torstai 16. heinäkuuta 2015

Noora: Tän hetken lempparit

Kesälomien pyöriessä on täällä blogin puolellakin ollut hiljaisempaa, pahoittelut siitä! Vapaiden keskeltä ajateltiin kuitenkin pitkästä aikaa jokainen vuorollaan vinkata meidän tämän hetken lempparituotteita, joten täältä pesee! :-) 1. POW`R-suoraväri Lavender
Liilan tukan pelastus! Helppo levittää kosteaan hiukseen ja on hyvä apu värin ylläpitämisessa. Tosin mä just extempore vetäsinkin tukkani takaisin hopeaksi, mutta oon aika varma, että liila tekee vielä comebackin ja sit mä kaivan tän taas kaapista! ;-D

2. Lumene kulmakarvageeli
Oon koukussa tähän, niinku oon tainnu täällä blogin puolella aiemminkin mainita. Ihan mahtava tuote! Huomaa varmaan geeliputkilon kuluneesta ulkokuorestakin, että kovassa käytössä on ollut.. Tää on vielä niin riittosaa, ettei lopu koskaan.

3. Tangle Teezer
Käytän tätä ennen suihkua, suinkussa, suihkun jälkeen ja niin edelleen.. Maailman paras harja etenkin pidennyshiuksille!

 

Noora.

6 kommenttia:

 1. Hei Beattiläiset! Help me! kun miulla on luonnostaan vaaleat hiukset, mutta kuulemma punapigmenttiä. Ja täl hetkellä on värjätty latvat KC Professionalin turkoosilla suoravärillä (joka on jo jonkin verran haalistunut) nyt haluisin hiukset tuhkanvaaleiksi/harmaa sävytteiseksi. NIin lähteekö suoraväri värinpoistolla, vai pitääkö kärsiä ja leikata? Ja onnistuuko yhdellä kampaaja käynnillä kaikki tämä "muutos" ? teille olisin tulossa siis, mutta pitää säästellä ensin vähän kolikoita kukkaroon.... -Karo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi noitten suoravärien poiston kanssa on välillä vähän taistelua. Ensiksi kannattaa koittaa jynssätä hiuksia syväpuhdistavalla shampoolla, joka liuottaa enemmän väripigmenttiä hiuksesta pois. Värinpoisto ja vaalennus ovat aika rajuja käsittelyitä hiukselle, joten aina parempi jos selvittäisiin ilman niitä. Vaikea sanoa näkemättä hiusta kuinka suuri operaatio niille jouduttaisiin tekemään, ja ei voida kuitenkaan luvata että turkoosi lähtee heti kerralla pois. Noista kun ei koskaan tiedä kuinka tiukassa sävy on hiuksessa!

   Poista
 2. Hei,
  Mulla oli puhtaanvaalea (lähes valkoinen) tukka mihin laitoin tuota Powr Lavender suoraväriä joka kului parissa pesussa vihreäksi ja nyt en saa vihreyttä millään pois ja laventelista ei ole enää tietoakaan, siksi minua kiinnostaisi tietää, että kun oma laventelisi haalistui niin paljastuiko myös sinulta alta vihreää? Haluaisin tietää onko tämä normaalia, että väristä tulee haalistuessa vihreä vai onko oma tapaukseni ainut mille näin on käynyt. -Noelia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäkin pahoittelut viivästyneestä vastauksesta! Kuulostaapa kummalliselta, meillä ei moista ole tullut vastaan. Ootko kokeillut siihen hopeashampoota? Kannattaa ottaa yhteyttä IdHairiin ja kysyä sieltä neuvoa!

   Poista
 3. Ja lisäksi haluaisin tietää, että mistä hankit tuota directionin lilac sävyä millä värjäsit alunperin tuon ihanan laventelin? Myydäänkö sitä kenties teill tai satutko tietämään mistä tätä väriä voisi saada helsingistä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Mä hankin Directions-suoravärit kampaamotukusta, mutta muistaakseni esim. Cyber Shop tms jälleenmyy kyseistä suoravärisarjaa! :-) Toivottavasti löytyy, Directions on mun lemppari!

   Poista