamoissa/kampaamokaupoissa. Katsotaan jos näitä tuleivaisuudessa löytyis myös meiltä beatista. =D

  -Paavo

  VastaaPoista