maanantai 10. elokuuta 2015

Hikinen viime viikko


Maanantaina 
oli liikkeessä taas täys tohina päällä, kun loputkin lomalaiset palailivat töihin. Aikamoinen kiire ja tukka putkella mentiin. Oli vielä pikkasen väsynyttä jengiä Kallio Block Partyjen jäljiltä. Liitutaulu oli näköjään saanut uuden taideteoksen. Kukat ja mehiläiset kuuluu kesään ;)
Tiistaina
vieteltiin aamupäivää paltsun merkeissä ja iloittiin auringosta terassilla. Ja sit tehtiin töitä. Kiirettä piti taas.

Keskiviikkona
  Mitä ihmettä?! Paavolla oli kerrankin päällä jotain muuta kun mustaa!Torstaina
Meidän ilona liihottelee täällä muutamana päivänä viikossa työharjottelija Yasmin. 
Yassusta on meille iso apu varsinkin näin lomien jälkeen kun puhelin pirisee taukoamatta. Ja tietysti torstaisin saapuu meidän luetuin lehti seiska!

 Perjantaina
oli jo viikonloppufiilis. Jotenkin sen aistii myös asiakkaistakin. Mammalomalainen Tytti tuli piipahtamaan puljulla ja Tiinan sivusiili pääs vähän siistittäväksi. 


Lauantaina
aamu alkoi hääporukan ja morsianten puunaamisella. Kauniita neitosia riittikin iltapäivälle asti. Sitten alkoi meidän viikonloppu, ja päästiin itsekkin laittautumaan Weekendiin ja muihin kesäjuhliin.


Sellanen oli viime viikko Beatissa. Toivottavasti tästä tulee yhtä aurinkoinen <3

Beat.

2 kommenttia:

 1. Moikka!
  Millä värillä Tytin hiukset on värjätty? Itsellä alla lähes Nooran tukka eli hyvin tuhkainen vaalea (ollut jo useamman vuoden) ja tarkoitus olis saada hieman tollainen karamellisempi väri, kuitenkaan olematta liian tumma tai keltainen.. t:kampaaja itsekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kun muistaisin itsekkin :D Viimeksi tästä poistettiin hattaran rippeet, jonka jälkeen sävy oli tietenkin tosi lämpöinen. Siihen päälle läntättiin Lorealin Dia Richesseä (oliskohan ollu sävyt 9.31, 10.12, 10.23..)

   Poista