keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Minne tuuli kuljettaa...

Täytyy sanoa, että tämä on ehkä vaikein postaus, jota oon ikinä tämän blogin historiassa alkanut kirjoittamaan. Tunteet pyrkii pintaan ja mieli on aika haikeana, koska nyt on se aika kun täytyy sanoa kaikelle tutulle ja turvalliselle heihei. Tää päätös on ollut ehkä mun tähän astisen elämän hankalin. Mitä tehdä silloin, kun oma kroppa ei enää kestä sitä työtä, mitä oot innolla ja onnella tehnyt monta vuotta? Olen siinä mielessä aika perinteinen suomalainen jäärä, koska olen porskuttanut eteenpäin sillä ajatuksella, että "En saakeli luovuta, vaikka olisi pää kainalossa!". Ja yhtäkkiä kaikelle tulikin väkisin täys stoppi. Siinä vaiheessa nuori ihminenkin alkaa priorisoimaan elämänsä tärkeysjärjestystä uudelleen. Toki se vaati henkilökohtaisen kriisipalaverin ja keskustelun itsensä kanssa, siitä mikä on tärkeää ja mitä oikeasti haluaa. Suosittelen muuten jokaiselle. ;)

Terveys. Onnellisuus. Oma sisäinen rauha. Jos lähtisi niistä ensiksi liikkeelle. Alkujärkytyksen tuoma epäonnistumisen tunne muuttui huojennukseksi ja sen jälkeen toivoksi. Nyt se on jopa kasvanut innostukseksi! Ei mitään varmuutta mitä tulevaisuudessa tapahtuu, ei mitään tarkkaa suunnitelmaa. Pelkkä oma aika ja vähän fiilistelyä ja miettimistä. Pitkä reissu ulkomaille tiedossa, jonka tarkoitus olis täysi irtaantuminen arjesta ja ladata kaikki akut valmiiksi sitten sitä tulevaa tuntematonta varten. Ja vaikka etsiä sitä sisäistä rauhaa :D Aika diippiä, mut hei, tässä vaiheessa se tuntuu enemmän kuin oikealta.

Viimeinen kuukausi on mennyt töissä kaikkien tuttujen asiakkaiden parissa, ja voin sanoa että vasta nyt tajusin täysin sen, minkä takia olen tähän päivään asti tätä tehnyt. Jossain vaiheessa duuni on duunia ja päivästä toiseen keskittyy antamaan kaiken oman osaamisensa ja pienen palan itsestään näille ihmisille. Tää ala on ollut sitä mitä oon nuoresta tytöstä halunnut tehdä, ja sillä tahdon yhä jatkaa. Vastaisuudessa varmasti joissain toisenlaisissa tehtävissä. Oon tavannut niin ihania ihmisiä, jotka kuukaudesta toiseen haluaa tulla makoilemaan mun hoitopenkkiin. Kauniita sieluja, kauniita ihmisiä ja uskomaton luotto mun osaamiseen. Siitä mä olen saanut sen oman Sisun ja ilon tehdä tätä työtä, Teidän takia. Kiitos <3
Viisi vuotta, neljä kuukautta ja rapiat päälle. Lyhyt aika ihmisen elämässä, mutta todella pitkä aika olla luomassa omaa unelmaa. Parhainta on, että sitä ei ole tarvinnut toteuttaa yksinään, vaan ihan huippu tyyppien kanssa, jotka ovat myös älyttömän tärkeitä ystäviä. Ollaan luotu duunipaikka, josta jokainen on tehnyt siitä omalla olemuksellaan sen mitä se tällä hetkellä on. Jokainen on antanut kaikkensa, hirveellä draivilla ja hymyssä suin. Siksi mä voin nyt hyvillä mielin lähteä. :)
Kiitos Tytti, Noora, Hanna ja Paavo <3

Ja hei, minkään ei ikinä tarvitse olla täysin lopullista, sehän tässä parhainta onkin! Enköhän mä jollain tavalla Beatin ympyröissä tule aina olemaan, vaikka en täyspäiväisesti enää olisikaan siellä pyörimässä. ;)

Tiina

Minne tuuli tytön kuljettaa
Milloin tuulentuvan nähdä saa
Tuuli on vastainen
Kääntyykö suunta sen
Minnekä tuuli vienee
Mistä kohta tuulen suunta lie
Minne tuuli tytön nyt taas vie
Tuulesta temmaten
rauhaansa saako ken
Minne tuuli kuljettaa

(Katri Helena)

13 kommenttia:

 1. Mihin ihana Pipa menee, jos matkaat ulkomaille, vai otatko mukaasi? :) Kaikkea hyvää sinulle! Olet rohkea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipa on itseasiassa jo yli vuosi sitten mennyt uuteen kotiin. Naantaliin omakotitaloon jossa saa kirmata metsässä mielinmäärin vapaana :) kiitos paljon kannustuksesta!

   Poista
 2. Tuleeko tilallesi joku toinen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla vielä sen suuremmin mietitty asiaa, mutta tähän hetkeen ei varmasti vielä ole tulossa ketään :) pidetään mahdollisuudet auki kaikkeen.

   Poista
 3. Milloin on viimeinen työpäiväsi :(

  VastaaPoista
 4. Voih! Voiko sun edesottamuksia seurata jossain somessa, vaikka et täällä Beatin blogissa enää näkyisikään? Tykkään tyylistäsi paljon! :) Onnea uusiin koitoksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos kovasti! Mulla ei ole mitään omaa blogia mistä näkyis, mutta instaa päivittelen silloin tällöin (@tiinabeat) :)

   Poista
 5. Voi :( Mutta tsemppiä ja paljon onnea tulevaisuuteen, nauti elämästäsi Tiina! :)

  Minulla olisi kysymys teille Beatilaisille, kysyn tässä samalla. Kävin paikallisessa kampaamossa kyselemässä jonkinlaisen tuotteen perään joka hoitaisi latvojani, tuote saisi olla hiuksiin jätettävä. Hyvä olisi myös että se helpottaisi hiusten harjaamista. Mutta tuo hoitoasia oli tärkeä. Minulle suositeltiin Redkenin Extreme Anti-snap tuotetta ja ostin sen, vaikka melko arvokas olikin. Kampaajatyttö sanoi että tämä olisi suorastaan ihme hiuksille - hoitaa latvoja tehokkaasti ja silottaa hiuksia. Tuotetta tulisi laittaa pyyhekuiviin hiuksiin.

  Olen hieman pettynyt... Kun laitan sitä pyyhekuiviin hiuksiin niin tuntuu ettei se ihan leviä? Se jättää hiukset erikoisen tuntuisiksi. Tiedätte kun pesee hiukset vaan shampoolla ja niistä tulee aika kuivahkot? Eli silkin sileäksi ei tule, kun tätä kosteaan tukkaan laittaa.. Ei mitenkään helpota hiusten harjaamista. Kaiken lisäksi tuotteessa ei ole kovin mukava haju.. Vanhentuneen hajuveden tuoksu... Olen todennut että kuiviin hiuksiin tuotteen lisääminen tuntuu paremmalta, mutta onko se hyväksi?

  Toimiiko tämä tuote kertomukseni perusteella oikein ja voitteko kertoa tuotteesta enemmän? Halusin nimenomaan hoitavan ja silottavan tuotteen... Hyvä tuoksu olisi ollut tietysti plussaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, nyt sulle on kyllä myyty aivan väärä purnukka! Kyseessä on erittäin rakennepaikkaava ja korjaava tuote, joka enemmänkin "tankkaa" proteinia hiukseen, ja vaikutus ei täten tosiaankaan ole silottava, tai tee hiuksia helposti kammattiviksi. Oletko kokeillut silottavia öljymäisiä tuotteita, esim Moroccanoil etc? Niillä saat juurikin sitä kammattavuutta. Voit käyttää muuta hoitotuotetta sen antisnapin lisänä, niin ei se hukkaan mene :)

   Poista
  2. No just :( Paikkaava ei haittaa sinänsä kun latvat ovat vähän kuivemmat (vaikka olen viimeisen vuoden aikana värjännyt hiuksia vain kahdesti, sillonkin raidottanut), mutta sanoin hänelle että jotain jonka voisi pesun jälkeen jättää hiuksiin joka hoivaisi JA tekisi pehmeäksi... Onko tästä ko. tuotteesta muuten mitään hyötyä? Vai olenko tullut täysin huijatuksi? Voi että.. meni sitten 30e tuollaiseen purkkiin, kun kerrankin ajattelin repästä... Moroccanoilia en ole kokeillut, mutta haluaisin. Voi että sentään :(

   Poista
 6. Mihin meet ulkomaille ja ootko ihan kuukausia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thaikkuihin on tarkoitus lähteä ja vähän reilu kuukausi on tarkoitus olla. Mistä sitä tietää pureeko reissukärpänen niin että lähen vaikka pidemmäksikin aikaa jossain vaiheessa ;)

   Poista