lauantai 29. elokuuta 2015

Haters gonna hate


Jep.. Päheet, eikö?? Toisille nää toki saattaa aiheuttaa kylmiä väreitä ja fläsäreitä ysikytluvusta. Mulla on ollut tälläset letit viimeksi 15-vuotiaana.. Eli ihan hetki sitten ;) Lettien väsäys kesti kahteen pekkaan Tytin kanssa lähemmäs kymmenen tuntia, paljon pidempään mitä muistinkaan.. Mutta, kyllä se yhtä kauan silloinkin otti. Nyt kun ysäri on taas pop, niin tää tuntui kaikista parhaimmalta vaihtoehdolta tähän omaan vaalennuksien kärventämään latvaan. Saavatpahan olla punoksen sisällä ihan rauhassa kuukauden tai pari, ja eipä tarvi edes tyveä olla värjäämässä. On ollut muuten tähän astisista hiuskokeiluista kaikista helpoin ja nopein laittaa aamuisin, ja pesukaan ei ole niin hankalaa mitä luulisi! Kyl mun sisko osaa ;) Nyt olis muuten tänä viikonloppuna ysärifestarit Suvilahdessa, meidän naapurissa. Olis ainaki uskottavuus siellä kohillaan.

Vinkeetä viikonloppua!

Tiina

15 kommenttia:

 1. Siis niin mahtavat! Pakko kysyä että alotitteko niskasta kerros kerrokselta letittään vai miten? Ja miten päätitte letin, kumppareilla vai polttamalla?
  Vielä kerran _mahtavat_

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Letitys alotettiin päälaelta, sillä hommaa tehtiin kahtena päivänä, ja näin leteillä sai peitettyä keskeneräisen alaosan. Päättely tehtiin polttamalla :)

   Poista
 2. Mistä ostitte kuitua letteihin:)? Ja montako pakettia meni! Nimm: tahtoo samanlaiset:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuidut ostettiin yhdestä meidän alan tukkuliikkeestä. Puntteja meni aika tasan viisi, ilman sivusiiliä olis mennyt varmaan kuusi :)

   Poista
 3. SIIIIIIS... ♥_____♥ vau vau vau!

  VastaaPoista
 4. Siis jukoliste miten maukia kissa!!!! O.O

  VastaaPoista
 5. päheet :) Seuraavaksi haluaisin nähdä ehdottomasti kun Tiina ottaa haltuun Amber Rosellekin tutun todella lyhyen siilitukan platinavaaleena :) Se on NIIN magee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Done that!!! Mulla on itseasiassa ollut sellanen jo vuonna 2009 ;) se tuli tosin vähän vahingossa liian monen vaalennuksen seurauksena, mutta ainaki oli yli helppo tukka! Oon kyllä alkanu himoitsemaan näiden jälkeen sitä tosi lyhyttä mallia. Katotaan mitä mun kampaajatiimi tähän sanoo :D

   Poista
 6. Hei wouu, tehdäänkö tälläsiä jossain? Mulla on joskus viis vuotta sitten ollu tälläset mut ne tehtiin Afrikassa ja siis lisähiuksista, ei oma riitä tollaseen. :D PAKKO SAADA!

  VastaaPoista
 7. NIIN HIENOT! ♥__♥
  Oon itsekin tänä kesänä pitänyt hiuksia pikkuleteillä, että pää pääsisi vähän tuulettumaan paksun tukkapehkon alta, mutta eihän sellaset itsetehdyt vedä mitenkään vertoja kunnon corncrowseille/breideille/mitkä nää nyt sit oikealta nimeltä onkaan..!

  Tekeekö näitä vaan harvat ja valitut vai onko mahdollisuus löytää tekijöitä ympäri Suomea? Entäs mikä hintaluokka ja mikä on sopiva hiusten pituus näitä tehdessä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä samalla Tiinalle vastaus. Nitä tekee kyllä varmaan aika harvat ja valitut, mutta jos haluatte ietää enemmän asiasta tai hinnoittelusta, niin kannattaa kääntyä siinä Tytin puoleen vaikka meilillä!
   tytti (at) hairbeat. fi

   Poista
 8. Vau! Se on niin makeeta nähdä kun Tiina aina repäsee näissä kampauksissa! Olisi muuten kiva nähdä sut Tiina joskus keveimmissä meikeissä, jotain heleetä ja luonnollista lookkia? Pääsisi sun kauniit silmät esiin noiden rajausten takaa! :)

  VastaaPoista
 9. Magee tukka kyllä kerrassaan!! Mua taas kiinnostaisi nuo Tiinan kauniit kulmat! Miten ne on 'tehty'? Värjätty vai piirretty? Hyvää syksyä! -Jenny

  VastaaPoista